Author Topic: 4images 1.7.5 - Feedback  (Read 81616 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mawenzi

  • 4images Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 4.500
    • View Profile
Re: 4images 1.7.5 - Feedback
« Reply #15 on: January 31, 2008, 05:57:21 PM »
@cpuswe

... only my hint ... ;)

1. http://www.4homepages.de/forum is a DE-Domain ...
2. and the first topic by kai is in german / english ...
3. and some of the most active users speak german ... (they are not all from germany ...) ...
4. and there was a time where some of the most active users are speaking english ...
5. and english speaking users can also learn to use Google Language Tool ...
6. and if english and german feedback are in different threads and you have a interest by a german topic ... what you are doing than ... ?
7. and right ... you use Google Language Tool ...
8. and so it is the same thing ... english and german feedback in different threads or in the same thread ...
Your first three "must do" before you ask a question ! ( © by V@no )
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

You are on search for top 4images MOD's ?
- then please search here ... Mawenzi's Top 100+ MOD List (unsorted sorted) ...

Offline Sus-Ana

  • Pre-Newbie
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: 4images 1.7.5 - Feedback
« Reply #16 on: January 31, 2008, 08:04:18 PM »
hi sus-ana

its a bug  :roll:

search admin/admin_global.php
replace
Code: [Select]
redirect("admin/index.php");
with
Code: [Select]
redirect("index.php");

Thank you. Works fine now. :)

Offline cpuswe

  • Newbie
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
Re: 4images 1.7.5 - Feedback
« Reply #17 on: January 31, 2008, 09:25:34 PM »
@cpuswe

... only my hint ... ;)

1. http://www.4homepages.de/forum is a DE-Domain ...
2. and the first topic by kai is in german / english ...
3. and some of the most active users speak german ... (they are not all from germany ...) ...
4. and there was a time where some of the most active users are speaking english ...
5. and english speaking users can also learn to use Google Language Tool ...
6. and if english and german feedback are in different threads and you have a interest by a german topic ... what you are doing than ... ?
7. and right ... you use Google Language Tool ...
8. and so it is the same thing ... english and german feedback in different threads or in the same thread ...


I can understand if a thread is either in english or german, no problem. But how in the name of god can you allow a thread to change language in the middle of it? For example, i see a thread that is spot on a problem i have and it is in english. The discussion starts and 10 posts down it changes to german. I can see that the problem is solved but i can not read it!!! User friendly??? For germans perhaps. For everyone else, definitely not.

A question... 49 of the 60 newest threads in "Mods & Plugins (Requests & Discussions)" start in english. Why do they do that?

A translate tool... not even commenting that...

Offline nobby

  • 4images Guru
  • *******
  • Posts: 2.873
    • View Profile
Re: 4images 1.7.5 - Feedback
« Reply #18 on: January 31, 2008, 09:29:42 PM »
Hi Cpuswe,

Would be better to have separate German and English.

You can better track problems. 

The implementation is perhaps not so simple  :wink:

nobby
« Last Edit: January 31, 2008, 09:40:24 PM by nobby »

Offline mantra

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 358
    • View Profile
    • DREAM WITH MANTRA
Re: 4images 1.7.5 - Feedback
« Reply #19 on: February 01, 2008, 01:58:31 AM »
like allways no new functions ... i think this is call update ...NOt next rellease   ..hi hi sorry JAn

joesoko

  • Guest
Re: 4images 1.7.5 - Feedback
« Reply #20 on: February 02, 2008, 01:34:25 AM »
I updated from 1.7.4 to 1.7.5 via uploading the changed files only.

 - Admin logout forwards to the wrong page
 - Still recognized 1.7.4 instead of 1.7.5

These are the only 2 bugs I ran across and both were very easy to fix. Thanks again for a great script 4homepages.

Offline STL

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
    • Wismut-Veilchen
Re: 4images 1.7.5 - Feedback
« Reply #21 on: February 04, 2008, 01:47:00 PM »
I updated from 1.7.4 to 1.7.5 via uploading the changed files only.
Würde das denn ausreichen, die geänderten Datein einzeln zu auszutauschen?

Offline nobby

  • 4images Guru
  • *******
  • Posts: 2.873
    • View Profile
Re: 4images 1.7.5 - Feedback
« Reply #22 on: February 04, 2008, 01:54:35 PM »
I updated from 1.7.4 to 1.7.5 via uploading the changed files only.
Würde das denn ausreichen, die geänderten Datein einzeln zu auszutauschen?

