• [MOD] Contact Form 5 0 5 1
Currently:  

Author Topic: [MOD] Contact Form  (Read 374701 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TheOracle

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 875
    • View Profile
Re: [MOD] Contact Form
« Reply #90 on: February 18, 2006, 04:30:33 AM »
Update:

I have completed my new contact MOD as I have successfully imported the Anti-Spam MOD within. In the mean time, webmasters will be notified if the code has been approved or not inside the e-mail itself (in case of automated bot systems).

Well, if people are interested, please advise. ;)

Offline BartAfterDark

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 520
    • View Profile
Re: [MOD] Contact Form
« Reply #91 on: March 05, 2006, 01:45:20 PM »
We are ;D
Does it work with 1.7.2 cause I can't get this to work anymore :S

Update:

I have completed my new contact MOD as I have successfully imported the Anti-Spam MOD within. In the mean time, webmasters will be notified if the code has been approved or not inside the e-mail itself (in case of automated bot systems).

Well, if people are interested, please advise. ;)

Offline live@ct

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 348
    • View Profile
Re: [MOD] Contact Form
« Reply #92 on: March 06, 2006, 04:50:18 AM »
how about a posibility to change recipient?!?!?!? but only with a name of predefinied recipient!?!?
Existen 10 tipos de personas, los que entienden el codigo binario y los que no.

Offline Fastian

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 199
    • View Profile
Re: [MOD] Contact Form
« Reply #93 on: March 13, 2006, 07:22:21 PM »
Update:

I have completed my new contact MOD as I have successfully imported the Anti-Spam MOD within. In the mean time, webmasters will be notified if the code has been approved or not inside the e-mail itself (in case of automated bot systems).

Well, if people are interested, please advise. ;)


I m more than interested.  :D 
When are U going to post ?
Let me know if i can ever be helpfull (testing or something )
I m not a  Programmer.
          But
I m a Good Learner.

Offline Fastian

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 199
    • View Profile
Re: [MOD] Contact Form
« Reply #94 on: March 19, 2006, 09:24:33 AM »
Is this possible to add few more fields in the form and make them as "Required” fileds???

Can I use it two three times??  Like contact1.php & contact2.php?
I m not a  Programmer.
          But
I m a Good Learner.

Offline mentally

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: [MOD] Contact Form
« Reply #95 on: March 24, 2006, 05:20:58 AM »
does this work for 1.7.2 ?

i get this error:

arse error: parse error in \www\includes\template.php(101) : eval()'d code on line 243

 8O

Offline Fastian

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 199
    • View Profile
Re: [MOD] Contact Form
« Reply #96 on: March 26, 2006, 05:29:16 PM »
Someone Please help me here to change this Mod a bit and take it to the Next Level.

I am trying to use it to submit "Link Exchange" form.

What changes should I do to use it with new name like (Linkexchange.php)???
That’s because I m already using it fro normal contact form as contact.php. 

Secondly, how can I add few more fields in the form and make them "Required"

Help Please.
I m not a  Programmer.
          But
I m a Good Learner.

Offline cappuccino

  • Newbie
  • *
  • Posts: 45
    • View Profile
    • PIXXGALLERY
Re: [MOD] Contact Form
« Reply #97 on: March 29, 2006, 01:10:54 AM »
Hallo,
Dachte mit diesen Script ist es auch möglich als GUEST zu senden?
Also wenn man nicht eingeloggt ist?
Habe dazu noch das SecurityScriot eingebaut und es funtioniert alles so weit ausser das nach erfolgtem Logout immer dieser Fehler auftritt:

Email Error: MAIL FROM invalid mail server response: 550 5.7.0 {mp033} Sender address does not belong to logged in user

in den Einstellungen verwende ich den SMTP. Ecards versenden und User benachrichtigen per Email geht auch.
Auch ist es egal was ich für einen Username oder Emailadresse als Absender in das Kontaktformular eingebe, solang ich nebenbei noch als Admin eingeloggt bin.
Sobald ich mich auslogge, kommt oben genannter Fehler.

Weiss jemand eine Abhilfe?

Danke im Voraus

Gruß

Offline cappuccino

  • Newbie
  • *
  • Posts: 45
    • View Profile
    • PIXXGALLERY
Re: [MOD] Contact Form
« Reply #98 on: March 29, 2006, 01:16:36 AM »
NACHTRAG:
Funktioniert dann doch nur mit der User Emailadresse.

Gruß

Offline teedoubleyou

  • Pre-Newbie
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: [MOD] Contact Form
« Reply #99 on: April 18, 2006, 10:49:11 PM »
Weil es sehr verwirrend war, hab ich eine umbenannte des Kontaktformulars für euch zum download hochgeladen.
http://teedoubleyou.te.funpic.de/download/contact_deutsch.zip

Ich hoffe ich konnte helfen. 8)

Because it was not easy to manage installation ive uploadet a translated and renamed version of the contact_mod for you.
http://teedoubleyou.te.funpic.de/download/contact_english.zip

Hope I could help you out. 8)




Offline TIMT

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 505
    • View Profile
Re: [MOD] Contact Form
« Reply #100 on: May 13, 2006, 06:53:10 PM »
Hi,

I implemented the following Code:

http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=8987.msg59688#msg59688

But there is no picture with numbers shown...

What could be the problem?


