Author Topic: Error Message when uploading a photo.  (Read 2951 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Sleepy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
Error Message when uploading a photo.
« on: May 19, 2011, 08:19:24 PM »
I upgraded my album from 1.7.7 to 1.7.10 this afternoon.
Everything works fine so far except that I got an error message when uploading a photo:
----------------------------------------
Warning: array_walk() [function.array-walk]: Unable to call trim_value() - function does not exist in /home/sleepyi/public_html/album/member.php on line 504
----------------------------------------
For the file, member.php, I copied from the downloaded file (1.7.10) and replace the old one directly (without any modification).

Does anyone know what my problem is and how I could solve it?
Thank you very much.

Offline Sleepy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: Error Message when uploading a photo.
« Reply #1 on: May 21, 2011, 06:49:27 AM »
I just edited the image name and got an error message even though the image name was edited successfully:
--------------------------------------------------------------------
Warning: array_walk() [function.array-walk]: Unable to call trim_value() - function does not exist in /home/sleepyi/public_html/album/admin/images.php on line 193
--------------------------------------------------------------------
Thus, I guess my problem might be due to the "array-walk" or "trim_value(), not the member.php or the images.php files.

Could anyone please let me know how I could solve this?
Thank you very very much ^_^.
« Last Edit: May 21, 2011, 07:01:53 AM by Sleepy »

Rembrandt

  • Guest
Re: Error Message when uploading a photo.
« Reply #2 on: May 21, 2011, 12:30:21 PM »
the "function trim_value" is first time in the V.1.7.8 in the "includes / functions.php" contain.
« Last Edit: June 06, 2011, 09:57:17 PM by Rembrandt »

Offline Sleepy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 60
    • View Profile
Re: Error Message when uploading a photo.
« Reply #3 on: May 21, 2011, 01:31:43 PM »
Thank you very much, Rembrandt.
I copy the original 1.7.10 functions.php and the problem got solved!
I really appreciate your help ^_^.