Author Topic: e-cards problem / e-cards Problem  (Read 2888 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gwydion

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 126
    • View Profile
e-cards problem / e-cards Problem
« on: February 21, 2008, 02:19:13 PM »
Gallery version: 1.7.4
Problem: recipients don't receive e-cards

Question: which settings do I need to enable this function?
It does not work with smtp server settings disabled.
If I enable smtp I can enter the smtp host but I have not got a username or password from  my ISP. Do I have to ask thathem for that? Is this setting (smtp server on) required for e-cards?

Spam filter of recipient is not the problem
"- If check web log and mail log in FTP or cPanel, what is say for error ?"
" - If check in cPanel for SPAM email add, see if match with email you type."
I have no option in the cpanel for mail logs or spam email add ..

**********************

Gallery Version: 1.7.4
Problem: Empfänger erhält keine e-cards

Frage: welche Settings werden benötigt?
SMTP Server ist im CP nicht aktiviert.
Sind diese Einstellungen aber aktiviert, geht es dennoch nicht. Vom ISP habe ich nur den SMTP Servernamen, aber keinen Usernamen oder Passwort erhalten. Brauche ich die? Müssen SMTP Einstellungen überhaupt aktiviert sein um e-card Versand zu ermöglichen?

Spam Filter biem Empfänger sind nicht das Problem.
"- If check web log and mail log in FTP or cPanel, what is say for error ?"
" - If check in cPanel for SPAM email add, see if match with email you type."
Ich habe im CP keine Option "mail log" oder "spam email add" gefunden ..

Offline thunderstrike

  • 4images Guru
  • *******
  • Posts: 2.327
    • View Profile
Re: e-cards problem / e-cards Problem
« Reply #1 on: February 21, 2008, 02:27:30 PM »
All this question is for host. If problem with email, nothing with 4images do (same for web log). ;)
8 steps need when ask question -

- PHP version (ACP - > phpinfo())
- mySQL version (ACP - > phpinfo())
- 4images version
- Post screenshot / URL
- Post code in BB Code (no need full file for code) or post attach file
- It doesn't work. What is say - what is do for no work
- Install MOD ? If so - please say (troubleshooting)
- Read FAQ ? Install Bug fixes ?