Author Topic: [MOD]country flags of your visitors in "Who's online?" in home page  (Read 221439 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KurtW

  • 4images Guru
  • *******
  • Posts: 2.778
    • View Profile
    • Malediven-Bilder ~~Dreams~~
Re: [MOD]country flags of your visitors in "Who's online?" in home page
« Reply #195 on: February 10, 2009, 05:14:28 PM »
After doing all of this, i get a white page... i did something wrong , i'm sure of it...but what?
do i have to replace the code by the new codes or just add? and when it says add above does it mean whit a space between the codes or not ?

Help, i'm total nOOb


Hi,

i now, this is a old posting.
but today i had also this problem with the white page.
=> upload the "GeoIP.dat" in BINARY MODE

Für Probleme nach dem Einbau mit einer weissen Startpage:
=> die "GeoIP.dat" im BINARY MODE hochladen


Gruss
Kurt

Offline AntiNSA2

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 774
  • As long as I can finish my site before I die.
    • View Profile
    • http://www.thelifephotography.com
Re: [MOD]country flags of your visitors in "Who's online?" in home page
« Reply #196 on: March 11, 2009, 04:54:49 AM »
How hard would it be to use a google map to geocode visitors and show them on a small google map on the front page of current visitors? I mean if yiou can find the location and place a flag?
As long as I can finish my site before I die.

Offline mawenzi

  • Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 4.500
    • View Profile
Re: [MOD]country flags of your visitors in "Who's online?" in home page
« Reply #197 on: March 11, 2009, 09:46:56 AM »
@ AntiNSA2

... you need a max-mind-db ... about 10gb ... and a little bit of code ...
... or use Kurts [Mod] IP Spy: User location in googlemap / User Standort in Google Map ...
Your first three "must do" before you ask a question ! ( © by V@no )
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

You are on search for top 4images MOD's ?
- then please search here ... Mawenzi's Top 100+ MOD List (unsorted sorted) ...

Offline AntiNSA2

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 774
  • As long as I can finish my site before I die.
    • View Profile
    • http://www.thelifephotography.com
Re: [MOD]country flags of your visitors in "Who's online?" in home page
« Reply #198 on: March 11, 2009, 10:10:16 AM »
I dont understand... with yahoo pipes you can geocode rdd feeds.... google mapds offer the api...
geocode.ip offers country information... and you can see the IP in many posts...


In fact in a lot of signatures you can see the persons ip address... and a little man holding up a sighn that says the name of the city the visitor is from...

Its nots that hard to install the google map....

Google has the databse...

How hard is it to make everything meet?
As long as I can finish my site before I die.

Offline mawenzi

  • Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 4.500
    • View Profile
Re: [MOD]country flags of your visitors in "Who's online?" in home page
« Reply #199 on: March 11, 2009, 10:24:39 AM »
... you are right ... Its not that hard to install ... but to write a installations discription for every one ... ;)
... btw ...
... a very fast solution you find here ... very nice little animated world maps ...
-> http://www.geo-loc.com/index_en.php?lg=en
-> http://www.geo.dianacht.de
Your first three "must do" before you ask a question ! ( © by V@no )
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

You are on search for top 4images MOD's ?
- then please search here ... Mawenzi's Top 100+ MOD List (unsorted sorted) ...

Offline AntiNSA2

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 774
  • As long as I can finish my site before I die.
    • View Profile
    • http://www.thelifephotography.com
Re: [MOD]country flags of your visitors in "Who's online?" in home page
« Reply #200 on: March 11, 2009, 03:26:39 PM »
Ah it is beyond me :) I am fighting jus tto get the mods done with instructions :)
As long as I can finish my site before I die.

Offline votebea1

  • Pre-Newbie
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: [MOD]country flags of your visitors in "Who's online?" in home page
« Reply #201 on: June 25, 2009, 07:51:56 PM »
Hi everybody,

I installed exactly like 'funpersian' explain.
I don't get any error, but works only with registered user.
I'm using a 177 version of 4mages with black II template.
Please ,somebody can help me to see the flags of all visitors including members?

Best regards,
votebea1

www.votebeautifulgirls.com

Offline Bodzio

  • Newbie
  • *
  • Posts: 36
  • BJ Fan
    • View Profile
    • Always - Bon Jovi Portal Gallery
Re: [MOD]country flags of your visitors in "Who's online?" in home page
« Reply #202 on: December 16, 2009, 01:23:02 AM »
I also have a problem with the flags. It works fine with showing registered user flags, but it doesn't work good with guests: http://www.bonjovi.pl/galeria/index.php

3 gości online. (3 z United States 2 z United States 1 z United States , , )  - it should just say "3 z United States"...

