• [Mod] Avatar v2.01 5 0 5 1
Currently:  

Author Topic: [Mod] Avatar v2.01  (Read 494809 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rulez

  • Pre-Newbie
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #120 on: November 25, 2005, 11:15:20 PM »

Parse error: parse error, unexpected '[' in /Gallery/lang/polish/main.php on line 306






Code: [Select]
//-----------------------------------------------------
//--- Admin Links -------------------------------------
//-----------------------------------------------------
$lang['edit'] = "[Edytuj]";
$lang['delete'] = "[Usun]";
$lang['last_comments'] = "Ostatnie komentarze";
$lang['last_comments_more'] = "Wiecej komentarzy...";
$lang['avatar'] = "Avatar: ";
$lang['avatar_file'] = "Upload avatar:";
$lang['avatar_max_dim'] = "Max. allowed";
$lang['avatar_select'] = "Select from the list:";
$lang['custom'] = "Custom";
?>


What happen?

Offline Acidgod

  • 4images Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 2.420
  • It's me?
    • View Profile
    • Flash-Webdesign
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #121 on: November 25, 2005, 11:16:54 PM »
$lang['edit'] = "[Edytuj]";
$lang['delete'] = "[Usun]";

dont use [ and ]

Offline rulez

  • Pre-Newbie
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #122 on: November 25, 2005, 11:52:03 PM »
I used before installation Avatar and everything there was ok :/

Offline rulez

  • Pre-Newbie
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #123 on: November 25, 2005, 11:55:26 PM »
//-----------------------------------------------------
//--- Admin Links -------------------------------------
//-----------------------------------------------------
$lang['edit'] = "Edytuj";
$lang['delete'] = "Usun";
$lang['last_comments'] = "Ostatnie komentarze";
$lang['last_comments_more'] = "Wiecej komentarzy...";
$lang['avatar'] = "Avatar: ";
$lang['avatar_file'] = "Upload avatar:";
$lang['avatar_max_dim'] = "Max. allowed";
$lang['avatar_select'] = "Select from the list:";
$lang['custom'] = "Custom";




Still not work :(

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Global Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #124 on: November 26, 2005, 01:47:36 AM »
did u upload .php files in text mode not in binary?
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline rulez

  • Pre-Newbie
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #125 on: November 26, 2005, 09:36:39 AM »
So, I have made new files .php and also not working... :(

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Global Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #126 on: November 26, 2005, 10:40:46 AM »
What editor do you use? I hope NOT something like Word 2000....wordpad or even notepad would work, only plain text editors (or special for html/php) must be used.
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline rulez

  • Pre-Newbie
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #127 on: November 26, 2005, 01:07:07 PM »
"Pajączek 5 NxG Professional" is polish product, the best :P

Probably, I fail :((

Offline Ax Slinger

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #128 on: November 30, 2005, 11:23:47 AM »
V@no,

Is it possible to add a field to the profile to use an offsite avatar instead of an uploaded one, possibly a php avatar rotator?

Great mod...

Now if I can just figure out where I messed up on the installation and fix the size limits. I checked everything, and they still don't work. I can live with it though. I only use the Gallery on a private family forum so my family can upload images and post them on the forum without having to have a website to host them on, so it isn't like it's a really busy Gallery or anything.

Offline Stoleti

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 574
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #129 on: December 02, 2005, 06:15:58 AM »
i've a small problem ist all work , on editprofile i upload and that show there the image i've upload, but after on profile that isn't showing the avatar , i've tried with {user_avatar}, {user_avatar_current} and still not showing the avatar on profile ...


any ideia of how can i fix it ?

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Global Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #130 on: December 02, 2005, 07:03:06 AM »
My guess would be you did wrong Step 1. perhaps you've changed the wrong lines.

@Ax Slinger:
Sorry, not in this mod...
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline Stoleti

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 574
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #131 on: December 02, 2005, 07:57:37 AM »
 :D no i've do all correct, the problem its just you've forgot to added

 "user_avatar_current" => ($config['avatar_use']) ? "<img src=\"".TEMPLATE_PATH."/avatars/".(($user_row['user_avatar'] == "") ? "blank.gif" : $user_row['user_avatar'])."\" name=\"icons\" border=\"0\" alt=\"\">" : "",

for //------- Show Profile --------------


you've just added at edit profile , so this explain all, why this only show at edit, but now added it at show profile this is working fine ;) (member.php)

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Global Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #132 on: December 02, 2005, 02:33:38 PM »
:D no i've do all correct, the problem its just you've forgot to added

 "user_avatar_current" => ($config['avatar_use']) ? "<img src=\"".TEMPLATE_PATH."/avatars/".(($user_row['user_avatar'] == "") ? "blank.gif" : $user_row['user_avatar'])."\" name=\"icons\" border=\"0\" alt=\"\">" : "",

for //------- Show Profile --------------
a-a
The Step 1 is for "Show profile" and Step 1.4 is for "Edit profile".
Told ya you added it in the wrong place :P ;)
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline Stoleti

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 574
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #133 on: December 02, 2005, 05:03:49 PM »
weird because i've made all correct, following all steps.... :wink: , in correct places !!!

but thats works , now doesn't matter anymore  :mrgreen:

Offline TomYork

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: [Mod] Avatar v2.01
« Reply #134 on: December 05, 2005, 02:01:14 AM »
Quote
Parse error: parse error, unexpected ';', expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /home/lavander/public_html/ga/includes/upload.php on line 332

I Can't Find the error...

I post my member.php in two parts for anybody can help me please...

Code: [Select]
REMOVED
« Last Edit: December 06, 2005, 05:51:28 AM by V@no »
* La prueba más clara de la sabiduría es una alegría continua...*

 

Post your comments here