• [Mod] Avatar v2.01 5 0 5 1
Currently:  

Author Topic: [Mod] Avatar v2.01  (Read 474970 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline The Sailor

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 84
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #270 on: July 09, 2007, 10:46:09 PM »
Thanks alot  :D it work very well with 1.7.4 but i have a small problem when i click on photo
it show error and don't view Avatar anyone can help please?????????
(^_^)

Offline The Sailor

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 84
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #271 on: July 10, 2007, 02:43:44 PM »
its work well now i make a misstake when adding code to member_editprofile.html file  :lol:


thanks
(^_^)

Offline The Sailor

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 84
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #272 on: July 10, 2007, 06:59:33 PM »
i have another problem what thats mean????

Quote
Parse error: parse error, expecting `T_OLD_FUNCTION' or `T_FUNCTION' or `T_VAR' or `'}'' in c:\apache\htdocs\gallery\includes\upload.php on line 333

Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: upload in c:\apache\htdocs\gallery\admin\images.php on line 33
(^_^)

Offline matab

  • Newbie
  • *
  • Posts: 43
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #273 on: July 17, 2007, 01:29:33 PM »
Hello there ,

I have saw this subject [Mod] Avatar v2.01
http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=3978.0

and in the end of the subject I tried to file downloads
http://gallery.vano.org/file6dl
files " install_avatar.php and avatar.sql "
 :cry:
But the link was not working  :cry:

so please upload the files again in this web :

http://www.gigasize.com

or

http://files-upload.com

manurom

  • Guest
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #274 on: July 17, 2007, 01:44:59 PM »

Offline matab

  • Newbie
  • *
  • Posts: 43
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #275 on: July 17, 2007, 01:48:26 PM »
thnx alot  :P

manurom

  • Guest
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #276 on: July 17, 2007, 01:49:53 PM »
You're welcome!

Offline desperate_housewif

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 105
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #277 on: July 20, 2007, 06:22:11 PM »
Ich habe vor geraumer Zeit schon mal nachgefragt, aber keine Antwort bekommen: Ist dieser Mod dazu geeignet, das Benutzerprofil mit einem Avatarbild zu ergänzen? Und was muß ich hinzufügen oder weglassen?

Offline The Sailor

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 84
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #278 on: July 25, 2007, 12:17:04 AM »
i have problem !!!!!!!!!!!!!  :!: :!: :!:

when non users  inter the Advanced search theres an error:

Code: [Select]
Notice: Undefined index: user_avatar in /home/localhost/public_html/gallery/includes/page_header.php on line 149

here the code in page_header.php

Code: [Select]
  "user_avatar_current" => ($config['avatar_use']) ? "<img src=\"".TEMPLATE_PATH."/avatars/".(($user_info['user_avatar'] == "") ? "blank.gif" : $user_info['user_avatar'])."\" border=\"0\" alt=\"\">" : "",
how can i fix it?????
(^_^)

Offline Mr_LovaLove

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 233
  • Unkown
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #279 on: July 26, 2007, 07:40:13 PM »
well thaaaaaaaaaaaanks alot for this MOD

I have small problem ... i really want to solve it :( i tried alot !!

In fact, im using arabic lang ! and whenever then user try to upload a new image ( he/she has to write the name of the image in  English otherwise the image wont be uploaded if the write the image name in arabic )

Plz help me out to solve this

tell ya the truth, i wont ask for this if i didnt try to solve it !

FOR ALL ^_^ HELP PLZ
English Please :@

Offline Mr_LovaLove

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 233
  • Unkown
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #280 on: July 31, 2007, 03:29:39 AM »
Solve it ^_^

the error was from rating mod :P

English Please :@

Offline The Sailor

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 84
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #281 on: August 03, 2007, 01:01:22 AM »
i have problem !!!!!!!!!!!!!  :!: :!: :!:

when non users  inter the Advanced search theres an error:

Code: [Select]
Notice: Undefined index: user_avatar in /home/localhost/public_html/gallery/includes/page_header.php on line 149

here the code in page_header.php

Code: [Select]
  "user_avatar_current" => ($config['avatar_use']) ? "<img src=\"".TEMPLATE_PATH."/avatars/".(($user_info['user_avatar'] == "") ? "blank.gif" : $user_info['user_avatar'])."\" border=\"0\" alt=\"\">" : "",
how can i fix it?????

(^_^)

Offline thunderstrike

  • 4images Guru
  • *******
  • Posts: 2.327
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #282 on: August 03, 2007, 01:16:46 AM »
Quote
Undefined index: user_avatar in /home/localhost/public_html/gallery/includes/page_header.php on line 149

user_avatar field in USERS_TABLE and db_field_definitions.php file ?
8 steps need when ask question -

- PHP version (ACP - > phpinfo())
- mySQL version (ACP - > phpinfo())
- 4images version
- Post screenshot / URL
- Post code in BB Code (no need full file for code) or post attach file
- It doesn't work. What is say - what is do for no work
- Install MOD ? If so - please say (troubleshooting)
- Read FAQ ? Install Bug fixes ?

Offline The Sailor

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 84
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #283 on: August 03, 2007, 02:19:28 PM »
Quote
Undefined index: user_avatar in /home/localhost/public_html/gallery/includes/page_header.php on line 149

user_avatar field in USERS_TABLE and db_field_definitions.php file ?

i don't do anything but seem that it work well now (^_^) thats strange
(^_^)

Offline thunderstrike

  • 4images Guru
  • *******
  • Posts: 2.327
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #284 on: August 03, 2007, 02:20:33 PM »
Things not happend like that . Must be reason why.
8 steps need when ask question -

- PHP version (ACP - > phpinfo())
- mySQL version (ACP - > phpinfo())
- 4images version
- Post screenshot / URL
- Post code in BB Code (no need full file for code) or post attach file
- It doesn't work. What is say - what is do for no work
- Install MOD ? If so - please say (troubleshooting)
- Read FAQ ? Install Bug fixes ?