Any adivice?
---
Best regards / Pozdrawiam serdecznie

Artur "Bodzio" Bogdański

Offline x23piracy

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 420
    • View Profile
    • FHG
Re: [MOD]country flags of your visitors in "Who's online?" in home page
« Reply #203 on: October 21, 2010, 03:51:19 AM »
Hi,

for me this is a much more cleaner setup:

Code: [Select]
     $invitado_online_list[] = "<font color=\"#303030\">".$val." </font><img src=\"".ROOT_PATH."/flags/".strtolower($key).".gif\" align=\"absmiddle\" alt=\"".(($key != "lan") ? $gi->GEOIP_COUNTRY_NAMES[$gi->GEOIP_COUNTRY_CODE_TO_NUMBER[$key]] : "Unknown or LAN")."\" border=0>";
ein Leerzeichen hinter die Anzahl der Besucher aus Land X:

davor:
Code: [Select]
<font color=\"#303030\">".$val."</font>
danach:
Code: [Select]
<font color=\"#303030\">".$val." </font>
die ausrichtung der grafik zum text wirklich annähernd mittig:

davor:
Code: [Select]
align=\"middle\"
danach:
Code: [Select]
align=\"absmiddle\"
in der whos_online.html habe ich das ganze dann noch in eine tabelle gesetzt,
ich wollte die aufzählung der flaggen rechts haben:

Code: [Select]
{lang_user_online_detail}
<br />
<div align="center">
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" id="table1">
<tr>
<td>{user_online_list}</td>
<td align="right">{invitado_online_list}</td>
</tr>
</table>
</div>

Das sieht dann so aus:


wer das komma (,) noch los werden will macht das:

davor:
Code: [Select]
  $invitado_online_list = implode(" , ", $invitado_online_list);
danach:
Code: [Select]
  $invitado_online_list = implode(" ", $invitado_online_list);
Das sieht dann so aus:



Gruß Jens

Don't trust in md5 it's unsafe change your 4i galerys password hash algorythm! second pw db field, create new hashes over some time, deny old hash. Help members that cry, send informationen mail to the rest. Camouflage new pw hash in cookie. Done!

--(◔̯◔)--

Offline Jan-Lukas

  • Addicted member
  • ******
  • Posts: 1.284
    • View Profile
    • Discover the New World of Kindersurprise
Re: [MOD]country flags of your visitors in "Who's online?" in home page
« Reply #204 on: January 11, 2012, 05:51:50 PM »
Hi,
Das Zip * GeoIP.dat.gz im ersten Posting enthält nur einen leeren Ordner "GeoIP.dat", gehört da nicht eine Datei rein ?
Danke Harald




Rembrandt

  • Guest
Re: [MOD]country flags of your visitors in "Who's online?" in home page
« Reply #205 on: January 11, 2012, 06:28:47 PM »
Hi,
Das Zip * GeoIP.dat.gz im ersten Posting enthält nur einen leeren Ordner "GeoIP.dat", gehört da nicht eine Datei rein ?
Wie es aussieht haben die ihre Files geändert, den ersten Post habe ich editiert.
Die *zip Files im Anhang sind in Ordnung.

mfg Andi

Offline Jan-Lukas

  • Addicted member
  • ******
  • Posts: 1.284
    • View Profile
    • Discover the New World of Kindersurprise
Re: [MOD]country flags of your visitors in "Who's online?" in home page
« Reply #206 on: January 11, 2012, 06:39:13 PM »
Hi,
Das Zip * GeoIP.dat.gz im ersten Posting enthält nur einen leeren Ordner "GeoIP.dat", gehört da nicht eine Datei rein ?
Wie es aussieht haben die ihre Files geändert, den ersten Post habe ich editiert.
Die *zip Files im Anhang sind in Ordnung.

mfg Andi

Da hatte ich auch schon gesucht, trotzdem ist das GeoIP.dat.gz im Anhang bis auf einen Ordner Namens "GeoIP.dat" leer.
Ist das so richtig, das da nur ein Ordner drin ist, und der in den include Ordner gehört, oder fehlt da doch eine Datei ??
Wäre ja blöd ein Zip mit einem leeren Ordner zu machen, da hätte dann der Spruch gereicht einen Ordner zu erstellen ;)

LG

Harald
Danke Harald




Rembrandt

  • Guest
Re: [MOD]country flags of your visitors in "Who's online?" in home page
« Reply #207 on: January 11, 2012, 06:59:06 PM »
...Da hatte ich auch schon gesucht, trotzdem ist das GeoIP.dat.gz im Anhang bis auf einen Ordner Namens "GeoIP.dat" leer.
...
dreh mal deinen downloadmanager ab falls du einen an hast.
im Anhang sind in der geoip.zip die datei "geoip.inc" und in der geoip.dat.gz die datei "geoip.dat" enthalten, keine ordner.

mfg Andi

Offline Jan-Lukas

  • Addicted member
  • ******
  • Posts: 1.284
    • View Profile
    • Discover the New World of Kindersurprise
Re: [MOD]country flags of your visitors in "Who's online?" in home page
« Reply #208 on: January 11, 2012, 08:27:46 PM »
OK, mit dem richtigen Entpacker geht es dann  :wink:

Danke
Danke Harald




 

Post your comments here