Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - bigwave

Pages: 1 [2] 3
16
Hi,

Just updated ancient install to the current version.  I'm getting mixed content errors which I've thought I could fix but it looks like I'm missing some http that need to be changed to https - or could it be something else?  It's been so long since I installed it originally I've forgotten how it works.  If anybody remembers how to clean this up suggestions for the fix will be appreciated.

Thanx,

Brian

*******************************

Adding to the mystery is that the javascript console has some kind of bug and only displays:
Quote
DevTools failed to load SourceMap: Could not load content for chrome-extension://fheoggkfdfchfphceeifdbepaooicaho/sourceMap/chrome/content.map: HTTP error: status code 404, net::ERR_UNKNOWN_URL_SCHEME
DevTools failed to load SourceMap: Could not load content for chrome-extension://fheoggkfdfchfphceeifdbepaooicaho/sourceMap/chrome/iframe_handler.map: HTTP error: status code 404, net::ERR_UNKNOWN_URL_SCHEME

so it won't help sniff out ssl errors

*******************************

Great News!  It wasn't 4images, it was a setting on the hosting solution side.

I love the feeling of control I have with this software - hope it continues to be supported!!!

17
Mods & Plugins (Requests & Discussions) / Re: Thumbnails in RSS
« on: April 04, 2013, 02:26:36 AM »
Thanks very much!  That helps.  I'll try other rss reader widgets in wordpress.

18
Mods & Plugins (Requests & Discussions) / Re: Thumbnails in RSS
« on: March 28, 2013, 07:48:43 AM »
Hi,
I'm getting partial success.  On my site in firefox and ie9 when I click on the rss button I get the feed with thumbnails which is very nice :D but when I try to use a feed reader in wordpress no thumbnails :?

In Chrome I get this error message: This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.

The paths in the xml file are good. 

Any suggestions on how to trouble shoot?

Thanks!


19
Hi,
I love this mod--it's working great in 1.7.7! 

I was wondering if there is some code I could insert in the details page that alerts a visitor that by clicking on the main image that there is a larger version as in: "Click here for larger version."  Some of my pics don't have a larger version so I just can't add html to the details page--the alert should only appear if there is a corresponding image in the "big" folder.  I am thinking that people are missing the fact that there is a larger version.

Also, is it possible to add Google analytics code to the original image (in the big folder) pop-up so I would know if visitors are viewing the alternative version.  If not could the Google code be added to the link so analytics would count it.

The below would get google to count the click
Code: [Select]
a href="http://www.maui-tropica.com/maui-tropica-gallery/data/media/192/big/P1050620.jpg"   onClick="javascript: pageTracker._trackPageview('/downloads/P1050620'); "
The below is the code from the details page
Code: [Select]
<script type="text/javascript">function openpopupbig(big){var popurl="./data/media/192/big/P1050620.jpg";settings='location=no,directories=no,menubar=no,toolbar=no,status=no,scrollbars=yes,resizable=yes,dependent=no';winpopsbigWindow=window.open(popurl,big,settings);winpopsbigWindow.focus();}</script>
<a class="big" href="javascript:openpopupbig('big')">

Here is the link to the Google info
http://www.google.com/support/analytics/bin/answer.py?hl=en&answer=55529

Thanks,

Brian

20
Discussion & Troubleshooting / Re: template error-detail won't display
« on: November 13, 2008, 06:24:54 PM »
Hello,

Thanks, I'm a little slow--I guess I tried to disallow comments by taking out comment_bit.html but some spammers had slipped some rubbish in and the picture details page, where there were comments, wouldn't display and I didn't notice up till now.

Thanks again for all the help!

Brian

21
Discussion & Troubleshooting / Re: template error-detail won't display
« on: November 13, 2008, 01:19:51 AM »
Hello Nicky,

Thanks for noticing this for me!  Where could that file have gone?  I uploaded one from a backup and all of a sudden a comment shows up:

 
Code: [Select]
Some pages: prozac is about <i>prozac side effects</i>. soma drug interactions is about <i>soma drug interactions</i>. zithromax result site is about <i>zithromax result</i>. fluoxetine prozac site is about <i>fluoxetine prozac</i>. <alprazolam er is about <i>alprazolam er</i>. phentermine for sale is about <i>phentermine for sale</i>. fosamax tells about <i>fosamax</i>. acyclovir tells about <i>acyclovir</i>. fioricet tells about <i>fioricet</i>.
With a ton of links--looks like I've been broken into.  Any sugestions?

