Check the new Tutorial subforum with helpfull guides and tutorials for modifications and tweaks.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hello to all,I don´t understand anything what is written here.I only want the "menu" make available to my turkish users.I have installed this from "uslupire" (page 1 of this topic):Quoteturkce.zipIs this the correct and working version?ThanksMario
turkce.zip
Quote from: asipas on May 23, 2006, 03:19:30 PMSelam,www.seksmodel.com sitesinde karakter sorunu yaşıyorum bunu nasıl düzeltebilirim. Örneğin Şişman - Fat (10) Şişman yaşlı genç....tüekçe karakterleri tanımıyor....Türkçe dil paketi içindeki main.php içinde bunu bul:[qcode]$lang['charset'] = "iso-8859-1";$lang['direction'] = "ltr";[/qcode]kısmındaki iso degerini alttaki hale getir.. yada bir ust cevapte verdiğim turkce dil paketini yukle komple düzelecektir.[qcode]$lang['charset'] = "iso-8859-9";$lang['direction'] = "ltr";[/qcode]Alttaki resimde söylenen yer oluyor..
Selam,www.seksmodel.com sitesinde karakter sorunu yaşıyorum bunu nasıl düzeltebilirim. Örneğin Şişman - Fat (10) Şişman yaşlı genç....tüekçe karakterleri tanımıyor....
Quote from: uslupire on May 24, 2006, 01:14:38 AMQuote from: asipas on May 23, 2006, 03:19:30 PMSelam,www.seksmodel.com sitesinde karakter sorunu yaşıyorum bunu nasıl düzeltebilirim. Örneğin Şişman - Fat (10) Şişman yaşlı genç....tüekçe karakterleri tanımıyor....Türkçe dil paketi içindeki main.php içinde bunu bul:[qcode]$lang['charset'] = "iso-8859-1";$lang['direction'] = "ltr";[/qcode]kısmındaki iso degerini alttaki hale getir.. yada bir ust cevapte verdiğim turkce dil paketini yukle komple düzelecektir.[qcode]$lang['charset'] = "iso-8859-9";$lang['direction'] = "ltr";[/qcode]Alttaki resimde söylenen yer oluyor..yapıyorum ama olmuyor... arkdasşlar bir yarım eli uzatın Allahın bu kuluna..........