Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 8o8o8.com

Pages: [1]
1
problem is solved  :D

it was related to the games I uploaded to my site yesterday when I remove the games it works very fine

thanks

2
Hi

I have a website with 4images 1.7.2 and when I try to load the index.php it gives me this message

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Network Error (tcp_error)

 
A communication error occurred: "" 
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time. 

For assistance, contact your network support team. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

you can see the message by your self by visiting

http://www.8o8o8.com/gm/index.php

the control panel is working fine.
Some categories are working fine for example :

http://www.8o8o8.com/gm/categories.php?cat_id=3

and some are not and giving the same error message for examle :

http://www.8o8o8.com/gm/categories.php?cat_id=29

I have worked with my server and find evrything looks normal , no load on the server or the memory

thanks

3
Mods & Plugins (Releases & Support) / Re: [Mod] Avatar v2.01
« on: June 27, 2006, 04:30:17 PM »

Hello can not download the installer files
please anyone upload the files on a new link or attach them with the topic

thankx  :)

4
Really I have done upgrade to the 1.7.2 and the problem is fixed
thanks  :D

5

the IP I include before is an example

to try it by your self see this link

http://70.85.237.218/data/media/11/111_5.swf

6
1) yes on details page
2) No I can not see the images what I can see is only this
3) I have done what you reply still the same thing.
by the way I am using 4images 1.7.1



7
Hi

I have a problem in my gallery
when I upload an image with a link started with IP address it gives me " File not found "
for example :
if the images link is
http://127.0.0.1/data/media/2/any.jpg

it gives me file not found

please can you help me fix this problem.

Pages: [1]
Post your comments here