4images Forum & Community

International => Turkish / Türkçe => Topic started by: abdullah on April 09, 2008, 07:36:25 PM

Title: Güncel Sorular--
Post by: abdullah on April 09, 2008, 07:36:25 PM
Merhaba arkadaslar bu topicde kisa olan sorularimizi soralarim bilen arkadaslar yanitlasin insAllah
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: abdullah on April 09, 2008, 07:37:36 PM
ilk soru benden :))

http://siteadi.com/medya/r-resimadi.html

bu resim yukledikden sonra görüntülüyoruz ya orayi düzenlemek nereden oluyor acaba yani sayfayi genisletmek amaciyla soruyorum...
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: pi24 on April 10, 2008, 10:14:31 PM
hangi temayı kullanıyorsan detailes.html dosyasınıistediğin gibi düzenle.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: abdullah on April 11, 2008, 10:02:12 AM
tşkler kardeş..

yeni sorum..

resime yorum yazarken türkçe karekter kabul etmiyor main.php deki ayarda 9 olarakda yapmışım ama hala düzelmedi sizce sebep nedir?

yeni anladım..

Resim eklerken imaj başlığı ve açıklama keywordunda herhangibi birinde türkçe karektlerler ç ş ö ü ğ gibi benzer harfler oldugunda yüklemiyor
nasil düzeltirim
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: abdullah on April 12, 2008, 01:25:58 PM
kendim sordum kendim yanıt verim..

arkadaşlar sadece 1.7.4 için geçerlidir.

global.php dosyasında 145. satırda bulunan şu kodu silin işlem tamamdır inşAllah

 
Code: [Select]
   '#(<[^>]+)style[\x00-\x20]*=[\x00-\x20]*([\`\'\"]*).*s[\x00-\x20]*c[\x00-\x20]*r[\x00-\x20]*i[\x00-\x20]*p[\x00-\x20]*t[\x00-\x20]*:*[^>]*>#iUu'
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: DilnüvaZ on April 15, 2008, 07:36:37 AM
Arkadaşlar firefox ile iexplorer arasında temabim fark edıyor bıraz. Nasıl düzeltebilirim. www.nuvanda.net

iki resim arasındaki farka bakın :(
(http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/823809ScreenHunter_2.jpg) (http://www.resim-yukle.com/img01/18/823809ScreenHunter_2.jpg)
diğeri firefoxdaki :
(http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/431596ScreenHunter_3.jpg) (http://www.resim-yukle.com/img01/18/431596ScreenHunter_3.jpg)
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: pi24 on April 15, 2008, 11:56:54 AM
dilnuvaz sadece firefoxta değilki.. ben maxton kullanıyorum aynı sorun görünüyor. avant ta kontrol ettim yine aynı sorun görünüyor.

anladığım kadarı ile tableleri acan şu an online kullanıcılar menüsü. o menuyu orta kısımda bir yere tası. yani geniş blok kısmına. sorun cözümlenecektir.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: DilnüvaZ on April 15, 2008, 12:41:42 PM
dilnuvaz sadece firefoxta değilki.. ben maxton kullanıyorum aynı sorun görünüyor. avant ta kontrol ettim yine aynı sorun görünüyor.

anladığım kadarı ile tableleri acan şu an online kullanıcılar menüsü. o menuyu orta kısımda bir yere tası. yani geniş blok kısmına. sorun cözümlenecektir.
kardeş çok saol ancak hata yapmaman ıcın sana zahmet bıraz daha açıklamayapabılırmısın
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: sanko86 on April 15, 2008, 01:00:31 PM
Bana sorarsan tepmlates içindeki home.html de online kullanıcılar kısmını geniş tutmuşsun.

Şöyle deneyebilirsin.
Frontpage veya dreamveawer ile home html yi açıp online kullanıcılar kısmındaki tabloyu mouse ile çekip biraz daraltabilirsin.

