Author Topic: Bu soruya yanıt veren olmadi ;)  (Read 8566 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline abdullah

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 108
    • View Profile
Bu soruya yanıt veren olmadi ;)
« on: April 23, 2008, 09:22:45 AM »
selamun aleykum arkadaslar kisa ve net sorucam..

Siteye linkle ekledigim resim datama girer mi???

Örnek :

http://mail.google.com/mail/help/images/logo.gif

bu linkdeki resmi ben siteme pc den resim secme yerine direk bunu yazsam..

Ama bu linkdeki resim direk benim kendi ftp'me girse anasayfa kücük resmi ciksa ve o link kaybolup benim kendi datamdan sitede yer alir mi :????

pi24

  • Guest
Re: Bu soruya yanıt veren olmadi ;)
« Reply #1 on: April 23, 2008, 10:26:31 AM »
hayır senin datanda durmaz. verdiğin link üzerinden okur eklediğin seyi yine..

Offline abdullah

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 108
    • View Profile
Re: Bu soruya yanıt veren olmadi ;)
« Reply #2 on: April 23, 2008, 10:33:17 AM »
bunun bir yolu yok mu???

en azindan anasayfada resmin kücük hali pc den eklenmis gibi otomatik kücülse ...

pi24

  • Guest
Re: Bu soruya yanıt veren olmadi ;)
« Reply #3 on: April 23, 2008, 10:48:22 AM »
onun mantıgı su aslında.

şimdi dielimki 20 mb lık bir dosyan var zipli. bunu direk sisteme yüklemen zor. hostuna atarsın ftp ile. sonrada link olarak verirsin. direk hosttaki linki okur. mantık bu sekilde işletilerek yapılmış bu url kısmı. o yuzden bu ayarla oynaman uygun değil. zipin ufak resmi olmaz cünkü. sadece standart zip dosyası imajı bulunur ve ekler. yani bir taraftan değiştirsen diger taraftan kaybın olur.

Offline sanko86

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 310
    • View Profile
    • Elemegim
Re: Bu soruya yanıt veren olmadi ;)
« Reply #4 on: April 23, 2008, 11:15:11 AM »
Resimler için düşünülmemiş görünüyor.Tabiki ihtiyaç olabilir ama şuan için sanırım mümkün değil.
Otomatik küçültme eklentisi ile denedim bir hata veriyor ve çözümünü bulamadım.
Web site:http://www.anlatiyoruz.com
Hayat zorluklarla doludur.Ama en zoru insanın insana düşmanlığıdır.

Offline abdullah

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 108
    • View Profile
Re: Bu soruya yanıt veren olmadi ;)
« Reply #5 on: April 26, 2008, 11:14:52 AM »
kardes thumu yapiorsa normal olarak da alir sana zahmet gorursen linki yaz  :mrgreen:

Offline copadam

  • Newbie
  • *
  • Posts: 21
    • View Profile
Re: Bu soruya yanıt veren olmadi ;)
« Reply #6 on: April 29, 2008, 10:17:36 PM »
yalnız thump laırsa senin hostunda yer alır ve şu da var ki zaten sen link bile versen senin sql e yazıyor nihayetinde sdece resmi uzaktan çekiyor

 

Post your comments here