Offline live@ct

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 348
    • View Profile
Re: [MOD] Contact Form
« Reply #101 on: May 18, 2006, 08:38:40 AM »
the add on that Im requesting it something to send the mail to a diferent recipients for example

If the user that like to send a mail to the Webmaster choose with a dropdown: "Webmaster"
the user that like to contact the Administrator choose with the dropdown: "Administrator
and Staff, Moderator, and whaterver I like to add

in the security form

there is a code for the contact form, that has a image with the security code
img src="sicherheit.php?z={comment_sicherheit}" alt="{comment_secure_scode}" title="{comment_secure_pleasecopy}" />

what are thar php file?!?!

thanks!!
« Last Edit: May 18, 2006, 08:55:53 AM by live@ct »
Existen 10 tipos de personas, los que entienden el codigo binario y los que no.

Offline TIMT

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 505
    • View Profile
Re: [MOD] Contact Form
« Reply #102 on: May 20, 2006, 11:13:31 PM »
Can anybody help me?

Hi,

I implemented the following Code:

http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=8987.msg59688#msg59688

But there is no picture with numbers shown...

What could be the problem?



Offline callme

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: [MOD] Contact Form
« Reply #103 on: May 22, 2006, 11:09:09 AM »
Hello

i have this erreur
Quote
DB Error: Bad SQL Query: SELECT i.image_id, i.cat_id, i.user_id, i.image_name, i.image_description, i.image_keywords, i.image_date, i.image_active, i.image_media_file, i.image_thumb_file, i.image_download_url, i.image_allow_comments, i.image_comments, i.image_downloads, i.image_votes, i.image_rating, i.image_hits, c.cat_name, u.user_name FROM 4images_images i, 4images_categories c LEFT JOIN 4images_users u ON (u.user_id = i.user_id) WHERE i.image_active = 1 AND c.cat_id = i.cat_id AND i.cat_id IN (0, 45, 54, 47, 38, 1, 42, 41, 46, 53, 36, 44, 37, 52, 35, 40, 51, 34, 39, 48, 50, 33, 49, 32, 31, 30, 29, 28, 27, 26, 25, 24, 23, 22, 21, 20, 19, 18, 17, 16, 15, 14, 13, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 3) AND i.image_date >= 1148116045 ORDER BY RAND() LIMIT 4
Unknown column 'i.user_id' in 'on clause'

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /homepages/23/d161190330/htdocs/4images/includes/db_mysql.php on line 116


you can see the erreur at this url
http://www.tunisiaplus.com/4images/contact.php

thanks for your help


Offline kief24

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 267
    • View Profile
Re: [MOD] Contact Form
« Reply #104 on: May 28, 2006, 09:46:09 AM »

Open and change all your lang/xxxxxx/main.php

add this:
Code: [Select]
$lang['secure_required'] = "You copied the secure code wrong.";
$lang['comment_secure_pleasecopy'] = "(Please copy!)";
$lang['comment_secure_scode'] = "Secure Code";

before ?>

Open contact.php

find:
Code: [Select]
if ($action == "") {
  $action = "mailform";
}

add after:

Code: [Select]
/* ## Safety script ## */
mt_srand((double)microtime()*1000000);
$comment_sicherheit = mt_rand(000001,999999);
$comment_sicherheit = str_replace('=', '´|´', base64_encode(base64_encode($comment_sicherheit)));
/* ## Safety script ## */

find:
Code: [Select]
//  if(!$error && $sender_email != "" && MailChek($sender_email, 2)) {
//    $msg .= (($msg != "") ? "<br />" : "").$lang['invalid_email_format'];
//    $sendprocess = 1;
//    $error = 1;
//  }

add after:
Code: [Select]
if (($sicherheit_code == "") || ($sicherheit_code != str_replace('´|´', '=', base64_decode(base64_decode($sicherheit_dec))) ))  {
      $msg .= (($msg != "") ? "<br />" : "").$lang['secure_required'];
      $error = 1;
    }

find:
Code: [Select]
"sender_email" => $sender_email,

add after:
Code: [Select]
"comment_sicherheit" => $comment_sicherheit,
      "comment_secure_scode" => $lang['comment_secure_scode'],
      "comment_secure_pleasecopy" => $lang['comment_secure_pleasecopy'],

Open templates/xxxxxxxx/contact_mailform.html

find:
Code: [Select]
<tr>
              <td align="right" valign="top"><b>{lang_message}</b></td>
              <td align="left" valign="top"><textarea name="message" cols="60" rows="10" wrap="VIRTUAL" id="message" tabindex="4">{message}</textarea>
              </td>
            </tr>

add after:
Code: [Select]
<tr>
                  <td width="90" valign="top"><b>{comment_secure_scode}</b><br />{comment_secure_pleasecopy}</td>
                  <td><input type="text" name="sicherheit_code" size="15" class="commentinput" />&nbsp;<img src="sicherheit.php?z={comment_sicherheit}" alt="{comment_secure_scode}" title="{comment_secure_pleasecopy}" /></td>
                </tr>

find:
Code: [Select]
<input type="hidden" name="user_id" value="{user_id}" />
add after:
Code: [Select]
<input type="hidden" name="sicherheit_dec" value="{comment_sicherheit}" />

Hello,

i did all these steps, and it all seems fine on the contact.php page, but if i send a message, i always get the message the security code i entered was wrong..... :?