Eğer home.html yi paylaşırsan bende denerim.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: DilnüvaZ on April 15, 2008, 01:28:44 PM
Bana sorarsan tepmlates içindeki home.html de online kullanıcılar kısmını geniş tutmuşsun.

Şöyle deneyebilirsin.
Frontpage veya dreamveawer ile home html yi açıp online kullanıcılar kısmındaki tabloyu mouse ile çekip biraz daraltabilirsin.

Eğer home.html yi paylaşırsan bende denerim.

Arkadaşlar saolun sorunu çozdum namaz vakıtlerı kısmıı kaldırınca sorun kalktı
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: sanko86 on April 15, 2008, 01:32:30 PM
Hayýrlý olsun sevindim;)
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: abdullah on April 15, 2008, 02:29:31 PM
hasan kardes bu benim hitler neden calismiyor sence?
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: sanko86 on April 15, 2008, 03:36:43 PM
Bence onu bu þekilde anlamak zor home.hmtl details.html bu dosyalarý sýfýrdan atarak üstüne yazdýrýp deneyebilirsin.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: DilnüvaZ on April 16, 2008, 01:25:15 PM
pi24 sitene uye olunasında sorun var.Sorun ıse temadan kodu kaldırışın register bolumunden kodu kaldırdığından uye olunamıyor sanırım bir bak istersen
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: abdullah on April 16, 2008, 04:33:42 PM
Bence onu bu þekilde anlamak zor home.hmtl details.html bu dosyalarý sýfýrdan atarak üstüne yazdýrýp deneyebilirsin.


sıfırdan dan kastın defaculttakinimi?
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: sanko86 on April 16, 2008, 05:35:56 PM
elinde yedek yokmu yedek yoksa default olaný yüklemen gerek.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: abdullah on April 18, 2008, 11:30:36 AM
kardes defacultu atsam heralde sorun hal olur ama o kadar yapdıgım modifiasyon bosa gider.

daha baska cozum lazım
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: sanko86 on April 19, 2008, 09:58:48 AM
Keþke belli bir zamanda siteyi yedekleseydin.Ozaman yedekten atardýn.Dediðin gibi baþka bir çözüm bulmak gerek.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: abdullah on April 19, 2008, 06:52:55 PM
yedek atmak kolay kardes ama cok sacma bir öneri sundun cunku onu cözsem tekrar o kurdugum seyleri kurmak zorundayim.yani hatayi direk giderme yolu nerede olabilir
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: sanko86 on April 19, 2008, 07:26:10 PM
Sana göre saçma olabilir ama çoðu zaman iþe yarar bir önlemdir.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: abdullah on April 19, 2008, 07:35:01 PM
kalbini kırdıysam özür dilerim.kardes yanlis anladin.oyle sorunun cozulecegini herkesin malumu ama eskiye donmeden asil sorun olan yer neresi onu duzeltebilirmiyiz demek istedim (F)
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: seyfettinbg on April 30, 2008, 10:52:24 AM
iyi günler benim sorunum kurduğum galeride ne upload ettiğim resimler nede thumblar görünüyo
ftp den kontdol ediyorum resimler silinmemiş ama ben ( X ) göremiyorum.
(www.galericenter.net)
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: sanko86 on April 30, 2008, 11:03:16 AM
Upload etme yetkisi olan bir bölüme girip bizde bir deneyelim denem diye bir bölüm oluþturup upload yekisi verirseniz deneriz.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: DilnüvaZ on April 30, 2008, 11:22:14 AM
iyi günler benim sorunum kurduğum galeride ne upload ettiğim resimler nede thumblar görünüyo
ftp den kontdol ediyorum resimler silinmemiş ama ben ( X ) göremiyorum.
(www.galericenter.net)

Öncelikle safemode nuzun off olmasına dikkat edin. 2 : admın panelınde imaj boyutlandırma  ayarlarında resimdeki gibi işaretlediğimi seçiniz yanı GD Bibliothek i  secin ...   bakalım ozaman...
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: abdullah on May 30, 2008, 08:33:14 PM
dilvunaz kardesim demisdi ama unuttum..

kardes tekrar yazabilirmisin

adminimde istatistiklerle anasayfamdaki arasında uçurum var..

