• [Mod] Image Annotation (Watermark) 2 0 5 1
Currently:  

Author Topic: [Mod] Image Annotation (Watermark)  (Read 841835 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ivan

  • 4images Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 2.279
    • View Profile
    • Bilder Gallery
Re: [Mod] Image Annotation (Watermark)
« Reply #615 on: May 06, 2007, 09:56:12 AM »
hallo,
hast du mal die einstellungen kontrolliert?

du musst in den einstellungen annotation dies eingestellt haben
Automatische Annotation-Funktion beim Upload auf JA

gruss ivan
greetings / grüsse
ivan

Facebook Fan Page | Follow Twitter

Blog: Reisen Blog
Bilder Gallery: Bilder Gallery

Jacob

  • Guest
Re: [Mod] Image Annotation (Watermark)
« Reply #616 on: May 12, 2007, 05:09:03 AM »
I tried bu getting this error:

Warning: rename(PICTURE.jpg,PICTURE.jpg.bak) [function.rename]: Permission denied in /home/mysite/public_html/includes/annotate.php on line 12
Working on data/media/146/PICTURE.jpg file:
Error adding annotation in data/media/146/PICTURE.jpg file.
Image added: PICTURE

Any sol. to this problem??

GD2+ Truetype support is installed and Safemod is off

Please help me  :?

Offline Gwydion

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 126
    • View Profile
Re: [Mod] Image Annotation (Watermark)
« Reply #617 on: May 23, 2007, 10:43:29 AM »
Fragen zum generellen Verständnis:

1. Der Mod schreibt Watermarks für jedes hoch geladene Image, nicht aber in bereits am Server befindliche bzw. nur wenn das eingestellt wird, korrekt? Mir geht's darum, daß ich die bestehenden in der Gallery nicht markieren will, alle zukünftigen dann aber schon.

2. Das Watermark wird Bestandteil des Bildes, sowohl in Thumbnail als auch wenn jemand das Bild runterlädt, korrekt?
Hier geht's mir darum, wie ich in Zukunft dann meine Bilder organisieren muß, z.B. am PC die Originale, in der Gallery die mit Watermark, passiert mal was mit der Gallery, kann ich die Originale wieder hochladen und im Batch neu watermarken lassen. Jedenfalls hab ich das so verstanden.

3. Ist beim Aktivieren der Bilder ein selektives Watermarken möglich?
Ich lade Bilder fast nur per FTP hoch, entweder direkt in die Categories oder eine gesammelte und verteile von dort aus auf die Categories. Beim Aktivieren werden die Bilder aber dann natürlich wie Kraut und Rüben angezeigt, was bisher aber egal war.
Da ich nicht immer alle hochgeladenen Bilder watermarken will, wäre es gut, beim Aktivieren oder spätestens via edit-image dann einstellen zu können, wo ein Watermark gesetzt werden soll. Geht das?

Offline holas

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Solve. Re: [Mod] Image Annotation (Watermark)
« Reply #618 on: June 26, 2007, 03:22:19 PM »
I have no erros and the test is ok (black pictures). The problem is that when I upload a photo the watermark doesn't appears. Only appears photo without watermark. What's happen?. Thank you.

I resolve this problem:

- In the Control Panel. In Annotation Settings mark the option "Use auto images annotation on image upload" with "Yes".
- In the Control Panel. In Batch images annotation choice the category to watermak and click "Send".

This options doesn't appears in the instructión os this mods.
« Last Edit: June 26, 2007, 09:51:56 PM by holas »

Offline CeJay

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 425
    • View Profile
Re: Solve. Re: [Mod] Image Annotation (Watermark)
« Reply #619 on: June 26, 2007, 10:11:47 PM »
I have no erros and the test is ok (black pictures). The problem is that when I upload a photo the watermark doesn't appears. Only appears photo without watermark. What's happen?. Thank you.

I resolve this problem:

- In the Control Panel. In Annotation Settings mark the option "Use auto images annotation on image upload" with "Yes".
- In the Control Panel. In Batch images annotation choice the category to watermak and click "Send".

This options doesn't appears in the instructión os this mods.

At the very end of the install.doc file it states:
Quote
Go Admin Control Panel and check/modify annotations settings.

Offline holas

  • Newbie
  • *
  • Posts: 38
    • View Profile
Re: [Mod] Image Annotation (Watermark)
« Reply #620 on: June 27, 2007, 12:55:26 AM »
But this option In the Control Panel. In Batch images annotation choice the category to watermak and click "Send" don't appear.

