Author Topic: [MOD] Tüm resimleri gösterme  (Read 16796 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DilnüvaZ

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 527
  • Gönül Okşayıcı
    • View Profile
    • Nuvanda Resimlere Dair Ne Varsa
[MOD] Tüm resimleri gösterme
« on: June 09, 2008, 01:19:15 PM »
 Arkadaşlar sitenizde bır tıkla tüm resimleri göstermek istiyor musunuz?
Ancak arkadaşlar bu sadece 1.7.3 ve 1.7.4 de çalışmaktadır. 1.7.6 in dığerlerinden farkını sadece 1. kısımda belirttik.
 1: /includes/page_header.php yi açalım: bu kodu bulalaıım
Code: [Select]
"url_new_images" => $site_sess->url(ROOT_PATH."search.php?search_new_images=1"),Hemn altına bunu ekleyelım
Code: [Select]
"url_all_images" => $site_sess->url(ROOT_PATH."search.php?search_keywords=".str_pad("*", MIN_SEARCH_KEYWORD_LENGTH, "*")),*******************************************
1.7.6 için :

/includes/page_header.php yi açalım: bu kodu bulalaıım
Code: [Select]
"url_new_images" => $site_sess->url(ROOT_PATH."search.php?search_new_images=1"),Hemn altına bunu ekleyelım
Code: [Select]
"url_all_images" => $site_sess->url(ROOT_PATH."search.php?search_keywords=***".str_pad("*", MIN_SEARCH_KEYWORD_LENGTH, "*")),

**************************************************
1:2 : bu kodu bulalım :
Code: [Select]
"lang_new_images" => $lang['new_images'],Hemen altına bu kodu ekleyelim :
Code: [Select]
"lang_all_images" => $lang['all_images'],2:/lang/<your_lang>/main.php yi açalım : Bu kodu bulup :
Code: [Select]
$lang['new_images'] = "Yeni Resimler";Hemen altına bunu ekleyelim :
Code: [Select]
$lang['all_images'] = "Tüm Resimler";
3: Son olarak  /templates/<kendi temanız>/user_loginform.html  ve user_logininfo.html bu iki dosyada uygun bir yere ki:
  Bu kodun hemen altı bence en uygun yerlerden biri :   
Code: [Select]
<a href="{url_register}">&raquo; {lang_register}</a>Bunu ekleyelim :

Code: [Select]
<a href="{url_all_images}">&raquo;{lang_all_images}</a>


iişlem tamamdır...
orjinal post: http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=13990.0
sent by : http://www.4homepages.de/forum/index.php?action=profile;u=10670 thanks  mawenzi

 DilnüvaZ





« Last Edit: June 11, 2008, 12:48:53 PM by DilnüvaZ »

Offline sanko86

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 310
    • View Profile
    • Elemegim
Re: [MOD] Tüm resimleri gösterme
« Reply #1 on: June 09, 2008, 04:09:32 PM »
Teşekkürler işe yarayabilir.
Web site:http://www.anlatiyoruz.com
Hayat zorluklarla doludur.Ama en zoru insanın insana düşmanlığıdır.

Offline DilnüvaZ

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 527
  • Gönül Okşayıcı
    • View Profile
    • Nuvanda Resimlere Dair Ne Varsa
Re: [MOD] Tüm resimleri gösterme
« Reply #2 on: June 09, 2008, 11:15:02 PM »
Teşekkürler işe yarayabilir.
istersen bir demosuna bakabilirsiniz. www.nuvanda.net sol köşede tüm resimler var tıklayıp bakabilirsiniz

Offline Kaan Fakili

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
    • View Profile
    • Arabamiz.Net
Re: [MOD] Tüm resimleri gösterme
« Reply #3 on: June 10, 2008, 12:06:37 AM »
Evet güzel bir eklenti, ben de kurayım. Teşekkür ederim.

Offline sanko86

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 310
    • View Profile
    • Elemegim
Re: [MOD] Tüm resimleri gösterme
« Reply #4 on: June 10, 2008, 09:24:43 AM »
1.7.6 da çalışmaması kötü ama gerçekten güzel mantıklı;)
Web site:http://www.anlatiyoruz.com
Hayat zorluklarla doludur.Ama en zoru insanın insana düşmanlığıdır.

Offline DilnüvaZ

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 527
  • Gönül Okşayıcı
    • View Profile
    • Nuvanda Resimlere Dair Ne Varsa
Re: [MOD] Tüm resimleri gösterme
« Reply #5 on: June 10, 2008, 11:40:28 AM »
1.7.6 da çalışmaması kötü ama gerçekten güzel mantıklı;)
1.7.6 da denedim kodlarda oynama da yaptım olmadı. bi daha bi deneyeyım

Offline Kaan Fakili

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
    • View Profile
    • Arabamiz.Net
Re: [MOD] Tüm resimleri gösterme
« Reply #6 on: June 10, 2008, 11:56:09 AM »
Bu eklentilerin 1.7.6'da çalışmaması neyden kaynaklanıyor peki ?Yani 7.4'ten 7.6'ya geçiş yapılırken ciddi değişiklikler mi yapıldı. Çünkü bu şekilde ufak eklentilerin çalışmaması gatibime gidiyor.

