• [Mod] Avatar v2.01 5 0 5 1
Currently:  

Author Topic: [Mod] Avatar v2.01  (Read 450585 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lucifix

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 710
    • View Profile
    • http://www.slo-foto.net
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #60 on: April 30, 2003, 06:43:12 AM »
so its possible that the problem is in HTML file? Couse avatars works just fine... but the possition of them..

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #61 on: April 30, 2003, 12:38:27 PM »
yes, that's somewhere in template misstake.
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline Gabi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 94
    • View Profile
    • http://www.gabis-traum.de
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #62 on: May 05, 2003, 06:32:38 AM »
Quote from: Luang
This one can't be too hard to integrate in phpBB I think. Here's a guess by using some code of V@no.

open details.php

repeat this step

Find code:

Code: [Select]
$comment_user_id = $comment_row[$i]['user_id'];

add after

Code: [Select]
$user_row_comment = get_user_info($comment_user_id);


then find

Code: [Select]
$comment_user_info .= (isset($comment_row[$i][$user_table_fields['user_comments']])) ? "<br />".$lang['comments']." ".$comment_row[$i][$user_table_fields['user_comments']] : "";

add after

Code: [Select]
$comment_user_avatar = $user_row_comment['user_avatar'];

then find

Code: [Select]
"comment_user_id" => $comment_user_id,

add after

Code: [Select]
"comment_user_avatar" => $comment_user_avatar,

open the comment_bit.html of your template, then add this wherever you like in your user field. For example find

Code: [Select]
{comment_user_info}<br />

add after

Code: [Select]
<img src="{comment_user_avatar}">


Save and close all files. I'm not sure if this works with vbb, but if you know a bit of mysql look up the avatar field in your user table copy the table name and replace the user_avatar string with your avatar field you found in your usertable.

Code: [Select]
$comment_user_avatar = $user_row_comment['user_avatar'];

You could use this trick to add various information from the user table if you understand what I've just written


Hy,

I have a little problem to include the Code:
In phpbb template is used this {AVATAR_IMG} Code and in mysql table is it users_user_avatar
How must I change the Code you posted bevore to use it ???

Please help my

Gabi

Offline Lucifix

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 710
    • View Profile
    • http://www.slo-foto.net
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #63 on: May 05, 2003, 09:01:27 PM »
V@no could you be so kind and send me those HTML files to my email address?

I have checked every HTML file and it doesn't seems to work.

Thanks alot!

Lucifix

My e-mail: Lucifix_ND@hotmail.com

Offline HelpMeNow

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 94
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #64 on: May 09, 2003, 10:47:05 PM »
Quote from: V@no
I have slightly changed Step 1.4 and Step 8.
now "Custom" option will be showed even if user changed his avatart to blank or any from the list (so he dont need upload his avatar again).
also, now "Custom" word is taken from language pack.


First of all, thank you V@no for yet another fantastic MOD. I use the Avatar mod and just LOVE it.

For me, when I do a test, "Custom" shows twice in the list if member changes their custom avatar more than one time in a single session.

This is true unless I refresh the page, then the two "Custom" texts go back to one as they should be!

Another thing is since each user will have their custom pic in the same ID as their usersname, then the computer will read from the custom avatar from it's cache and if they change their custom avatar to some other custom avatar, then the browser reads off of the old cache and they don't see the change in their avatar... Unless the actually refresh their page, which they prob. won't.

Is there anything that can be done?

I did read the other case someone had regarding the two "Custom" text and I checked the db_field_definitions.php file and all is as it should be.

other than this tiny prob. all is working fine. :)

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #65 on: May 10, 2003, 05:35:47 PM »
Quote from: HelpMeNow
For me, when I do a test, "Custom" shows twice in the list if member changes their custom avatar more than one time in a single session.

Yes, I've seen this myself...not sure why is that, I asume it's because of different server types? I only able check it on my Windows machine...


