4images Forum & Community

General / Allgemeines => Chit Chat => Topic started by: jacantu on January 02, 2006, 04:21:50 PM

Title: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: jacantu on January 02, 2006, 04:21:50 PM
Hello

Happy New Year to Everyone

i have a question to you guys
is there a way to make an autorun cd of the 4images gallery to use without internet connection???
to use itas a demo or portfolio cd

ill aprecciate any help :D



Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: V@no on January 02, 2006, 06:20:36 PM
Yeah, use something like teleport program which can copy your site into .html based files then you can browse it offline without needed any server.
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: TheOracle on January 03, 2006, 01:08:55 AM
MediaChance Corporation uses a very good graphical interface for these types of projects. I used to play with it for a while before when it was useful for me. Now, all these are already done. ;)

Here's the site : http://www.mediachance.com
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: jacantu on January 03, 2006, 07:00:36 AM
tnks guys

but can you be more specific
teleport to convert to htmls??
http://www.mediachance.com/ what is the actual app to do so

i found this http://www.dwebpro.com/ sounds great but i cant make it to work
im not good at programing

this could be a great thread
plse help me

Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: jacantu on January 03, 2006, 07:37:40 AM
i get this with DwebPro

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\DWebPro\deploy\www\global.php on line 33

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\DWebPro\deploy\www\global.php on line 33

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\DWebPro\deploy\www\global.php on line 33

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'jacant7y_jacantu'@'localhost' (using password: YES) in D:\DWebPro\deploy\www\includes\db_mysql.php on line 39

DB Error: Could not connect to the database server (localhost, jacant7y_jacantu).


Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: V@no on January 03, 2006, 08:15:05 AM
Ok, what I ment is teleport can simply copy your site into plane HTML format, for offline browsing. You dont need install any web services to view copy of your site.
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: jacantu on January 03, 2006, 08:39:47 AM
ok got the idea

is teleport http://www.tenmax.com/teleport/home.htm
what version have you tried, i cannot find the one that converts  phps



Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: V@no on January 03, 2006, 08:43:14 AM
It does not convert them, it opens your site as if you opened it in browser, and saves it to hard drive.
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: jacantu on January 03, 2006, 08:53:18 AM
i give the path of the gallery and it only gets 2 files index.htm and a style.css
im not sure why

Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: mawenzi on January 03, 2006, 10:31:46 AM
a unregistered version of Teleport Pro stores max. 500 files ! ... that is not much for 4images ... but it works really cool ... !
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: jacantu on January 03, 2006, 05:31:45 PM
it only gets 2 files, i added php extension and doesnt work

i have all my site downloaded from my ftp, can i do something with it for play on cd

i think dwebpro looks good, can someone figure it out how to make it to work

Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: jacantu on January 03, 2006, 05:40:46 PM
also installed http://www.stunnix.com/ but when i run it nnothing happens

Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: mawenzi on January 03, 2006, 06:18:38 PM
... it only gets 2 files ...

... mmm ...   :roll:
1. Start Teleport Pro
2. Toolbar -> File -> New Project Wizard -> Create a browsable copy of a website on my hard drive
3. Starting Address -> your adress
4. Project Properties -> Everything
5. Save your Project
6. On toolbar press the Start-Button ...

... thats all ... and now Teleport Pro stores max. 500 files (unregistered Version) ...  :wink:
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: jacantu on January 03, 2006, 10:37:30 PM
i did that exactly
and i only get 2 files
i ve tried different settings and the same result

im not proud to tell it but i have a cracked registered version of teleport pro
and it doesnt work
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: mawenzi on January 03, 2006, 11:33:50 PM
I have a unregistered Version ... and it works ... :wink:
now I'm testing DWebPro ... however it is still somewhat obscure ... :roll:
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: V@no on January 04, 2006, 12:47:43 AM
What "start address" url do u use? I hope you are not trying make a copy of files located on your local computer...we are talking about sites which we access by web addresses such as http://www.4homepages.de
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: jacantu on January 04, 2006, 06:30:46 AM
its weird
i do what you say, and i only get a few files, even if i put a full path

im really desperate because i need a cd as portfolio
and nothing seem to work   :(
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: jacantu on January 04, 2006, 06:59:26 AM
the site im talking is metricastudio.com/proyects (4images site)
i only get an index and a swflash.cab
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: V@no on January 04, 2006, 07:58:11 AM
strange indeed...
Some how I suspect that "broken" HTML code on your page is causing it. Like you have two <title> and <style> in the page and one of them is outside of <head></head> tags..
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: jacantu on January 04, 2006, 04:41:29 PM
damm

i checked footer and header and dont have repeated tags

is there another way????

Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: V@no on February 07, 2006, 07:36:54 AM
damm

i checked footer and header and dont have repeated tags

is there another way????


Its not about repeated tags, its about stuff that your have above {header} tag.
Like in home.html you have:[qcode]<title>| metrica|studio |</title>
<style type="text/css">
<!--
body {
   background-image: url();
}
.style1 {
   font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
   font-size: xx-small;
}
-->
</style>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

{header}[/qcode]
in details.html:
Code: [Select]
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

{header}
Remove everything above {header} then you might be able to copy your site properly.
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: jacantu on February 11, 2006, 07:59:49 PM
ill try that
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: jacantu on February 11, 2006, 08:07:27 PM
PLEASE GUYS SOMEONE TO GET A SOLUTION FOR A PHP/MYSQL AUTORUN CD THAT WORKS SEEMLESS WITH 4IMAGES
I really cant believe no one, tried to make this to a cd, 

i love 4images i think its great

im really desperate almost 500 portfolio images and adding more

i  apreciate any help
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: V@no on February 11, 2006, 09:28:34 PM
First fix your template! Its a mess (sorry)
just look in the source of your page, you'll see two sets of <head> and <body> tags in it...

[EDIT]
Just used teleport and made successfull copy of your site...
Title: Re: A way to make an autorun cd of site gallery
Post by: jacantu on February 11, 2006, 10:42:18 PM
tnks

I did changed some of the tags and tested here it worked
i know my code is a mess as i told you im not a coder, i just try

Im so insistent in a php/mysql cd because i will be updating many things to my site
but some times i will need some actualized cd 
and if a cd like that works, i will only need to add those new folders and new sql file
also with functionability as random images etc

really V@no you as an expert in coding maybe you can figure out how
as i told you there are a few "codes" to experiment but i cannot get to connect to mysql as localhost
if i can make it to work maybe those cds will work

i think it could be a nice challenge for the forum people, maybe you can post it