Adminimdeki  

(http://img65.imageshack.us/img65/1125/25647584kl6.jpg)

bu ada anasayfam


(http://img154.imageshack.us/img154/6976/73679358ol7.jpg)
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: abdullah on June 01, 2008, 11:53:15 AM
hala soruma yanit yok..
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: Troyka on June 03, 2008, 09:13:19 PM
Bu resimde işaretledim yazıyı nasıl veya nerden değiştirebilirim

[img=http://img226.imagevenue.com/loc526/th_19914_Troyka_122_526lo.JPG] (http://img226.imagevenue.com/img.php?image=19914_Troyka_122_526lo.JPG)
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: AKIN on June 03, 2008, 10:53:16 PM
dil dosyasýndan düzenleyebilirsin
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: DilnüvaZ on June 04, 2008, 10:20:49 AM
Bu resimde işaretledim yazıyı nasıl veya nerden değiştirebilirim

[img=http://img226.imagevenue.com/loc526/th_19914_Troyka_122_526lo.JPG] (http://img226.imagevenue.com/img.php?image=19914_Troyka_122_526lo.JPG)
/lang/English veya turkish/main.php içinde :
Code: [Select]
//-----------------------------------------------------
//--- CAPTCHA -----------------------------------------
//-----------------------------------------------------
$lang['captcha'] = "Verification code:";
$lang['captcha_desc'] = "Please enter the letters or digits that appear in the image. If you have problems identifying the image, click on it to get a new one.";
$lang['captcha_required'] = 'Please enter the verification code.';

Burdaki yazıyı değişirsen tamamdır
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: sanko86 on June 04, 2008, 10:29:08 AM
Ben kodu komple kaldýrdým yorum yaparken sýkýntý oluyor.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: Kaan Fakili on June 09, 2008, 01:32:28 PM
dilvunaz kardesim demisdi ama unuttum..

kardes tekrar yazabilirmisin

adminimde istatistiklerle anasayfamdaki arasında uçurum var..

Adminimdeki  

(http://img65.imageshack.us/img65/1125/25647584kl6.jpg)

bu ada anasayfam


(http://img154.imageshack.us/img154/6976/73679358ol7.jpg)

Muhtemelen admin'deki session gösterim süresi biraz fazladır. Yani sitede 15 dakika ise admin'de 1 saattir. Bu da haliyle admin'de yığılmalara yol açar.

Yalnız benim dikkatimi çeken husus o admin'de fazla diye gösterdiği rakam sanırım arama motorlarının örümceği. Ondan öyle fazla gösteriyor.
Title: Ynt: Re: Güncel Sorular--
Post by: DilnüvaZ on June 09, 2008, 01:49:17 PM


Muhtemelen admin'deki session gösterim süresi biraz fazladýr. Yani sitede 15 dakika ise admin'de 1 saattir. Bu da haliyle admin'de yýðýlmalara yol açar.

Yalnýz benim dikkatimi çeken husus o admin'de fazla diye gösterdiði rakam sanýrým arama motorlarýnýn örümceði. Ondan öyle fazla gösteriyor.
[/quote]

Abdullah kardeþe daha önce söyledim Arama motorlarýdýr kesýn onlar... Veya dediðin gibi sürede bir farklýlýk vardýr.Eðer arama motorlarýný uye yapmak ýstersen : http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=8752.0
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: sanko86 on June 09, 2008, 04:11:31 PM
Bendede ayný durum fark oluyor arada.
Title: s.a yardım
Post by: sonefsane on June 18, 2008, 06:48:13 PM
s.a arkadaslar ya ben yükledim her yerde hata veriyor anlıyamadım gitti resim yüklerken su hatayı veriyor

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to access ./../data/media/1/60412.jpg in /home/mardinlim/domains/mardinlim.net/public_html/galeri/includes/upload.php on line 113
Resim 1 
  Resim yollamada hata oluştu: 60412.jpg
60412.jpg: Kopyalama hatası. Lütfen yetkileriizi kontrol ediniz.

