Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Bugfixed

Pages: [1] 2 3 4 5
1
I found out why this is happening:
This SQL-QUERY:
Code: [Select]
Query     INSERT INTO phpbb_sessions  (session_user_id, session_start, session_last_visit, session_time, session_browser, session_forwarded_for, session_ip, session_autologin, session_admin, session_viewonline, session_page, session_forum_id, session_id) VALUES (1, 1353938641, 1353938641, 1353938641, 'Mozilla/5.0 (<My_OS>) Gecko/20100101 Firefox/15.0', '', '<My_IP>', 0, 0, 1, '../4images/index.php', 0, 'bdd93ee4a4525d342586452f8f88b8bd')
Unreadable session reason in phpbb_sessions.php
What should I do to fix this?

i have same problem. :(

Please help...

2
Please update mod to 4images 1.7.11 and phpbb3 3.0.10

3
hello.

 i have this errors: Notice: Constant GROUPS_TABLE already defined in ......includes/constants.php on line 235

Notice: Constant SESSIONS_TABLE already defined in ......includes/constants.php on line 259

Notice: Constant USERS_TABLE already defined in ......includes/constants.php on line 274

---

and not display admin cp link  :(
Are introduced to smooth the gallery. However, despite the admin section, gallery administrator privileges does not seem effective.

My system: 4images 1.7.10, Phpbb 3.0.10, Httpd 2.2.21, Php 5.3.13, mysql 5.5.24 on centos 5.8

Please help me thanks.

4
Hello thanks for mod.
I've installed this mod, ok works. perfect.

photo then install but get the following error. However, this software is performing.


Code: [Select]
Notice: Use of undefined constant jpg - assumed 'jpg' in member.php on line 562

Notice: Undefined variable: user_info inannotate.php on line 72

My system: 4images 1.7.10, Httpd 2.2.21.x, Php 5.3.10.x, mysql 5.5.23.x on centos 5.8

Please help me. thanks.

5
Hello thanks for mod.
I've installed the first version of it. did not work.
After I updated the above version 1.1. still does not work.
This mode does not work in any browsers   :(

As with the mouse on the stars seem to work.
However, do not understand where you click and vote not fixed stars .. voting does not seem to have any symptoms that had been given. However, re-install as the page (f5) is understood given votes.

My system: 4images 1.7.10, Httpd 2.2.21.x, Php 5.3.10.x, mysql 5.5.23.x on centos 5.8

Please update mod. thanks.

6
Hello thanks for mod.
I've installed the first version of it. did not work.
After I updated the above version 1.1. still does not work.
This mode does not work in any browsers   :(

As with the mouse on the stars seem to work.
However, do not understand where you click and vote not fixed stars .. voting does not seem to have any symptoms that had been given. However, re-install as the page (f5) is understood given votes.

My system: 4images 1.7.10, Httpd 2.2.21.x, Php 5.3.10.x, mysql 5.5.23.x on centos 5.8

Please update mod. thanks.

7
Hi Thanks for the mode.
my system as follows:
phpbb 3.0.9, 4images 1.7.10, php 5.3.8, apache 2.2.21 on linux centos 5.7.

4images version 1.7.10, this line: $ user_password = md5 ($ user_password), unfortunately not.

I did not find others to skip this line.

  I can login to the forum but I want to access the gallery I get the error 403 access forbidden. go out when you have made the forum again, I can access the gallery again.

If it helps me very happy. There are thousands of members on my site.
Thank you in advance for your help.

please help me.

8
Hi Thanks for the mode.
my system as follows:
phpbb 3.0.9, 4images 1.7.10, php 5.3.8, apache 2.2.21 on linux centos 5.7.

4images version 1.7.10, this line: $ user_password = md5 ($ user_password), unfortunately not.

I did not find others to skip this line.

  I can login to the forum but I want to access the gallery I get the error 403 access forbidden. go out when you have made the forum again, I can access the gallery again.

If it helps me very happy. There are thousands of members on my site.
Thank you in advance for your help.

9
Feedback & Suggestions / Re: 4images 1.7.9 - Feedback
« on: November 15, 2010, 10:52:30 AM »
hello thanks for new version.

If this address http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=4315.0;msg=152767 Please help the problem.
There are thousands of people using it. I'm sure they have the same problems.
Thank you in advance.

10
Mods & Plugins (Releases & Support) / Re: Integration 4images 1.7.x / phpBB
« on: November 15, 2010, 10:47:21 AM »
hello
1.7.9 to the latest version of the session.php file where you have noticed lots of friends are incompatible. If you do not bother to file session.php May I have a fully compatible with 1.7.9? Thank you in advance.

11
Discussion & Troubleshooting / Re: large images in rss.
« on: December 12, 2008, 03:00:37 PM »
i need large images for "media rss" .

example:

...
....
<enclosure url="http://demo.4homepages.de/data/media/9/Tulpe2.jpg" length="10413" type="image/jpeg" />
...
....

or

..
...
 <photo:imgsrc>
                http://demo.4homepages.de/data/media/9/Tulpe2.jpg
        </photo:imgsrc>
        <photo:thumbnail>
                http://demo.4homepages.de/data/thumbnails/9/Tulpe2.jpg
        </photo:thumbnail>
..
...

how to i can make add this codes to 4homeges rss system?

12
Discussion & Troubleshooting / a question
« on: September 08, 2008, 12:36:45 AM »
hello. function utf8_to_htmlentities, function uni_to_utf8, function clean_string, function clean_array what is this functions?

13
Discussion & Troubleshooting / Re: utf-8 how to?
« on: September 04, 2008, 01:09:31 AM »
function utf8_to_htmlentities, function uni_to_utf8, function clean_string, function clean_array what is this functions?

14
Discussion & Troubleshooting / Re: utf-8 how to?
« on: September 03, 2008, 06:40:18 PM »
V@no thanks you very much.

What new is planned for gallery script?
Any time for release? September, october?

if you released is new version please add: utf-8 support

15
Discussion & Troubleshooting / Re: utf-8 how to?
« on: September 03, 2008, 01:19:20 PM »
V@no thanks for reply. But other "Turkish utf-8" sites showing true...
problem only my gallery.  :(

Pages: [1] 2 3 4 5