Author Topic: Internet Explorer Problem  (Read 13859 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline muhammet93

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Internet Explorer Problem
« on: June 22, 2010, 08:27:03 PM »
Hi
My site looks perfect on firefox and google chrome.But when i enter from internet explorer there is a problem.Please help me.

Offline nobby

  • 4images Guru
  • *******
  • Posts: 2.873
    • View Profile
Re: Internet Explorer Problem
« Reply #1 on: June 22, 2010, 08:36:25 PM »
url?

Offline muhammet93

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Internet Explorer Problem
« Reply #2 on: June 22, 2010, 08:59:53 PM »

Rembrandt

  • Guest
Re: Internet Explorer Problem
« Reply #3 on: June 22, 2010, 09:18:15 PM »
Hi!

your page have many errors, look in the sourcecode top of the page:
Code: [Select]
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-9" />
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr" lang="en-US" xml:lang="en">

your sourcecode is not "xhtm" but they have it declared as xthm.
you can see the errors:
http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.resimstore.com%2F

declared as:
 
Code: [Select]
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN"
        "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

Offline muhammet93

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Internet Explorer Problem
« Reply #4 on: June 22, 2010, 09:57:53 PM »
But i have to use that code or some turkish charachters are being showed as ?.

Rembrandt

  • Guest
Re: Internet Explorer Problem
« Reply #5 on: June 22, 2010, 10:39:01 PM »
which has Turkish, to do with xhtml ?

a meta heard between, the <head></head> tags, and not above the Doctype description.

Code: [Select]
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html >
 <head>
  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-9" >
 </head>
   <body>
   ....
   </body>
</html>

Offline muhammet93

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Internet Explorer Problem
« Reply #6 on: June 22, 2010, 11:07:13 PM »
Still i colud no fix iy, please help me

Rembrandt

  • Guest
Re: Internet Explorer Problem
« Reply #7 on: June 23, 2010, 06:10:10 AM »
the templates is incorrect, try using a different template

Offline muhammet93

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Internet Explorer Problem
« Reply #8 on: June 23, 2010, 07:53:43 AM »
Template is correct.I found problem
I added some codes to beginning of index.php. Because template does not support turkish language.
  <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-9" > it is the code which ý was added.
When i erase that code, everything is ok.But now i can not see turkish characters.Where should i add this code?

Rembrandt

  • Guest
Re: Internet Explorer Problem
« Reply #9 on: June 23, 2010, 07:58:40 AM »
yes i see..you have  PM

Problem Solved!



« Last Edit: June 24, 2010, 05:29:54 AM by Rembrandt »

Offline muhammet93

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
Re: Internet Explorer Problem
« Reply #10 on: June 24, 2010, 04:23:42 PM »
Thanks a lot

Offline RHhardmoney

  • Pre-Newbie
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Internet Explorer Problem
« Reply #11 on: August 21, 2010, 12:46:25 AM »
Have you check your CSS coding? When working on designs, it's necessary to check it in all browsers,  IE 6+ , firefox 3+ as well with chrome and safari.

Offline micheline

  • Pre-Newbie
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Internet Explorer Problem
« Reply #12 on: September 09, 2010, 05:51:48 PM »
Try to use CSS whenever possible. Then you can eliminate browser related issues.