Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - winzie

Pages: [1] 2
1
Discussion & Troubleshooting / Re: . gif files - we can't open this file.
« on: September 30, 2018, 09:03:03 AM »
Thanks Heidi,
                          found an older template striped the domain and installed fresh seems to working so far * fingers crossed *  will hit you up in chat if it stuffs again

2
Discussion & Troubleshooting / Re: . gif files - we can't open this file.
« on: September 26, 2018, 12:57:03 AM »
thank You . l pulled it down for now but will be putting it back up on the weekend real life needs me right now ....... damn the world lol

l did change some formats but l use PSP for that and others sites l help are not having the same issue, havent done anything different to what l would normally do but will try what You said!

3
Discussion & Troubleshooting / Re: . gif files - we can't open this file.
« on: September 21, 2018, 01:12:18 AM »
Thanks Nobby that really sucks tho l like 4images,  do you know what people are using these days instead?

4
Discussion & Troubleshooting / Re: . gif files - we can't open this file.
« on: September 20, 2018, 01:50:25 PM »
no answers to my problem yet  !  :cry:

does anyone help on this board anymore ? or is there another place to look?

5
Discussion & Troubleshooting / Re: . gif files - we can't open this file.
« on: September 16, 2018, 02:32:40 AM »
*UPDATE *

l have since deleted the original install and started from scratch....... the .gif files were fine and downloaded like they should you could see and use them woke up this morning and it's back to do the same problem as above !!!!!


Someone please help me !!! Has to be a reason why this is doing it.

6
Discussion & Troubleshooting / . gif files - we can't open this file.
« on: August 24, 2018, 01:09:10 PM »
Hi everyone wondering if anyone has a solutions for the issue l have found.

4images Vers 1.8
PHP version: 5.6.30
4images admin panel says it is running as GB Library

you can upload the file .gif to site without a trouble and can view it at the site

if you click on the download button of the image.gif it will ask save or open if you do either you can not view/see the image.gif at all

you get error saying
image.gif we can't open this file.

l have downloaded the same image.gif file direct using FTP from domain back to PC and can view it fine.

Thanks in advance for any help ! is driving me crazy

l use other sites running 4images set up the same and do not have this problem .

l tried to back up the data base in admin control panel noticed this red error at top
You can see the image when viewing on the site
when you download it you get a strange file white/blue
when you try view or open it you get we can't open this file
attached are domain info images



7
Oddly, all I had to do was reenter my various admin email addresses... none of them changed but reentering them seems to have resolved this issue.

Where did you have to re enter info? as having same issues myself

8
 8O does this mod work with 1.8 V ?

9
Discussion & Troubleshooting / issue with .gif files
« on: February 15, 2016, 10:58:41 AM »
Hi everyone wondering if anyone has a solutions for the issue l have found.

The problem showed up in 1.7.11 so l undated to 1.7.13 and is still doing same thing.

PHP Version: 5.4 [ same problem when l used 5.3 or 5.5]
4images admin panel says it is running as GB Library

you can upload the file.gif to site without a trouble and can view it at the site

If you download the image.gif as a zip file then extract the file you can see the image
you can drag and drop the image into a folder and see the image, or can drag and drop into a photo editor and see the image

BUT if you click on the download button of the image.gif it will ask save or open if you do either you can not view/see the image.gif at all
you get error saying
image.gif we can't open this file.

l have downloaded the same image.gif file direct using FTP from domain back to PC and can view it fine.

l would post screen shots to explain better but l cant see how to do that.

Thanks in advance for any help ! is driving me crazyyyyyyyyyyyyyy

l use other sites running 4images set up the same and do not have this problem .


