Author Topic: [MOD] Private Message System (PMS) not supported anymore!  (Read 107485 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: Runtime Error
« Reply #30 on: May 05, 2003, 08:05:56 PM »
Quote from: jackie911
Where can I insert this code to pms.php


find:
Quote
     "lang_list_item_prompt" => $lang['list_item_prompt']

Replace with:
Quote
     "lang_list_item_prompt" => $lang['list_item_prompt'],
      "smiles_text" => get_smiles_text()
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline LoOpP

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 54
    • View Profile
[MOD] Private Message System (PMS)
« Reply #31 on: May 05, 2003, 08:06:14 PM »
I get this error plz help

Code: [Select]
DB Error: Bad SQL Query: SELECT COUNT(pms_id) AS total FROM 4images_pms WHERE pms_to = 1 AND (pms_type = 2 OR pms_type = 1 OR pms_type = 3)
Table 'v15168.4images_pms' doesn't exist

DB Error: Bad SQL Query: SELECT COUNT(pms_id) AS total FROM 4images_pms WHERE pms_from = 1 AND pms_type = 3
Table 'v15168.4images_pms' doesn't exist

DB Error: Bad SQL Query: SELECT COUNT(pms_id) AS total FROM 4images_pms WHERE pms_from = 1 AND (pms_type = 2 OR pms_type = 0)
Table 'v15168.4images_pms' doesn't exist

DB Error: Bad SQL Query: SELECT COUNT(pms_id) AS new FROM 4images_pms WHERE pms_to = 1 AND pms_type = 3
Table 'v15168.4images_pms' doesn't exist

DB Error: Bad SQL Query: SELECT pms_date FROM 4images_pms WHERE pms_to = 1 AND pms_type = 3 ORDER BY pms_date DESC
Table 'v15168.4images_pms' doesn't exist



or see it at my hp http://www.fos-spion.de/4images1.7/4images/

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
[MOD] Private Message System (PMS)
« Reply #32 on: May 05, 2003, 08:09:48 PM »
did u do step 4.?
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline LoOpP

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 54
    • View Profile
[MOD] Private Message System (PMS)
« Reply #33 on: May 05, 2003, 09:12:08 PM »
den vierten schritt hab ich gemacht und das script hat auch angezeigt dass die installation correct verlaufen ist, nachem ich aber die pms. php aufgerufen habe kam dieser error[/u]

Offline LoOpP

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 54
    • View Profile
[MOD] Private Message System (PMS)
« Reply #34 on: May 05, 2003, 09:44:10 PM »
vielleicht liegt das Problem daran das ich folgenden Code in der member.php nicht finde.

Code: [Select]
$site_template->register_vars(array(
      "user_id" => $user_row['user_id'],
      "user_name" => (isset($user_row['user_name'])) ? htmlspecialchars($user_row['user_name']) : REPLACE_EMPTY,


anstatt dieses codes hab ich bei mir nur folgenden gefunden

Code: [Select]
$site_template->register_vars(array(
        "user_id" => $user_row['user_id'],
        "user_name" => htmlspecialchars($user_row['user_name']),


und den neuen darunter geschrieben!

Offline LoOpP

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 54
    • View Profile
[MOD] Private Message System (PMS)
« Reply #35 on: May 05, 2003, 09:53:21 PM »
da steht nichts von erstetzen in step 7

is nur komisch das der codein meiner member.php anders aussieht

für eure Hilfe wär ich sehr dankbar

thx tobi

Offline LoOpP

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 54
    • View Profile
[MOD] Private Message System (PMS)
« Reply #36 on: May 06, 2003, 02:16:01 PM »
hat funktioniert 1000 danke

Offline hoelzlmani

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
    • http://www.smssprueche.net
[MOD] Private Message System (PMS)
« Reply #37 on: May 06, 2003, 02:57:24 PM »
ich hab mir das neue package nochmals runtergeladen und frisch installiert, nur wenn ich jetzt auf die pm gehe, dann sieht das design plötzlich scheisse aus. hab 3x am bildschirm das feld mit registrierter user, darunter ein minibild, in der mitte selbst ist dann die pn.

ein 2. problem. ich bekomme keine benachrichtigungsmail wenn eine neue pn angekommen ist. die funktion ist aber aktiviert worden.

der rest läuft bestens  :D

Offline LoOpP

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 54
    • View Profile
[MOD] Private Message System (PMS)
« Reply #38 on: May 07, 2003, 07:28:49 PM »
es gibt noch ein problem

wenn ich eine neue nachricht schreiben will wird auf im browser ein fehler angezeigt

und die meisten BBCode optionen gehen nicht, d.h. es öffnen sich keine fenster

danke für Hilfe

Offline Gabi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 94
    • View Profile
    • http://www.gabis-traum.de
Prob mit den templates
« Reply #39 on: May 08, 2003, 10:25:29 AM »
Quote from: Cr@zy Sash
well maybe it's better 2 say what your problem is...:lol:

By the way thanks 4 that

Quote from: V@no
------------------------------------------------
This MOD originaly was created by Cr@zy Sash, but after I tryed to troubleshooting it, I got an idea how to make it more advanced and using only one entry in the database for each message instead of doublicating for each folder.
Still 51% of credit goes to Cr@zy Sash ;) :D
------------------------------------------------