Na klar, es reicht.

Offline STL

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
    • Wismut-Veilchen
Re: 4images 1.7.5 - Feedback
« Reply #23 on: February 04, 2008, 03:55:36 PM »
... also kein Updatescript, wo an der DB irgendetwas geändert wird?

Offline nobby

  • 4images Guru
  • *******
  • Posts: 2.873
    • View Profile
Re: 4images 1.7.5 - Feedback
« Reply #24 on: February 04, 2008, 05:00:34 PM »
Hallo,

so, ich habe auf 1.7.5 (vorher natürlich die beiden Bugs beseitigt) aktualisiert.

Bisher keine weiteren Fehler festgestellt.

nobby

Offline STL

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
    • Wismut-Veilchen
Re: 4images 1.7.5 - Feedback
« Reply #25 on: February 04, 2008, 05:34:43 PM »
vorher natürlich die beiden Bugs beseitigt

Welche 2 Bugs?
Hab nun auch die angegebenen Datein ausgetauscht, allerdings wird immernoch die "alte" Version angezeigt ({script_version}) ... ist das der eine Bug?

Offline shadowhunter

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
    • View Profile
    • Fotogalerie & Fotocommunity scluzern.com
Re: 4images 1.7.5 - Feedback
« Reply #26 on: February 04, 2008, 05:36:48 PM »
probier doch mal http://winmerge.org
@ivan: Danke für deinen Tipp! Ist ein Super Programm.
            Wenn ich das schon früher gekannt hätte.... :roll:

@nobby: Diese 2 Fehler hatte ich auch gehabt und beseitigen müssen.
@STL:  - Admin logout forwards to the wrong page (Lösung: http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=20352.msg110538#msg110538
            - Still recognized 1.7.4 instead of 1.7.5  (http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=20352.msg110579#msg110579)

Weitere Bugs bei 1.7.5:
- Postcard Vorschau | Postcard Preview (Umbruch & E-Mails) >>> simple Lösung zum Problem gefunden: http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=19925.msg110720#msg110720
- Zurück Button beim Editieren von Kategorien im ACP (wie bereits schon erwähnt)

Ich finde das Script 4images eine tolle Sache! Lob an alle...
Grüsse Jones

Offline musicsurfer

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 184
    • View Profile
Re: 4images 1.7.5 - Feedback
« Reply #27 on: February 04, 2008, 08:04:32 PM »
Hallo,

so, ich habe auf 1.7.5 (vorher natürlich die beiden Bugs beseitigt) aktualisiert.

Bisher keine weiteren Fehler festgestellt.

nobby

Ich trau mich nicht :)
Mein 4images läuft eingentlich sehr gut und ich hatte auch ein - zwei MODs eingebaut
Nun habe ich Angst das ich durch das Update irgendeine Funktin zerstören würde...:(

Offline nobby

  • 4images Guru
  • *******
  • Posts: 2.873
    • View Profile
Re: 4images 1.7.5 - Feedback
« Reply #28 on: February 04, 2008, 08:09:49 PM »
Nee, schau doch mal an welche Aktualisiert sind.

Vielleicht betrifft es ja nicht die Dateien die Du gemoddet hast.

Bisschen mehr Mut junger man  :mrgreen: :mrgreen:

nobby

Offline Gwydion

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 126
    • View Profile
Re: 4images 1.7.5 - Feedback
« Reply #29 on: February 04, 2008, 08:22:07 PM »
Ich mußte meine Gallery grad völlig neu aufsetzen und bin immer noch am Arbeiten .. bringt 175 irgendwelche Vorteile, sicherheitsmäßig? Sonst warte ich bis die Bugs in der Bugfix gefixt sind ... :)

Ich seh's ja ein, wenn man für etwas nicht zahlt, sollte man auch nicht groß Ansprüche stellen, aber mich irritiert es schon ziemlich, daß seit je her einige wirklich nützliche Mods nicht eingebaut werden, sondern jedesmal eben als Mod angefügt werden müssen (als Beispiel die Batch edit/copy/move oder auch Permissions auch für Subcategories Funktionen). Bei jedem potentiellen Upgrade muß man dann überlegen, ob davon die Mods beeinflußt werden.





 

Post your comments here