10
config.php

<?php

    $db_servertype = 'mysql' ;
   
    $db_host     = 'localhost' ;
    $db_name     = 'xxxxx_imga1'   ;
    $db_user     = 'xxxxx_imga1' ;
    $db_password = xxxxxx;

    $table_prefix = '4images_' ;

    $define = define ( '4IMAGES_ACTIVE' , 1 ) ;
$cache_enable = 0;
$captcha_enable_comments = 0;
$captcha_enable_upload = 0;
$captcha_enable_registration = 0;
$captcha_enable_postcards = 0;
$captcha_path = './captcha';
$captcha_chars = "abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ";
$captcha_length = 5;
$captcha_wordfile = 0;
$captcha_width = 100;
$captcha_height = 50;
$captcha_text_color = "#000000";
$captcha_text_size = 25;
$captcha_text_transparency = 60;
$captcha_filter_text = 1;
$captcha_filter_bg = 1;

$cache_enable = 0;
$cache_lifetime = 3600;
$cache_path = './../../cache';
$cache_page_index = 0;
$cache_page_categories = 0;
$cache_page_top = 0;
$cache_page_rss = 0;
?>


I went over this code again and decided to change the password in domain then after saving the new password l went back and put the original password it seemed to work for me it kicked in and now can use 4images again !!
thanks Rembrandt for pointing in that direction <3

11
Hi everyone need help please.

my domain deleted all my files I did a restore and now all files are back BUT when l try use 4images l get  a red message only on page saying

"An unexpected error occured. Please try again later."

l did the ...

includes/db_mysql.php find:

         echo "<br /><font color='#FF0000'><b>An unexpected error occured. Please try again later.</b></font><br />";
 

Replace it with:


       echo "<br /><span onclick=\"if(event.altKey)this.getElementsByTagName('SPAN')[0].style.display='block';\"><font color='#FF0000'><b>An unexpected error occured. Please try again later.</b></font><span style=\"display:none;\"><pre style=\"border:1px solid black;padding:3px;\">".$errmsg."</pre></span></span><br />";


then when l used Alt + click red text l got message
"Could not connect to the database server (localhost, xxxxxxxx_imga1)."

l asked my host to help me but as you would already know they had no idea.

Any idea / way to fix this problem??

Thanks in advance

12
Hi guys & girls !!

l am looking for someone who is interested in Paid work. I require a template custom made and know what l need it to do but l'm only a noob at 4images and can not work it out myself, l have the basic understanding of 4images and can tweak alittle but not what l need done.

Anyone who maybe interested please send me a message so we can discuss idea's.

* Have own domain
* installed 1.7.8

Thank you  in advance  :D

13
Mods & Plugins (Releases & Support) / Re: [MOD] Birthday Mod v1.0
« on: May 29, 2010, 12:33:10 PM »

V 1.7.7 - the 2 steps  below do not appear in either of the php's anyone  know how l can make this mod work without these 2 changes?  :?

Step 1 . 4  [ register.php ]
Find

 $site_template->register_vars(array(
      "user_name" => htmlspecialchars(stripslashes($user_name)),



Step 5 - last step  [ members.php ]
Find

 "user_homepage" => htmlspecialchars(stripslashes($user_homepage)),

Thanks in advance !!


14
Thank You V@no for trying to help me hopefully l learn more about 4images and can someday help others on here  :o

Just so l can double check  where should l look to check the image path? deatils.html [ within the template ] or details.php [ with in 4images install files] ? and what of of it should l be looking for  :?

15
V@no  is very strange

if l open my 4images control panel l can add categories also upload any image to the category and see them on the site. But if l open FTP or log into Domian itself  l cannot see any of the new category folders it created in the data/media folder
l had a friend log in from her PC to see what would happen and she can see all the folders new & old  in domain itself but not in FTP.

We both use WS_FTP Pro v9

This is doing my head in  lol :P
sorry to  ask but l' m still very new to all this where would l need to look >> look at the image path in details page ?

** Update : today l used FTP and uploaded a new template for 4images then cmosd, l can see this new template in my FTP and also can see it in the Domain in the template folder .......... BUT..... when l open 4images control panel and go to settings it dose not show in the list >> Choose template directory
it would seem the 4images is not talking to the domain ? any ideas on this ?

I did same thing on a test site created while back on other side of same domain and all worked fine, could see it in domain / ftp / 4images > Choose template directory

Pages: [1] 2
Post your comments here