Author Topic: Problem with Search results  (Read 19798 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BevS97

  • Newbie
  • *
  • Posts: 28
    • View Profile
Problem with Search results
« on: November 12, 2002, 11:53:28 PM »
Hi,  I seem to have a problem with viewing Page 2 of search results.

if you look at this
http://www.ukscrappers.co.uk/gallery/search.php?search_user=BevS97

I have 18 images.  If I try and select page 2, then I get a message

"Your search resulted in no matching records. "

this also happens if I change the images per page to a higher number.

Any suggestions as to why this might be happening??

Bev

Offline BevS97

  • Newbie
  • *
  • Posts: 28
    • View Profile
Problem with Search results
« Reply #1 on: November 14, 2002, 10:38:57 PM »
can anyone help with this?  It's quite a big bug if that's what always happens.

Offline Deepu Sudhakar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
    • http://deepu.cyanosis.net
same error
« Reply #2 on: January 20, 2003, 06:56:28 AM »
i am receiving the same error on my gallery. i havent realized til now. the pagination is correct, but clicking on any other page besides 1 results in an error. anybody know whyy?

Offline uny

  • Newbie
  • *
  • Posts: 46
    • View Profile
Same thing here
« Reply #3 on: February 25, 2003, 01:23:31 AM »
ya, I'm getting the same error here. anybody? any ideas? thanks in advance.

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Global Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Problem with Search results
« Reply #4 on: February 25, 2003, 01:44:19 AM »
would be very helpfull if u, guys, posted some more information about what kind of mods did u install, especialy if u did some board integrations.
also, I'd like to see in "action" that problem.

@BevS97 - cant see your site, bandwith axceeded

@uny, I see, that u integrated 4images with Invision board. I'd asume that's the case.
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline uny

  • Newbie
  • *
  • Posts: 46
    • View Profile
Problem with Search results
« Reply #5 on: February 25, 2003, 03:53:00 AM »
V@no, which means. no solution to this error as up now?  :cry:
thx for help tho.

Offline BevS97

  • Newbie
  • *
  • Posts: 28
    • View Profile
Problem with Search results
« Reply #6 on: February 25, 2003, 10:51:22 AM »
we are no longer using 4images - it was causing far too many problems,  we have now moved to vbulletin and photopost and are much happier with that combination.

Offline Deepu Sudhakar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
    • http://deepu.cyanosis.net
ipb
« Reply #7 on: February 25, 2003, 08:40:28 PM »
just out of curiosity...are the others that are experiencing problems using some kind of forum integration? i think it may be the session ids from my ipb integration thats screwing the pagination.

Offline BevS97

  • Newbie
  • *
  • Posts: 28
    • View Profile
Problem with Search results
« Reply #8 on: February 25, 2003, 08:47:44 PM »
I was not using forum integration,  in fact, I hadn't modified it very much at all.
You can see the old gallery at www.ukscrappers.co.uk/gallery

Offline uny

  • Newbie
  • *
  • Posts: 46
    • View Profile
Problem with Search results
« Reply #9 on: February 25, 2003, 10:05:39 PM »
So, I guess it's not a intergration problem then.
hmm, must be something else.
I even installed Rebuild Search Index,, nothing happened too.

sigh,,, clueless now..  8O  :?:

Offline uny

  • Newbie
  • *
  • Posts: 46
    • View Profile
Problem with Search results
« Reply #10 on: February 27, 2003, 10:50:06 PM »
by the way, this is happening to my Lightbox too. When I click on ALBUM, it sends me to that page..


"no match record..." :?:  :?:

Offline Ernesto Taseffa

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 151
    • View Profile
Problem with Search results
« Reply #11 on: February 28, 2003, 08:42:06 AM »
.
« Last Edit: August 09, 2009, 01:27:51 AM by Ernesto Taseffa »

Offline Deepu Sudhakar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
    • http://deepu.cyanosis.net
Problem with Search results
« Reply #12 on: March 01, 2003, 12:37:22 AM »
Quote from: uny
So, I guess it's not a intergration problem then.
hmm, must be something else.
I even installed Rebuild Search Index,, nothing happened too.

sigh,,, clueless now..  8O  :?:

is it possible that its the 'rebuild search index' mod that is messing it up?

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Global Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Problem with Search results
« Reply #13 on: March 01, 2003, 01:26:03 AM »
Quote from: Deepu Sudhakar

is it possible that its the 'rebuild search index' mod that is messing it up?

no, that actualy not even a mod, it's a plugin for admin control panel.

To all: try to change type="post" to type="get" in search_form.html template
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline Deepu Sudhakar

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
    • http://deepu.cyanosis.net
Problem with Search results
« Reply #14 on: March 01, 2003, 01:54:37 AM »
Quote from: V@no
Quote from: Deepu Sudhakar

is it possible that its the 'rebuild search index' mod that is messing it up?

no, that actualy not even a mod, it's a plugin for admin control panel.

To all: try to change type="post" to type="get" in search_form.html template

nope...doesnt change a thing. is the search.html supposed to have any form elements?