Offline ttluan

  • Pre-Newbie
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: [Mod] Image Annotation (Watermark)
« Reply #621 on: July 14, 2007, 12:23:36 PM »
I really need the watermark , but you can modify your mod to :

1. the orginal images not change.

2. Not watermark when upload ( it mean , the images show not watermark).

3.When you click the download button, the images have a watermark send to the users.

Thanks

Offline traxxus

  • Pre-Newbie
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: [Mod] Image Annotation (Watermark)
« Reply #622 on: August 02, 2007, 01:07:33 PM »
Danke, funzt alles bestens mit 4images 1.7.4  (aber erst nach einigen Schwierigkeiten)  :mrgreen:

Man muss beachten:

-eine Schriftart nach Wahl muss auf den Server geuppt werden
-Pfad in der Datei batch_annotate.php muss absolut sein define('ROOT_PATH', '/home/USER/public_html/4images/');
-Im Admin Panel unter Annotation Einstellungen muss bei Annotaion Schriftart /home/USER/public_html/4images/MEINESCHRIFT.ttf (geht auch meineschrift.otf) sein. Also wieder der absolute Pfad zur Schriftart
-Genau dasselbe gilt für das Wasserzeichen Bild (Pfadangabe)

Nun hab ich  doch noch ein Problem...

wenn ich ein Bild uploade im ADMINPANEL, so ist stimmt die Schriftgrösse des Wasserzeichens. Lade ich aber auf der Hauptseite ein Bild hoch, so wir die Schrift ganz klein. Unleserlich.
Ich muss dazu sagen, ich hab den Auto image resize on upload installiert.

Wie kann ich das lösen ?

Hab jetz aber auch noch ein Designproblem mit der Batch Annotate, siehe:
« Last Edit: August 02, 2007, 01:44:59 PM by traxxus »

Offline beroshima

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: [Mod] Image Annotation (Watermark)
« Reply #623 on: August 03, 2007, 10:00:48 PM »
@mawenzi
der download link schein wieder offline zu sein.
Kannst du das bitte checken?

Danke.

Offline mawenzi

  • Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 4.500
    • View Profile
Re: [Mod] Image Annotation (Watermark)
« Reply #624 on: August 03, 2007, 10:06:17 PM »
@beroshima

... gecheckt ... für mich funktioniert der Download ... ;)
... Bitte ...
Your first three "must do" before you ask a question ! ( © by V@no )
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

You are on search for top 4images MOD's ?
- then please search here ... Mawenzi's Top 100+ MOD List (unsorted sorted) ...

Offline beroshima

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: [Mod] Image Annotation (Watermark)
« Reply #625 on: August 04, 2007, 10:14:54 AM »
Das ist schon der link oder http://faces.dalnet.ru/files.php?l=english
Bei mir geht da leider nichts  :(

Offline ivan

  • 4images Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 2.279
    • View Profile
    • Bilder Gallery
Re: [Mod] Image Annotation (Watermark)
« Reply #626 on: August 04, 2007, 10:38:34 AM »
der link geht, lade dir die version hier runter
greetings / grüsse
ivan

Facebook Fan Page | Follow Twitter

Blog: Reisen Blog
Bilder Gallery: Bilder Gallery

Offline beroshima

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: [Mod] Image Annotation (Watermark)
« Reply #627 on: August 04, 2007, 11:15:21 AM »
Vielen dank.  :D

Offline mathuatden

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 55
    • View Profile
Re: [Mod] Image Annotation (Watermark)
« Reply #628 on: August 05, 2007, 07:13:40 AM »
How i can add this mod for 4images 1.7.4

Offline thunderstrike

  • 4images Guru
  • *******
  • Posts: 2.327
    • View Profile
Re: [Mod] Image Annotation (Watermark)
« Reply #629 on: August 05, 2007, 02:23:44 PM »
Quote
How i can add this mod for 4images 1.7.4

Error message ? Source ? URL to problem ?
8 steps need when ask question -

- PHP version (ACP - > phpinfo())
- mySQL version (ACP - > phpinfo())
- 4images version
- Post screenshot / URL
- Post code in BB Code (no need full file for code) or post attach file
- It doesn't work. What is say - what is do for no work
- Install MOD ? If so - please say (troubleshooting)
- Read FAQ ? Install Bug fixes ?

 

Post your comments here