Quote from: HelpMeNow
Another thing is since each user will have their custom pic in the same ID as their usersname, then the computer will read from the custom avatar from it's cache and if they change their custom avatar to some other custom avatar, then the browser reads off of the old cache and they don't see the change in their avatar... Unless the actually refresh their page, which they prob. won't.

that all depence of how their browser handle the cache. I dont know how to fix it.
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline Xwoman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #66 on: May 28, 2003, 12:41:28 PM »
i have the some problem ------ help pls ........  :cry:  :cry:


Quote from: mantra
V@no after I install your new mood v2 . it's work fine on main page. but if I log in admin page I got this error
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php:671) in c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php on line 167

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php:671) in c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php on line 168

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php:671) in c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php on line 169

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php:671) in c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php on line 170

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php:671) in c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php on line 171

----------------------------------------------------------------------------------
Where did I make wrong [ I change all instruction very carefully ]
and I don't have blank line after ?> in all php page like in FAQ of this forum
 
I search the error line in admin_functions.php
I try remove this code

  header ("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
  header ("Cache-Control: pre-check=0, post-check=0, max-age=0", false);
  header ("Pragma: no-cache");
  header ("Expires: " . gmdate("D, d M Y H:i:s", time()) . " GMT");
  header ("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");


and the error missing, did I lost some of feature in 4images.

Can help??

Offline Xwoman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #67 on: May 29, 2003, 10:21:46 AM »
kann   sein das es nur unter windows geht?????? 8O

Offline osprey

  • Pre-Newbie
  • Posts: 1
    • View Profile
    • http://www.speedanddesign.net
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #68 on: May 30, 2003, 02:43:26 AM »
I cannot download this file. It always downloads a file called "files"  that I cannot read. Do I need a certain software to read this or am I downloading wrong?
Thanks
SPEEDANDDESIGN.NET

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #69 on: May 30, 2003, 02:52:38 AM »
hmmm...what browser do u use?
also, can u download any images? cause I use exact same script that used in download.php

(for now here is a mirror)
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline osprey

  • Pre-Newbie
  • Posts: 1
    • View Profile
    • http://www.speedanddesign.net
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #70 on: May 30, 2003, 12:41:13 PM »
Thanks for the quick reply Veno.  The morror does not work so I am lost.  I can download other files and I have even tried "save target as" and still nothing.  It is a small file can soemone email it to me?? I would appreciate it. :wink:
SPEEDANDDESIGN.NET

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #71 on: May 30, 2003, 12:56:46 PM »
sorry about that, I posted without checking it...the link is working now.
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline osprey

  • Pre-Newbie
  • Posts: 1
    • View Profile
    • http://www.speedanddesign.net
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #72 on: May 30, 2003, 01:04:59 PM »
That worked.  :D   Thanks
SPEEDANDDESIGN.NET

Offline harv_e

  • Pre-Newbie
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #73 on: May 30, 2003, 07:11:00 PM »
Quote from: Xwoman
b]
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php:671) in c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php on line 167

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php:671) in c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php on line 168

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php:671) in c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php on line 169

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php:671) in c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php on line 170

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php:671) in c:\myserver\scripts\gallery\admin\admin_functions.php on line 171
[/b]
----------------------------------------------------------------------------------


[/b]
[/quote]

Same here.  I had this during install and I had to change the CMOD on files. Ive done all that and still get it.
 I also get this when I try to upload a avater.

Parse error: parse error, unexpected ';', expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /home/harv_e/public_html/4images/includes/upload.php on line 336

Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: upload in /home/harv_e/public_html/4images/member.php on line 1144

Wow I hope I didnt mess it all up..

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #74 on: May 30, 2003, 11:00:56 PM »
Quote from: harv_e
Same here.  I had this during install and I had to change the CMOD on files. Ive done all that and still get it.
 I also get this when I try to upload a avater.
this covered in FAQ (make sure u dont have any trailing space after closing ?>

Quote from: harv_e
Parse error: parse error, unexpected ';', expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /home/harv_e/public_html/4images/includes/upload.php on line 336

Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: upload in /home/harv_e/public_html/4images/member.php on line 1144

Wow I hope I didnt mess it all up..
I guess u did...
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)