Hy Crazy Sasch,

danke für dieses geniale Mod,

es ergeben sich aber mehrere Probleme.  :oops:  Bitte logge dich doch mal kurz in meine HP ein, denn ich kann das Prob nicht genau erklären. In der Gallerie habe ich die beiden Tags eingesetz und wenn ich alles richtig verstanden habe sollen sich die Inbox etc. in einem popup öffnen...tut es nicht auch beim scheiben einer neuen Nachricht funz nicht alles aber das zu erklären ist zu heftig.... mein URL http://www.foto-place.de
 
Zugangsdaten für dich:

Benutzername: Test
Passwort: Test

Habe alles durgesehen und keinen Fehler gefunden..

lg

Gabi

Offline Gabi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 94
    • View Profile
    • http://www.gabis-traum.de
Re: Prob mit den templates
« Reply #40 on: May 08, 2003, 12:34:16 PM »
Quote from: Gabi
Quote from: Cr@zy Sash
well maybe it's better 2 say what your problem is...:lol:

By the way thanks 4 that

Quote from: V@no
------------------------------------------------
This MOD originaly was created by Cr@zy Sash, but after I tryed to troubleshooting it, I got an idea how to make it more advanced and using only one entry in the database for each message instead of doublicating for each folder.
Still 51% of credit goes to Cr@zy Sash ;) :D
------------------------------------------------


Hy Crazy Sasch,

danke für dieses geniale Mod,

es ergeben sich aber mehrere Probleme.  :oops:  Bitte logge dich doch mal kurz in meine HP ein, denn ich kann das Prob nicht genau erklären. In der Gallerie habe ich die beiden Tags eingesetz und wenn ich alles richtig verstanden habe sollen sich die Inbox etc. in einem popup öffnen...tut es nicht auch beim scheiben einer neuen Nachricht funz nicht alles aber das zu erklären ist zu heftig.... mein URL http://www.foto-place.de
 
Zugangsdaten für dich:

Benutzername: Test
Passwort: Test

Habe alles durgesehen und keinen Fehler gefunden..

lg

Gabi


Hy also das erste Prob habe ich gerade beseitigt bekommen...peinlich :oops:  Musste natürlich das pms.html erst noch an meines anpassen....ich Schussel....
Nur ein Prob besteht noch...und zwar in der Userauswahl Box erscheinen keine Namen ist komplett weiß nur der default Text wird angezeigt "selekt a user" danach kommt nur noch weiß......

Noch eine 2 Frage da ich phpbb in meine Page includet habe kommen die user ja nicht auf die 4images member.php sondern ins Forum als "Normalzustand" müsste also das empangen und senden von pms eingestellt sein bei allen usern. Ist dies so ???? Denn sonst würde sich der "leere" Mitgliederramen schon erklären :?:

Grüße

Gabi

Offline Gabi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 94
    • View Profile
    • http://www.gabis-traum.de
Re: German Language Pack 4 PMS
« Reply #41 on: May 08, 2003, 03:01:30 PM »
Hy Crazy,

du hast einen kleinen Fehler in der lang Datei und zwar :
$lang['pms_sentbox'] = "Posteingang"; müsste POSTAUSGANG heissen.

ups und noch einen

$lang['pms_popup_confirm'] = "Du hast eine neue Nachricht. Drücke OK um die NAchricht zu sehen oder Abbrechen um diese BEnachrichtigung zu schließen.";


lg
Gabi

Offline LoOpP

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 54
    • View Profile
@ Sascha
« Reply #42 on: May 08, 2003, 05:01:48 PM »
hier die URL zum BBcode Fehler

http://www.fos-spion.de/4images1.7/4images/pms.php?action=new
Login:
Ben: Test
PW: Test

versuch die button zu drücken udn klick mit der maus in das textfeld
dann siehst du auch unten im browser den Fehler

Danke

Offline Gabi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 94
    • View Profile
    • http://www.gabis-traum.de
[MOD] Private Message System (PMS)
« Reply #43 on: May 08, 2003, 07:53:37 PM »
Quote from: Cr@zy Sash
jo danke Gabi aber dazu musst du nicht nocheinmal den ganzen Code posten. Nimm den bitte aus deinbem Beitrag danke..


Schon erledigt  :D
Sag konntest Du schon was raus bekommen warum das Skript bei mir net richtig funzt ?

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
[MOD] Private Message System (PMS)
« Reply #44 on: May 08, 2003, 09:19:03 PM »
Quote from: heiko
Hi V@no

Thank you very much for working out this nice  mod.


Everythink works fine but there is one thing left i need assistance for:


1)

If you are in view mode of a private mail you´ll find 2 buttons
answer & delete message.

When trying to delete a message in view mode first  a message comes up asking if i am sure to delelte the mesasge...(yes/no option)....ok...but after pressing yes for confirmation i got a page not found error...

crazy but in inbox mod everything works fine....


2.) How can i redirect to another page after using the logout function when on pms page ???... i always got the message screen ....(after logging of from pms menu...you have to be logged in.....)


Thanks for help...!


Heiko



1.) I'm not sure why is that...works fine for me. maybe try to clear your interenet cache? cookies? if wont help, maybe u can give me the link so I can check it out?

2.) yes, sure, thx for the note! I will add one more step to fix this.
but for now, open logout.php
Find:
Code: [Select]
if (!ereg("index.php", $url)(this is just a part of long line ;)
then add after: && !ereg("pms.php", $url) so it should looks like this:
Code: [Select]
if (!ereg("index.php", $url) && !ereg("pms.php", $url)
again, remmber, this is only begining of the line ;) (I dont want post entire line, because my line is about double size of the original now :?
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)