Sistem bilgisi yok!
 
 
 


ve baska bi cok yerde hata alıyorum nerden kaynaklanıyor olabilir tşk ederim
Title: Re: s.a yardým
Post by: DilnüvaZ on June 18, 2008, 06:51:27 PM
s.a arkadaslar ya ben yükledim her yerde hata veriyor anlýyamadým gitti resim yüklerken su hatayý veriyor

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to access ./../data/media/1/60412.jpg in /home/mardinlim/domains/mardinlim.net/public_html/galeri/includes/upload.php on line 113
Resim 1 
  Resim yollamada hata oluþtu: 60412.jpg
60412.jpg: Kopyalama hatasý. Lütfen yetkileriizi kontrol ediniz.

Sistem bilgisi yok!
 

 
 


ve baska bi cok yerde hata alýyorum nerden kaynaklanýyor olabilir tþk ederim

Resim yüklerken bu hatayý verdiyse host sahibine soyleyin safemode 'unuzu  on þu anda off yapsýn düzelir
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: sonefsane on June 18, 2008, 07:08:06 PM
tşk ederim arkadasım ALLAH razı olsun
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: sanko86 on June 19, 2008, 08:38:17 AM
Safe mod sürekli karþýlaþýlan bir hata
birde data klasörüne 777 verilmemesi.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: dantey on September 05, 2008, 05:40:07 PM
Resim Eklerken Türkçe Karakter Sorunu Yaşıyorum.
global.php de belirtilen kodu sildim
Ama hala sorun devam etmekte başka ne yapmam gerekiyor?
1.7.4. kullanıyorum.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: DilnüvaZ on September 05, 2008, 10:24:58 PM
Resim Eklerken Türkçe Karakter Sorunu Yaþýyorum.
global.php de belirtilen kodu sildim
Ama hala sorun devam etmekte baþka ne yapmam gerekiyor?
1.7.4. kullanýyorum.
1.7.4 türkçe dil dosyasý var onu yüklediniz mi eðer yüklediðiniz halde hala sorun yapýyorsa iki þekilde deneme yapmalýyýz:

4images/lang/main.php içini açarsanýz bu kod olmasý lazým
 eðer sizinki farklý ise düzeltin böyle olmasý lazým :
Code: [Select]
//-----------------------------------------------------
//--- Templates ---------------------------------------
//-----------------------------------------------------
$lang['charset'] = "iso-8859-9";

2 yöntem: 1.sini yaptýnýz olmadýmý ozaman bunu deneyin

yine belirtilen yerdeki kodu bu þekilde yapýn :
Code: [Select]
//-----------------------------------------------------
//--- Templates ---------------------------------------
//-----------------------------------------------------
text/html; charset=windows-1254
birincisini denerseniz olacaktýr inþ.. yanlýz lütfen türkçe dil dosyasý yükleyip yüklemediðinizi belirtin
 
:

 
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: dantey on September 05, 2008, 11:46:53 PM
türkçe dil paketi kullanıyorum. ve bahsettiğinizyer zaten 9
ikinci yönetimi uygulayıncada site açılmıo hata veriyor.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: DilnüvaZ on September 06, 2008, 07:12:11 AM
türkçe dil paketi kullanýyorum. ve bahsettiðinizyer zaten 9
ikinci yönetimi uygulayýncada site açýlmýo hata veriyor.
ozamn cpanelde phpmyadmin e girip databasenizi seçerek utf8_turkish_ci olarak seçin... Hatanýzýn nerden kaynaklandýðýný bilmediðim için deneme yanýlma yöntemlerinden baþka yardýmcý olmam mumkun deðil... hiç bir arkadaþýmýzda böyle sorun olmadý. sizin sunucunuz linux mu windows mu?
ayrýca bu konuyuda incelemenizi isterim. ayný sorunu yaþayan bir uye burdaki iþlemle sorununu düzeltmiþ http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=18256.msg99614#msg99614
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: dantey on September 06, 2008, 10:16:12 AM
Verdiğiniz linkteki değişiklikleri yapınca oldu.
Saolun yardımınız için.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: DilnüvaZ on September 06, 2008, 10:45:57 AM
Verdiðiniz linkteki deðiþiklikleri yapýnca oldu.
Saolun yardýmýnýz için.
rica ederim... düzelmesine sevindim...
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: oyunzamani on July 11, 2009, 02:26:59 AM
öncelikle herkeze merhaba
benim sorunum .dcr (shockwave) uzantısı dosyaları çalıştıramıyorum upload ettigimde server a .dcr olarak atiyor ama resim gösterdigi yerde swf ye dönüşmüş bilgisi olan yardımcı olursa çok çok sevinirim teşekkürler
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: salla on December 02, 2009, 02:48:23 AM
Bende resim yüklerken ç ş ö ü i vs gibi şekil bozukluklari oldu uğraştim ettim warning yazisi çıktı



Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: casanova on September 02, 2010, 08:29:04 AM
selamlar ben  1.7.8 son versiyon yukledim fakat tema ekliyorum  sayfamda goruntulenmyor neden acaba?
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: asir3434 on November 15, 2010, 01:52:49 PM
selamlar ben  1.7.8 son versiyon yukledim fakat tema ekliyorum  sayfamda goruntulenmyor neden acaba?

A.s. casanova. Temayý yükledikten sonra admin control panelden (www.siteadi.com/admin) ana ayarlara gir. orada defauld olan seçeneði yüklediðin temayý seçip deðiþiklikleri kaydetmen lazým. Tema aktif hale gelecektir.
Resimde daha açýk bir þekilde görülmektedir.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: uploadeur on February 28, 2011, 01:36:07 PM
Merhaba,

Her resmin altında önceki resim - sonraki resim şeklinde navigatör butonları koymak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olabilecek var mı?
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: asir3434 on March 04, 2011, 11:27:54 PM
Merhaba,

Her resmin altýnda önceki resim - sonraki resim þeklinde navigatör butonlarý koymak istiyorum. Nasýl yapabilirim? Yardýmcý olabilecek var mý?

Senin dediðin uygulamayý ben kendi sitemde yaptým ama tam olarak istediðin bumu bilmiyorum. Allttaki linkten bi bak bakalým böyle bir þey mi? Resmin altýnda önceki ve sonraki resimlere geçiþ yapma.
http://www.klasaraba.com/img223.htm (http://www.klasaraba.com/img223.htm)

Bunun uygulamasýna gelince details.html de
{image} kodunu arattýr.
 {image} kodunun altýna altta verdiðim kodu ekle.
Code: [Select]
   