Thanks,

Brian

22
Discussion & Troubleshooting / Re: template error-detail won't display
« on: November 12, 2008, 10:44:49 PM »
Hello Vano,

Thanks for taking a look and welcome back--your sitemap is the reason I'm using 4images
http://www.maui-tropica.com/maui-tropica-gallery/sitemap.php

Anyway, I checked the permissions for the image and category_bit.html and they are the same as all the other files in their respective directories.  Also category_bit.html looks ok to me, at least I can view the source

Code: [Select]
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" width="166">

          <tr>
    <td>
  <a href="{cat_url}" class="maincat">{cat_name}</a>&nbsp;({num_images})
      {if cat_is_new}<sup class="new">{lang_new}</sup>{endif cat_is_new}
</td>
  </tr>
</table>

<TABLE BORDER=0 CELLSPACING=0 CELLPADDING=0 WIDTH="166">
<TR>
<TD>{if cat_description}<span class="smalltext">{cat_description}</span>{endif cat_description}</TD>
</TR>
<TR>

<TD class="subcatbl">{if sub_cats}{sub_cats}{endif sub_cats}</TD>
</TR>
</TABLE>



and is working on all the other images.

The broken image is here:
http://www.maui-tropica.com/maui-tropica-gallery/details.php?image_id=212

and I just found another one-same category:
http://www.maui-tropica.com/maui-tropica-gallery/details.php?image_id=335

Thanks again for any help.

Brian

23
Discussion & Troubleshooting / template error-detail won't display
« on: November 12, 2008, 04:28:31 AM »
Hello,

All of a sudden I've had this image break, when the detail should display I get this message:

Template Error: Couldn't open Template ./templates/default/comment_bit.html

I can see comment_bit.html is in the right place on the server and the images before and after this one display ok.  The thumbnail also shows in the category.  Any ideas?

Thanks,
Brian

24
Mods & Plugins (Releases & Support) / Re: [Mod] Random image / Zufallsbild
« on: December 31, 2007, 07:23:44 PM »
Hey Tunderstrikeóthanks for jumping in!

Yes I get the same errors with your new random.php file.

Iím worried about my path in the word press include but donít know what to do about it or if it is even an issue:

As suggested by Nicky
<?php
 include("/home/bigwave/public_html/maui-tropica/maui-tropica-gallery/random.php");
?>

gives me 13 errors

<?php
 include("/public_html/maui-tropica/maui-tropica-gallery/random.php");
?>

only gives me the 2 errors:
http://hawaii-agriculture.com/hawaii-agriculture-blog/

but my root path to phpinfo is:

/home/bigwave/public_html/maui-tropica/maui-tropica-gallery/admin/phpinfo.php

and the complete path is mentioned in the error messages:

Warning: include(/public_html/maui-tropica/maui-tropica-gallery/random.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bigwave/public_html/hawaii-agriculture/hawaii-agriculture-blog/wp-content/themes/k2/app/modules/php.php(7) : eval()'d code on line 2

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/public_html/maui-tropica/maui-tropica-gallery/random.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/bigwave/public_html/hawaii-agriculture/hawaii-agriculture-blog/wp-content/themes/k2/app/modules/php.php(7) : eval()'d code on line 2

php.php seems to be in the correct place

Anyway, thanks for the help and HAPPY NEW YEAR!

Brian

25
Mods & Plugins (Releases & Support) / Re: [Mod] Random image / Zufallsbild
« on: December 31, 2007, 12:03:29 AM »
Hey Nicki, Thanks!

Its down to 2 errors from three and I think it will be happy soon!

http://hawaii-agriculture.com/hawaii-agriculture-blog/

Using :

<?php
 include("/public_html/maui-tropica/maui-tropica-gallery/random.php");
?>

I get just these errors:

Warning: include(/public_html/maui-tropica/maui-tropica-gallery/random.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bigwave/public_html/hawaii-agriculture/hawaii-agriculture-blog/wp-content/themes/k2/app/modules/php.php(7) : eval()'d code on line 2

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/public_html/maui-tropica/maui-tropica-gallery/random.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/bigwave/public_html/hawaii-agriculture/hawaii-agriculture-blog/wp-content/themes/k2/app/modules/php.php(7) : eval()'d code on line 2

With everything else I get a ton of errors

Thanks again!

