Author Topic: Trouble Loading templates  (Read 8701 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Melchia18

  • Pre-Newbie
  • Posts: 6
    • View Profile
Trouble Loading templates
« on: August 13, 2002, 03:53:49 AM »
Everytime I try I get this message:

Warning: file("./../templates//bbcode.html") - No such file or directory in /usr/local/etc/httpd/htdocs/gallery/4images/admin/templates.php on line 119

Warning: Bad arguments to implode() in /usr/local/etc/httpd/htdocs/gallery/4images/admin/templates.php on line 119

Thank you for your time and patience.

Offline Jan

  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 5.024
    • View Profile
    • 4images - Image Gallery Management System
Trouble Loading templates
« Reply #1 on: August 13, 2002, 07:47:32 AM »
Which version of 4images are you running?

Jan
Your first three "must do" before you ask a question:
1. Forum rules
2. FAQ
3. Search

Offline Melchia18

  • Pre-Newbie
  • Posts: 6
    • View Profile
Trouble Loading templates
« Reply #2 on: August 13, 2002, 08:24:21 AM »
Version 1.6.1

Offline Jan

  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 5.024
    • View Profile
    • 4images - Image Gallery Management System
Trouble Loading templates
« Reply #3 on: August 13, 2002, 09:18:22 AM »
See: http://www.4homepages.de/forum/viewtopic.php?p=5016#5016
Will be fixed in the next version.

Jan
Your first three "must do" before you ask a question:
1. Forum rules
2. FAQ
3. Search

Offline Melchia18

  • Pre-Newbie
  • Posts: 6
    • View Profile
Trouble Loading templates
« Reply #4 on: August 13, 2002, 09:27:06 AM »
It worked. Thank you. :)