Author Topic: Blank Pages when trying to view a Photo  (Read 1913 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Wipeout

  • Pre-Newbie
  • Posts: 2
    • View Profile
Blank Pages when trying to view a Photo
« on: May 22, 2005, 04:54:00 AM »
Hi guys,

I'm getting a random blank page when I try to view any of my photos in my 4images gallery.

http://www.dlloyd.net/portfolio/gallery/details.php?image_id=85

This just started happening recently and I don't recall changing anything on the server.  I can pull up the page from my intranet, but not from the internet.  Everything else (viewing-wise) seems fine.  It's only when opening up a detail page that this happens.

Any suggestions on what I should look at or change?

---
Wipeout

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: Blank Pages when trying to view a Photo
« Reply #1 on: May 22, 2005, 07:28:36 AM »
I'd suggest u start with check your details.php
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline Wipeout

  • Pre-Newbie
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Blank Pages when trying to view a Photo
« Reply #2 on: May 23, 2005, 05:55:30 AM »
I don't see anything wrong with my details.php...should I be seeing anything?

 

Post your comments here