• [MOD] Simple News Publishing 5 0 5 1
Currently:  

Author Topic: [MOD] Simple News Publishing  (Read 120161 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ascanio

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 569
    • View Profile
    • http://www.surfourspace.net
Re: [MOD] Simple News Publishing
« Reply #15 on: May 03, 2005, 06:20:53 PM »
HI i'm having the same problems that these people do ... the admin settings do not save. the news.html is not showing anything even in the demo :S

Offline ascanio

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 569
    • View Profile
    • http://www.surfourspace.net
Re: [MOD] Simple News Publishing
« Reply #16 on: May 03, 2005, 06:24:23 PM »
I also get this error en rss reader:
Code: [Select]
Warning: fopen(http://127.0.0.2/4images17/rss.php): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/ascanio/domains/girlsandgirls.net/public_html/rss_reader.php on line 115
could not open XML input

Offline b.o.fan

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 314
    • View Profile
    • http://www.wartenaufden15.de
Re: [MOD] Simple News Publishing
« Reply #17 on: May 03, 2005, 06:26:30 PM »
hey. had nobody an idea?

to my problem?

b.o.fan
www.wartenaufden15.de
i m using 1.78

Offline ascanio

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 569
    • View Profile
    • http://www.surfourspace.net
Re: [MOD] Simple News Publishing
« Reply #18 on: May 05, 2005, 05:31:15 PM »
why i don't see any thing in the archive new secction?

Offline gifwav

  • Newbie
  • *
  • Posts: 37
    • View Profile
    • http://www.funpics4u.com
Re: [MOD] Simple News Publishing
« Reply #19 on: May 06, 2005, 03:22:40 PM »
I've got the same problem!
Showing the news works o.k. But I can't see the archive.
Rss reader doesn't work either.

Offline bibabobu

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 311
  • Technische und künstlerische Gravuren
    • View Profile
    • Technische und künstlerische Gravuren für die gesamte Metall-, Kunststoff- und Papierindustrie
Re: [MOD] Simple News Publishing
« Reply #20 on: May 22, 2005, 03:56:23 PM »
Hi!

i also have the problem to see or integrate the news archive to my templates.  :(

rest is working great also the acp control  :mrgreen:

Offline Deven316

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 57
    • View Profile
Re: [MOD] Simple News Publishing
« Reply #21 on: June 19, 2005, 04:42:49 PM »
I get this error in admin CP under settings:

Code: [Select]
News display mode
 
Fatal error: Call to undefined function: show_news_display_options() in /home/kingdomh/public_html/gallery/admin/settings.php on line 161

 

Offline deenee

  • Pre-Newbie
  • Posts: 8
    • View Profile
    • deenees gallery
Re: [MOD] Simple News Publishing
« Reply #22 on: July 09, 2005, 12:40:03 PM »
Quote
the admin settings do not save.

still got the same problem.. no idea? anyone?

Offline deenee

  • Pre-Newbie
  • Posts: 8
    • View Profile
    • deenees gallery
Re: [MOD] Simple News Publishing
« Reply #23 on: July 12, 2005, 02:12:29 AM »
OK I got it.. it just didn't have the tables in the mysql db, so I had to put them in there (with phpmyadmin). Before that I made a backup (everyone trying this should do the same) and added these new lines, in setting_name (and left setting_value empty):

news_home_display
show_news_display_options
news_nb
news_nb_days
news_cutoff
news_html
news_bbcode
news_bbcodeimg

Now theres still the problem that nothing is shown when you click on "Archives" (or any other text that is linked to the news.php of course). I'm sure thats a very simple thing to set up and I'm just too tired to find out or something - has anybody fixed that yet?

