Author Topic: Anasayfadaki 1 Sıra Resmi 2 Sıra Yapamazmıyız?  (Read 9123 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DanielGuiza

  • Pre-Newbie
  • Posts: 2
    • View Profile
Anasayfadaki 1 Sıra Resmi 2 Sıra Yapamazmıyız?
« on: August 09, 2008, 01:37:49 PM »
Merhaba.
4images sitede anasayfada 1 sıra 6 adet resim var. Ben 2 Sıra yapmak ıstıyorum. Yardımcı olursaniz sevinirim.

Offline cakotr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 43
    • View Profile
    • resimlerle pembedeniz
Re: Anasayfadaki 1 Sıra Resmi 2 Sıra Yapamazmıyız?
« Reply #1 on: August 09, 2008, 08:22:06 PM »
1 haftadır bende 4images ile uğraşıyorum.Bende aynı problemleri yaşadım.Sorununa gelince


Code: [Select]
$additional_sql = "";
if (!empty($additional_image_fields)) {
  foreach ($additional_image_fields as $key => $val) {
    $additional_sql .= ", i.".$key;
  }
}


index.php de bu kodu bul altına

Code: [Select]
$num_new_images = 15;
$config['image_cells'] = 3;

bu kodu yapıştır.

ana sayfada
kaç yeni resim gözükmesini istiyorsan 15 i değiştir.
kaç sıra ile gözülmesini istiyorsan 3 ü değiştir.
kolay gelsin

Bir başka siteden hasanok dan alıntıdır.

Offline DanielGuiza

  • Pre-Newbie
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Anasayfadaki 1 Sıra Resmi 2 Sıra Yapamazmıyız?
« Reply #2 on: August 10, 2008, 02:43:41 PM »
soyledıgınz gıbı yaptım fakat gene tek sütun çıkıyor.

Offline cakotr

  • Newbie
  • *
  • Posts: 43
    • View Profile
    • resimlerle pembedeniz
Re: Anasayfadaki 1 Sıra Resmi 2 Sıra Yapamazmıyız?
« Reply #3 on: August 10, 2008, 02:53:47 PM »
Dostum onu yaptıysan şimdi birde admin panelinden oynama yap. Resim ayarlarından bir tabloda kaç imaj olsun ve imajlar kaç sıra olsun. Bunları bi artır mesela 3 e 3 yap ... oyna orayla biraz ... umarım halledebilirsin ... halledersen buraya yaz

Offline VuRaLNeT

  • Newbie
  • *
  • Posts: 33
    • View Profile
Re: Anasayfadaki 1 Sıra Resmi 2 Sıra Yapamazmıyız?
« Reply #4 on: January 02, 2009, 12:17:46 PM »
benımde tek sıra oluyo, alt alta 2  veya 3 sıra nasıl yapabilirim

Offline AKIN

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 121
    • View Profile
    • Resim
Re: Anasayfadaki 1 Sıra Resmi 2 Sıra Yapamazmıyız?
« Reply #5 on: January 02, 2009, 01:38:23 PM »
yapmanız gereken bi işlem daha var.
$num_new_images = $config['image_cells']; bunuada kaldırmalısınız

Offline DiGiMetiN

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
    • View Profile
Re: Anasayfadaki 1 Sıra Resmi 2 Sıra Yapamazmıyız?
« Reply #6 on: January 25, 2009, 09:31:48 PM »
index.php'de Bunu bulun:
Code: [Select]
LIMIT $num_new_images";

Değiştirin:
Code: [Select]
LIMIT 6";
6 yerine kaç tane istiyorsanız belirtin ya da

Code: [Select]
LIMIT $num_new_images*2"; olarak ta değiştirebilirsiniz.
Nette'ki Dahi'lerden...

 

Post your comments here