Author Topic: I get this error? ./templates/default/Array.html NOT FOUND - Error  (Read 17284 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline clay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
How to fix this? I used fantastico to install the script.

Thanks

Offline Nicky

  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 3.195
    • View Profile
Re: I get this error? ./templates/default/Array.html NOT FOUND - Error
« Reply #1 on: April 13, 2005, 08:10:51 PM »
Array.html does not exist in original 4images script
cheers
Nicky
Your first three "must do" before you ask a question ! (© by V@no)
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

nicky.net 4 4images
Signature stolen from mawenzi

Offline clay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: I get this error? ./templates/default/Array.html NOT FOUND - Error
« Reply #2 on: April 13, 2005, 08:28:07 PM »
Which template should it be then?

Offline Nicky

  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 3.195
    • View Profile
Re: I get this error? ./templates/default/Array.html NOT FOUND - Error
« Reply #3 on: April 13, 2005, 08:33:51 PM »
where can i see it ?

btw.. what did you use : "I used fantastico to install the script" ?
cheers
Nicky
Your first three "must do" before you ask a question ! (© by V@no)
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

nicky.net 4 4images
Signature stolen from mawenzi

Offline Nicky

  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 3.195
    • View Profile
Re: I get this error? ./templates/default/Array.html NOT FOUND - Error
« Reply #4 on: April 13, 2005, 08:44:33 PM »
Quote from: clay
Here url:  fantastico is an auto install softwre for the galley.
http://EDITED

try to install by yourself... i don't know nothing about this "fantastico"
cheers
Nicky
Your first three "must do" before you ask a question ! (© by V@no)
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

nicky.net 4 4images
Signature stolen from mawenzi

Offline clay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: I get this error? ./templates/default/Array.html NOT FOUND - Error
« Reply #5 on: April 13, 2005, 08:52:24 PM »
There are no istall instructions at all when downloaded from the site. Got the language file download also.
Got any hints?


This is the message:


Warning: Illegal offset type in /home/webs/public_html/gallery/includes/template.php on line 87

Warning: Illegal offset type in /home/webs/public_html/gallery/includes/template.php on line 94

Template Error: Couldn't open Template ./templates/default/Array.html

Offline Nicky

  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 3.195
    • View Profile
Re: I get this error? ./templates/default/Array.html NOT FOUND - Error
« Reply #6 on: April 13, 2005, 08:54:28 PM »
look at docs folder ... for Installation.english.txt
cheers
Nicky
Your first three "must do" before you ask a question ! (© by V@no)
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

nicky.net 4 4images
Signature stolen from mawenzi

Offline clay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: I get this error? ./templates/default/Array.html NOT FOUND - Error
« Reply #7 on: April 13, 2005, 08:56:24 PM »
Funny, just downloaded the script and 'doc' folder is empty.


Following scripts can be autoinstalled using Fantastico. Installation procedure takes seconds and can be performed by novices without the need of setting up MySQL databases, importing structure, chmoding files and without the need of other tasks usually associated with installations:

Blogs:
b2
b2evolution
Nucleus
pMachine Free
WordPress

Portals/CMS:
Drupal
Geeklog
Mambo Open Source
PHP-Nuke
phpWCMS
phpWebSite
Post-Nuke
Siteframe
Xoops

Customer Support:
Crafty Syntax Live Help
Help Center Live
osTicket
PHP Support Tickets
Support Logic Helpdesk
Support Services Manager

Discussion Boards:
Invision Board
phpBB2
YaBBSE

E-Commerce:
CubeCart
OS Commerce

FAQ:
FAQMasterFlex

Image Galleries:
4images Gallery
Coppermine Photo Gallery
Gallery

Mailing List:
PHPlist

Polls and Surveys:
Advanced Poll
phpESP
PHPSurveyor

Project Management:
PHProjekt
dotProject

Wiki:
PhpWiki
TikiWiki

Other Scripts:
Moodle
Noah’s Classifieds
Open-Realty
phpAdsNew
PHPauction
phpCOIN
phpFormGenerator
phpLinks
WebCalendar

Offline clay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: I get this error? ./templates/default/Array.html NOT FOUND - Error
« Reply #8 on: April 13, 2005, 08:59:34 PM »
Ok. found it. Will try now.  The fantastico must have an old version.