Offline nyiguinyogui

  • Pre-Newbie
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: [MOD] Simple News Publishing
« Reply #24 on: September 13, 2005, 04:54:43 PM »
Hello,

I have finally got this mod to work. This is what has to be done:

1st PROBLEM: Settings for news system are not saved:
   
      SOLUTION:
      As deenee said, there is some data missing in the table "settings" for the news settings to be saved.
      This is the SQL I used to insert the lines:

         INSERT INTO `settings` VALUES ('news_home_display', '1');
         INSERT INTO `settings` VALUES ('news_nb', '2');
         INSERT INTO `settings` VALUES ('news_nb_days', '10');
         INSERT INTO `settings` VALUES ('news_cutoff', '5');
         INSERT INTO `settings` VALUES ('news_html', '0');
         INSERT INTO `settings` VALUES ('news_bbcode', '0');
         INSERT INTO `settings` VALUES ('news_bbcodeimg', '0');

      As you can see, I have assigned an initial value (the number on the right for each setting) which I thought was fine.
      So copy&paste these lines in your MySQL GUI and now from the ACP you'll be able to successfully set the news settings


2nd PROBLEM: When you click on 'Archives', no news are shown.

      SOLUTION: First, I warn you I am not an expert on 4images template system, so I may have made a mistake, but apparently the solution is working.
      
      On news.php (in 4images root directory):
      
      Delete the line:
      
Code: [Select]
"news_contents" => $comments,   
      Find:
      
Code: [Select]
$contents = $site_template->parse_template("news_show");
      Add before:
      
Code: [Select]
$site_template->register_vars(array(
  "news_contents" => $comments
));

      That's it!
   
      Regards.

Offline hyde101

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 410
  • 34TR.COM (Running 4images)
    • View Profile
    • Nostalgia Istanbul
Re: [MOD] Simple News Publishing
« Reply #25 on: September 13, 2005, 06:32:56 PM »
So, it seems like everyone solved it and now it is working?

Please Vote for my site: Here

Offline fgallery

  • Newbie
  • *
  • Posts: 46
    • View Profile
    • ::: F-Gallery :: Photobank :::
Re: [MOD] Simple News Publishing
« Reply #26 on: October 15, 2005, 01:22:41 PM »
Can anoybody tell me why I'm getting in all news headers "Poste par my_username le dd.mm.yyyy hh:mm" ?
I mean why in french not in english ?
http://f-gallery.com.ua
Artistic Photography, Fashion Photography, Cities and Streets of The World, Personal Photos of Livejournal Users.

Offline scubaguy

  • Pre-Newbie
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: [MOD] Simple News Publishing
« Reply #27 on: October 22, 2005, 09:12:58 AM »
I got this mod installed ok, but I don't see any news admin links on the frontend when I am logged in as an admin.  Also the Add and Edit links do not work from the Control Panel.

I can add news directly in the database and it shows up correctly.  I am using 4images 1.7.1

Has anyone else experienced this and is there a fix?

Offline beseech

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
    • View Profile
Re: [MOD] Simple News Publishing
« Reply #28 on: October 24, 2005, 07:32:31 PM »
how make the new subject as link ?

So its more easy for users find a "especific " new !!

 8)

Offline beseech

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
    • View Profile
Re: [MOD] Simple News Publishing
« Reply #29 on: October 24, 2005, 11:19:26 PM »
Hello,

I have finally got this mod to work. This is what has to be done:

1st PROBLEM: Settings for news system are not saved:
   
      SOLUTION:
      As deenee said, there is some data missing in the table "settings" for the news settings to be saved.
      This is the SQL I used to insert the lines:

         INSERT INTO `settings` VALUES ('news_home_display', '1');
         INSERT INTO `settings` VALUES ('news_nb', '2');
         INSERT INTO `settings` VALUES ('news_nb_days', '10');
         INSERT INTO `settings` VALUES ('news_cutoff', '5');
         INSERT INTO `settings` VALUES ('news_html', '0');
         INSERT INTO `settings` VALUES ('news_bbcode', '0');
         INSERT INTO `settings` VALUES ('news_bbcodeimg', '0');

      As you can see, I have assigned an initial value (the number on the right for each setting) which I thought was fine.
      So copy&paste these lines in your MySQL GUI and now from the ACP you'll be able to successfully set the news settings


Well running the update_news_12_to_13.php , this make this all working fine without change nothing manually ;) , this added the missing tables :)