26
Mods & Plugins (Releases & Support) / Re: [Mod] Random image / Zufallsbild
« on: December 30, 2007, 04:09:40 AM »
This is what I need I think. I'd like to put a random thumbnail of my 1.74 gallery into my wordpress 2.31 blog in the new k2 template sidebar.  I have random.php working

http://www.maui-tropica.com/maui-tropica-gallery/random.php

but when I insert:

<?php
 include("http://www.maui-tropica.com/maui-tropica-gallery/random.php");
?>

into the sidebar I get these errors:

Warning: include() [function.include]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/bigwave/public_html/hawaii-agriculture/hawaii-agriculture-blog/wp-content/themes/k2/app/modules/php.php(7) : eval()'d code on line 2

Warning: include(http://www.maui-tropica.com/maui-tropica-gallery/random.php) [function.include]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/bigwave/public_html/hawaii-agriculture/hawaii-agriculture-blog/wp-content/themes/k2/app/modules/php.php(7) : eval()'d code on line 2

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'http://www.maui-tropica.com/maui-tropica-gallery/random.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/bigwave/public_html/hawaii-agriculture/hawaii-agriculture-blog/wp-content/themes/k2/app/modules/php.php(7) : eval()'d code on line 2

I'm very new at this.  Is there something I should change in php.php to get this mod functioning or is it just not happy?  This mod is obviously the result of lots of hard work--thanks for the effort!  Here is my php.php code I case sombody knows the fix for my situation:
Code: [Select]
<?php

function php_sidebar_module($args) {
extract($args);

echo($before_module $before_title $title $after_title);
eval(' ?>
' . sbm_get_option('code') . '<?php ');
echo($after_module);
}

function php_sidebar_module_control() {
if(isset($_POST['
php_module_code'])) {
sbm_update_option('
code', stripslashes($_POST['php_module_code']));
} ?>

<p>
<label for="php-module-code"><?php _e('Module\'s code:''k2_domain'); ?></label><br />
<textarea id="php-module-code" name="php_module_code" rows="6" cols="30"><?php echo(wp_specialchars(htmlspecialchars(sbm_get_option('code'), ENT_QUOTES), 1)); ?></textarea>
</p>
<?php
}

register_sidebar_module('Text, HTML and PHP''php_sidebar_module''sb-php');
register_sidebar_module_control('Text, HTML and PHP''php_sidebar_module_control');

?>


Thanks very much!

27
Mods & Plugins (Releases & Support) / Re: [MOD] Multi-Lightboxes v1.03.1
« on: January 07, 2007, 03:03:35 AM »
Hi,

Iíd like to be able to share the url of one of my lightboxs from a blog but canít seem to be able to make my multilightbox install for 1.73 cooperate.  This might be the problem the post before me is having.  Is it possible to extract an url for this?  Iíve tried all sorts of combinations but I think only the creator of the lightbox is able to see it.  Actually, my shared lightboxs donít seem to be showing up in my user profiles so I might be looking at an error in my original install.  I checked and my step 4 looks like it went okóany hints on looking for other screwups?

Thanks,

Brian

28
you know you can stick paypal buttons in the description field but you need to use this:
http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=14433.msg77800#msg77800
from Mr. V@ano who is always a GREAT help, or the formatting will be terrible

The promise of merging 4images with paypal is an incredibly powerful idea--to bad it stops here--maybe the new google checkout would be more viable/doableóif there could be an inventory check the payment processor does all the heavy lifting, 4images would only be the structure and you could have a complete system less the science fiction stuff of the pay on download idea

29
the installer never got repaired as mention previously in the thread

30
Mods & Plugins (Releases & Support) / Re: [MOD] Paypal Mod (Shop Mod Lite)
« on: September 13, 2006, 10:30:19 PM »
Hi,

I'm getting this error after install--I'm using 1.7.3:

DB Error: Bad SQL Query: SELECT i.image_id, i.cat_id, i.user_id, i.image_name, i.image_description, i.image_keywords, i.image_date, i.image_active, i.image_media_file, i.image_thumb_file, i.image_download_url, i.image_allow_comments, i.image_comments, i.image_downloads, i.image_votes, i.image_rating, i.image_hits, i.price, c.cat_name, u.user_name FROM (4images_images i, 4images_categories c) LEFT JOIN 4images_users u ON (u.user_id = i.user_id) WHERE i.image_active = 1 AND i.cat_id = 31 AND c.cat_id = i.cat_id ORDER BY image_name ASC, image_id ASC LIMIT 0, 9
Unknown column 'i.price' in 'field list'

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/cymaui01/public_html/boutique/includes/db_mysql.php on line 116

When I try and rerun the installer I get this error:

An unexpected error occured. Please try again later.
an Error occured


I'm all backed up--any comments before I uninstall?

Thanks

Pages: 1 [2] 3
Post your comments here