Offline Nicky

  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 3.195
    • View Profile
Re: I get this error? ./templates/default/Array.html NOT FOUND - Error
« Reply #9 on: April 13, 2005, 09:00:00 PM »
clay..

i'm not interessting of this fantastico...

you want to get 4images working or not ?

& there is the docs folder in 4images1.7.1.zip/4images
cheers
Nicky
Your first three "must do" before you ask a question ! (© by V@no)
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

nicky.net 4 4images
Signature stolen from mawenzi

Offline clay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: I get this error? ./templates/default/Array.html NOT FOUND - Error
« Reply #10 on: April 13, 2005, 09:01:40 PM »
Ok.  Fid the dir. and it seems fantastico is out of date - I updating. Sorry for the hikup.  The picture script seems great, so i really want it.   Thanks

Offline Nicky

  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 3.195
    • View Profile
Re: I get this error? ./templates/default/Array.html NOT FOUND - Error
« Reply #11 on: April 13, 2005, 09:03:52 PM »
np  :idea:
cheers
Nicky
Your first three "must do" before you ask a question ! (© by V@no)
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

nicky.net 4 4images
Signature stolen from mawenzi

Offline clay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: I get this error? ./templates/default/Array.html NOT FOUND - Error
« Reply #12 on: April 13, 2005, 09:24:45 PM »
Okay, all fine installed after the update, but now I get this error at ( /gallery )  after having configured the script.  Know what is is?


Warning: Illegal offset type in /home/escorts/public_html/gallery/includes/functions.php on line 900

Warning: Illegal offset type in /home/escorts/public_html/gallery/includes/functions.php on line 903

Warning: Illegal offset type in /home/escorts/public_html/gallery/includes/functions.php on line 900

Warning: Illegal offset type in /home/escorts/public_html/gallery/includes/functions.php on line 903

Warning: Illegal offset type in /home/escorts/public_html/gallery/includes/functions.php on line 900

Warning: Illegal offset type in /home/escorts/public_html/gallery/includes/functions.php on line 903

Warning: Illegal offset type in /home/escorts/public_html/gallery/includes/functions.php on line 900

Warning: Illegal offset type in /home/escorts/public_html/gallery/includes/functions.php on line 903

Warning: Illegal offset type in /home/escorts/public_html/gallery/includes/functions.php on line 836

Warning: Illegal offset type in /home/escorts/public_html/gallery/includes/functions.php on line 836

Warning: Illegal offset type in /home/escorts/public_html/gallery/includes/functions.php on line 836

Offline clay

  • Newbie
  • *
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: I get this error? ./templates/default/Array.html NOT FOUND - Error
« Reply #13 on: April 13, 2005, 11:42:59 PM »
Okay. It is PHP 4.3.9  that must be used, not 10 or 11  - they got a bug!
All swell now!

Offline Chris

  • 4images Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 4.487
  • Did u ever stop to think and then forget to start?
    • View Profile
Re: I get this error? ./templates/default/Array.html NOT FOUND - Error
« Reply #14 on: April 14, 2005, 01:13:56 AM »
Yeah, we saw that error for a while before the forum was hacked.  It actually turned out to be a bug in the Zend Optimizer and upgrading to the latest patch cured the problem.  Details are here:

http://www.zend.com/store/products/zend-optimizer.php

Quote
Due to incompatibility of the previous version of Zend Optimizer with PHP 4.3.10, it is strongly recommended that owners of Zend Performance Suite, Zend Accelerator, Zend Studio Server, and Zend WinEnabler, upgrade to Zend Optimizer 2.5.7.

It is also recommended you upgrade to PHP 4.3.10 or PHP 5.0.3.

http://bugs.php.net/bug.php?id=31108

 

Post your comments here