Author Topic: A way to make an autorun cd of site gallery  (Read 19727 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: A way to make an autorun cd of site gallery
« Reply #15 on: January 04, 2006, 12:47:43 AM »
What "start address" url do u use? I hope you are not trying make a copy of files located on your local computer...we are talking about sites which we access by web addresses such as http://www.4homepages.de
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline jacantu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Re: A way to make an autorun cd of site gallery
« Reply #16 on: January 04, 2006, 06:30:46 AM »
its weird
i do what you say, and i only get a few files, even if i put a full path

im really desperate because i need a cd as portfolio
and nothing seem to work   :(

Offline jacantu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Re: A way to make an autorun cd of site gallery
« Reply #17 on: January 04, 2006, 06:59:26 AM »
the site im talking is metricastudio.com/proyects (4images site)
i only get an index and a swflash.cab

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: A way to make an autorun cd of site gallery
« Reply #18 on: January 04, 2006, 07:58:11 AM »
strange indeed...
Some how I suspect that "broken" HTML code on your page is causing it. Like you have two <title> and <style> in the page and one of them is outside of <head></head> tags..
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline jacantu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Re: A way to make an autorun cd of site gallery
« Reply #19 on: January 04, 2006, 04:41:29 PM »
damm

i checked footer and header and dont have repeated tags

is there another way????


Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: A way to make an autorun cd of site gallery
« Reply #20 on: February 07, 2006, 07:36:54 AM »
damm

i checked footer and header and dont have repeated tags

is there another way????


Its not about repeated tags, its about stuff that your have above {header} tag.
Like in home.html you have:[qcode]<title>| metrica|studio |</title>
<style type="text/css">
<!--
body {
   background-image: url();
}
.style1 {
   font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
   font-size: xx-small;
}
-->
</style>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />


{header}[/qcode]
in details.html:
Code: [Select]
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

{header}
Remove everything above {header} then you might be able to copy your site properly.
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline jacantu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Re: A way to make an autorun cd of site gallery
« Reply #21 on: February 11, 2006, 07:59:49 PM »
ill try that

Offline jacantu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Re: A way to make an autorun cd of site gallery
« Reply #22 on: February 11, 2006, 08:07:27 PM »
PLEASE GUYS SOMEONE TO GET A SOLUTION FOR A PHP/MYSQL AUTORUN CD THAT WORKS SEEMLESS WITH 4IMAGES
I really cant believe no one, tried to make this to a cd, 

i love 4images i think its great

im really desperate almost 500 portfolio images and adding more

i  apreciate any help

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: A way to make an autorun cd of site gallery
« Reply #23 on: February 11, 2006, 09:28:34 PM »
First fix your template! Its a mess (sorry)
just look in the source of your page, you'll see two sets of <head> and <body> tags in it...

[EDIT]
Just used teleport and made successfull copy of your site...
« Last Edit: February 11, 2006, 11:31:07 PM by V@no »
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline jacantu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Re: A way to make an autorun cd of site gallery
« Reply #24 on: February 11, 2006, 10:42:18 PM »
tnks

I did changed some of the tags and tested here it worked
i know my code is a mess as i told you im not a coder, i just try

Im so insistent in a php/mysql cd because i will be updating many things to my site
but some times i will need some actualized cd 
and if a cd like that works, i will only need to add those new folders and new sql file
also with functionability as random images etc

really V@no you as an expert in coding maybe you can figure out how
as i told you there are a few "codes" to experiment but i cannot get to connect to mysql as localhost
if i can make it to work maybe those cds will work

i think it could be a nice challenge for the forum people, maybe you can post it