Offline DilnüvaZ

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 527
  • Gönül Okşayıcı
    • View Profile
    • Nuvanda Resimlere Dair Ne Varsa
Re: [MOD] Tüm resimleri gösterme
« Reply #7 on: June 10, 2008, 12:28:54 PM »
Bu eklentilerin 1.7.6'da çalışmaması neyden kaynaklanıyor peki ?Yani 7.4'ten 7.6'ya geçiş yapılırken ciddi değişiklikler mi yapıldı. Çünkü bu şekilde ufak eklentilerin çalışmaması gatibime gidiyor.
bir de bu yol denenebilir : http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=14195.0

Offline AKIN

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 121
    • View Profile
    • Resim
Re: [MOD] Tüm resimleri gösterme
« Reply #8 on: June 10, 2008, 07:30:18 PM »
Arkadaşlar sitenizde bır tıkla tüm resimleri göstermek istiyor musunuz?
Ancak arkadaşlar bu sadece 1.7.3 ve 1.7.4 de çalışmaktadır.  1.7.6 da denedim çalışmadı
Öncelikle
 1: /includes/page_header.php yi açalım: bu kodu bulalaıım
Code: [Select]
"url_new_images" => $site_sess->url(ROOT_PATH."search.php?search_new_images=1"),Hemn altına bunu ekleyelım
Code: [Select]
"url_all_images" => $site_sess->url(ROOT_PATH."search.php?search_keywords=".str_pad("*", MIN_SEARCH_KEYWORD_LENGTH, "*")),
1:2 : bu kodu bulalım :
Code: [Select]
"lang_new_images" => $lang['new_images'],Hemen altına bu kodu ekleyelim :
Code: [Select]
"lang_all_images" => $lang['all_images'],2:/lang/<your_lang>/main.php yi açalım : Bu kodu bulup :
Code: [Select]
$lang['new_images'] = "Yeni Resimler";Hemen altına bunu ekleyelim :
Code: [Select]
$lang['all_images'] = "Tüm Resimler";
3: Son olarak  /templates/<kendi temanız>/user_loginform.html  ve user_logininfo.html bu iki dosyada uygun bir yere ki:
  Bu kodun hemen altı bence en uygun yerlerden biri :   
Code: [Select]
<a href="{url_register}">&raquo; {lang_register}</a>Bunu ekleyelim :

Code: [Select]
<a href="{url_all_images}">&raquo;{lang_all_images}</a>
işlem tamamdır...
orjinal post: http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=13990.0
sent by : http://www.4homepages.de/forum/index.php?action=profile;u=10670 thanks  mawenzi

 DilnüvaZ







Code: [Select]
"url_all_images" => $site_sess->url(ROOT_PATH."search.php?search_keywords=".str_pad("*", MIN_SEARCH_KEYWORD_LENGTH, "*")),bu kodu aşagıdaki ile degiştiriseniz 1.7.6 da da çalışacaktır ( denenmedi )
search.php?search_keywords=***

Offline sanko86

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 310
    • View Profile
    • Elemegim
Re: [MOD] Tüm resimleri gösterme
« Reply #9 on: June 11, 2008, 08:18:49 AM »
@DilnüvaZ ın denemesini bekleyelim:)
Web site:http://www.anlatiyoruz.com
Hayat zorluklarla doludur.Ama en zoru insanın insana düşmanlığıdır.

Offline Kaan Fakili

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
    • View Profile
    • Arabamiz.Net
Re: [MOD] Tüm resimleri gösterme
« Reply #10 on: June 11, 2008, 11:04:33 AM »
Ben yukarıda anlattığınız şekilde yaptım çalıştı. Sürüm 1.7.6

http://www.arabamiz.net/search.htm?search_keywords=***

Offline AKIN

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 121
    • View Profile
    • Resim
Re: [MOD] Tüm resimleri gösterme
« Reply #11 on: June 11, 2008, 11:14:14 AM »
benimmi dilnüvazın ki gibimi ?

Offline DilnüvaZ

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 527
  • Gönül Okşayıcı
    • View Profile
    • Nuvanda Resimlere Dair Ne Varsa
Re: [MOD] Tüm resimleri gösterme
« Reply #12 on: June 11, 2008, 11:30:47 AM »

Offline Kaan Fakili

  • Newbie
  • *
  • Posts: 22
    • View Profile
    • Arabamiz.Net
Re: [MOD] Tüm resimleri gösterme
« Reply #13 on: June 11, 2008, 12:17:50 PM »
Yukarıda anlatılan yöntemle yaptım.

Offline sanko86

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 310
    • View Profile
    • Elemegim
Re: [MOD] Tüm resimleri gösterme
« Reply #14 on: June 12, 2008, 10:01:44 AM »
Tebrikler hep birlikte çözüm bulundu.
Web site:http://www.anlatiyoruz.com
Hayat zorluklarla doludur.Ama en zoru insanın insana düşmanlığıdır.

 

Post your comments here