Author Topic: Help: fonts  (Read 12924 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline abuk

  • Pre-Newbie
  • Posts: 8
    • View Profile
Help: fonts
« on: April 09, 2002, 12:38:23 PM »
Wich fonts did you use to create "lightbox" button?? Please help!

Offline Jan

  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 5.024
    • View Profile
    • 4images - Image Gallery Management System
Help: fonts
« Reply #1 on: April 09, 2002, 12:44:18 PM »
Verdana

Greets Jan
Your first three "must do" before you ask a question:
1. Forum rules
2. FAQ
3. Search

Offline vnunited

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Enlarge fonts for description of image text
« Reply #2 on: August 13, 2002, 08:48:33 AM »
How do I enlarge the fonts size for "Description" of image ?

Offline Jan

  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 5.024
    • View Profile
    • 4images - Image Gallery Management System
Help: fonts
« Reply #3 on: August 13, 2002, 09:15:59 AM »
Just place a font tag or assign a new style around the {image_description} tag in the templates.

Jan
Your first three "must do" before you ask a question:
1. Forum rules
2. FAQ
3. Search

Offline Vraxor

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 134
    • View Profile
    • http://tc-revolution.net
Help: fonts
« Reply #4 on: August 19, 2002, 02:57:38 PM »
well, I have a similar problem...

I can edit most of the fonts on my site but the font of the comments is quite a problem.

if you take a look at this page: http://haunter.student.utwente.nl/Terrarevolution/4images/details.php?image_id=1

And take a look at the comments you see that the time of posting is in a different font. Also does the text that appears when no comments are given yet in a different font.

How can I edit those lines??? I checked the language pack alreasy to see if I could change anything in the main.php file, but those are all template based and since I can't find it in the template....

Cheers,
Vraxor

Offline Jan

  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 5.024
    • View Profile
    • 4images - Image Gallery Management System
Help: fonts
« Reply #5 on: August 19, 2002, 03:08:17 PM »
Sorry, your HTML code looks horrible. I noticed that you don't include the css file.
Code: [Select]
<link rel="stylesheet" href="{template_url}/style.css" />
is missing...

Jan
Your first three "must do" before you ask a question:
1. Forum rules
2. FAQ
3. Search

Offline Vraxor

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 134
    • View Profile
    • http://tc-revolution.net
Help: fonts
« Reply #6 on: August 19, 2002, 03:38:11 PM »
Thanks Jan,

I will take that in mind.
The reason why it looks this bad is because of the use of Frontpage. I never learned real programming and ever since I started making sites I used Frontpage.

I know that it has its limits and somehow it never learned to write the html in a nice way. So its searching for a needly in a haystack :)

Never the less I did find the little bug for the normal comment text, but that does not solve the font problem when there are no comments.

I can't find that anywhere in the template, so is it somewhere else?

Cheers,
Vraxor

Offline Jan

  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 5.024
    • View Profile
    • 4images - Image Gallery Management System
Help: fonts
« Reply #7 on: August 19, 2002, 03:50:47 PM »
Just edit $lang['no_comments'] in you lang file main.php. Add a font tag or waht you want...

Jan
Your first three "must do" before you ask a question:
1. Forum rules
2. FAQ
3. Search

Offline Vraxor

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 134
    • View Profile
    • http://tc-revolution.net
Help: fonts
« Reply #8 on: August 19, 2002, 04:12:58 PM »
hmm...

that would do it if I knew some html.

I just tried the following, but that does not seem to work.

Code: [Select]
$lang['no_comments'] = "<font size="2" face="Arial">There are no comments for this image</font>";

cheers,
Vraxor

Offline bernd

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 214
    • View Profile
Help: fonts
« Reply #9 on: August 26, 2002, 01:46:26 AM »
Quote from: Vraxor
Code: [Select]
$lang['no_comments'] = "<font size="2" face="Arial">There are no comments for this image</font>";


Try this instead:
Code: [Select]
$lang['no_comments'] = "<font size=\"2\" face=\"Arial\">There are no comments for this image</font>";

or you might use single quotes like this:
Code: [Select]
$lang['no_comments'] = '<font size="2" face="Arial">There are no comments for this image</font>';

cheers,
Bernd