Author Topic: after GD activaiting Imagemagik not working  (Read 3695 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vincent

  • 4images Moderator
  • Addicted member
  • *****
  • Posts: 1.195
    • View Profile
    • www.foto-kocher.com
after GD activaiting Imagemagik not working
« on: July 05, 2005, 11:12:43 PM »
Hello
first i had Imagemagik then i wished to have GD too.
my hoster add GD.
now i have the problem in the adminPanel i change to GD since the checkimages.php MOD is crashing after 3 or 4 picture!
then i changed back to Imagemagik in tht adminPanel includ the right path!

But the checkimages.php MOD is not working - it runs and search for new picture - it find picture and when showing me the thumb of this picture it is white with red cross!

so what should i do that imagemagik works again well?
or it is not possible to have GD an Imagemagik?

sincerly
vincent
Beati pauperi spiritus

4images 1.7 // My Installed Mods


Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: after GD activaiting Imagemagik not working
« Reply #1 on: July 06, 2005, 01:47:22 AM »
now i have the problem in the adminPanel i change to GD since the checkimages.php MOD is crashing after 3 or 4 picture!
mmm...sounds familuar...that was one of the reasons I forced myself learn how to use linux system...windows as a server is only good when ASP used...even then...:?

Anyway, it sounds to me that your server is not properly configured to use IM (permissions issue) or IM is somehow corrupted...there is nothing u can do about it, just contact your hoster.
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline Vincent

  • 4images Moderator
  • Addicted member
  • *****
  • Posts: 1.195
    • View Profile
    • www.foto-kocher.com
Re: after GD activaiting Imagemagik not working
« Reply #2 on: July 06, 2005, 06:49:32 AM »
OK i will ask my hoster - but bevor the update in PHP and activaiting the GD Modul
IM works fine to me!

sincerly
vincent
Beati pauperi spiritus

4images 1.7 // My Installed Mods


Offline Vincent

  • 4images Moderator
  • Addicted member
  • *****
  • Posts: 1.195
    • View Profile
    • www.foto-kocher.com
Re: after GD activaiting Imagemagik not working
« Reply #3 on: July 06, 2005, 05:37:22 PM »
he did not change any path only updated PHP and add the Modul GD   :?

but it is still not running anymore ... so what could i do?  :(

vincent
Beati pauperi spiritus

4images 1.7 // My Installed Mods


Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: after GD activaiting Imagemagik not working
« Reply #4 on: July 07, 2005, 02:11:27 AM »
Vincent, when it comes to server configuration, you as a client of the hosting provider has no control over it at all, unless u have physical access to the server box or root (administrator) access through "remote control" or whatever they use on windows based servers...
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline Vincent

  • 4images Moderator
  • Addicted member
  • *****
  • Posts: 1.195
    • View Profile
    • www.foto-kocher.com
Re: after GD activaiting Imagemagik not working
« Reply #5 on: July 07, 2005, 09:03:00 AM »
V@no
thanks for your feedback - so lets turn the question - what should i tell/Ask my hoster, to get it running again?
or why I have problem with checkimages.php and it is not able to load more then 5 Picture in one?

or should i ask this in the forum http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=4754.0

sincerly
vincent
Beati pauperi spiritus

4images 1.7 // My Installed Mods