<table width="200" border="0" cellspacing="0" cellpadding="1">
                    <tr>
                      <td class="bordercolor">
                        <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="3">
                          <tr valign="top">
                            <td class="row2">
                        {if prev_image_name}{lang_prev_image}<br />
                            <b><a href="{prev_image_url}"><<<<<-----</a></b>
  <!-- <br /><br /><a href="{prev_image_url}"><img src="{prev_thumb_file}" border="1"></a> -->
  {endif prev_image_name}&nbsp;</td>
                            <td align="right" class="row2">
  &nbsp;{if next_image_name}{lang_next_image}<br />
                              <b><a href="{next_image_url}">----->>>>></a></b>
  <!-- <br /><br /><a href="{next_image_url}"><img src="{next_thumb_file}" border="1"></a> -->
  {endif next_image_name}</td>
                          </tr>
                        </table>
                      </td>
                    </tr>
                  </table>
Hepsi bu kadar. Ýnþallah faydalý olmuþumdur.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: uploadeur on March 10, 2011, 03:50:27 PM
Siteme resim editörü almak istiyorum fakat yetkileri admin olmmalý tabiki. Sadece resim ekelyebilmesi için ne yapmalýyým. kullanýcý oluþturduktan sonra nereden login olacak vs. bu kiþi?
Title: Ynt: Güncel Sorular--
Post by: busuper on June 16, 2011, 03:48:18 PM
salam kardesler lutfen 1 sorumda yardim edin men bedeva domen ve hosting veren site acdim 4 images gallery  ucun yani simdilik kendim ucun  bedava site istedim  4 images gallery ftp den ekleyib instal etdim her sy iyidi yalniz 1  yanlisliq var  yeni uyelik yapilarken  guvenlik kodu gorsenmiyor ve bu uzden de uyelik alinmiyor ,  temani deyisdim belke temadan olur deye amma yene alinmadi lutfen soylermisiz  bu cozumu nasil hell ede bilirim ki yeni uyelik alinsin?
Title: Re: Ynt: Güncel Sorular--
Post by: mrt806 on September 10, 2011, 11:35:03 PM
salam kardesler lutfen 1 sorumda yardim edin men bedeva domen ve hosting veren site acdim 4 images gallery  ucun yani simdilik kendim ucun  bedava site istedim  4 images gallery ftp den ekleyib instal etdim her sy iyidi yalniz 1  yanlisliq var  yeni uyelik yapilarken  guvenlik kodu gorsenmiyor ve bu uzden de uyelik alinmiyor ,  temani deyisdim belke temadan olur deye amma yene alinmadi lutfen soylermisiz  bu cozumu nasil hell ede bilirim ki yeni uyelik alinsin?

bende ücretsiz siteden açmıştım böyle bir sorun olmadı benim pek üst düzey bilgim yok ama sana tavsiyem 4images.de den yeni sürümü indir onu kur büyük ihtimalle kurulumda yada yüklediğin dosyalarda bir sorun vardır

tabiki bunu bir öneri olarak sunuyorum dediğim gibi üst düzey bilgim yok sadece görüş inşallah sorununu çözersin kolay gelsin
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: b244 on February 14, 2012, 11:53:25 AM
Merhaba arkadaþlar 4images kullanmaya yeni baþladým bir kaç tane hata aldým çözümü nedir? 1.7.10 galeri kullanýyorum
1) Yeni üye olanlar galeriye giriþ yapamýyor kullanýcý ve þifre hatalý yazýsý çýkýyor.
2) E-kart butonuna basýnca hatayý veriyor


  Sorunlarý çözdüm, burayada yazýyorum belki birilerinin iþine yarar.  includes klasöründeki sessions.php dosyasýný önceden yedek aldýysanýz onla deðiþtirin hem login hemde e-kart problemi çözülüyor. Deðiþtireceginiz dosyanýn mutlaka yedeðini alýn.
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: truvahorse on September 09, 2014, 10:47:42 AM
İlgili arkadaşlar, bu forumda Türkçe karakter sorununu düzeltirseniz sevineceğiz. :cry:
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: brokersforex20 on November 04, 2018, 07:52:02 AM
 :D solved
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: pooniasami on November 10, 2018, 10:08:35 AM
 Yani sitede 15 dakika ise admin'de 1 saattir. Bu da haliyle admin'de yýðýlmalara yol açar. :!:
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: mazinani on December 08, 2018, 06:55:54 AM
kadarı ile tableleri acan şu an online kullanıcılar menüsü. o menuyu orta kısımda bir yere tası
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: drminamoslemi on December 13, 2018, 10:19:51 AM
global.php dosyasında 145. satırda bulunan şu kodu silin işlem tamamdır inşAllah
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: bimedana on December 17, 2018, 01:15:23 PM
Sorun ıse temadan kodu kaldırışın register bolumunden kodu kaldırdığından uye olunamıyor sanırım bir bak istersen
Title: Re: Güncel Sorular--
Post by: boxfire618 on January 08, 2019, 10:41:02 AM
pi24 sitene uye olunasında sorun var.Sorun ıse temadan kodu kaldırışın register bolumunden kodu kaldırdığından uye olunamıyor sanırım bir bak istersen