Author Topic: Search All Categories Doesn't Work.  (Read 6730 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline comicart

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
    • View Profile
Search All Categories Doesn't Work.
« on: December 15, 2010, 05:47:20 AM »
I'm running 1.7.8 and suddenly my search function doesn't work properly.

I have an image in category id 1 that has included in the title "cinderella"
http://alrioart.com/details.php?image_id=4228

But a search doesn't pull up that piece:
http://alrioart.com/search.php?search_keywords=cinderella

Another piece - keyword "neverland"
http://alrioart.com/details.php?image_id=4230

http://alrioart.com/search.php?search_keywords=neverland
Nothing.

Can anyone help?
What should I be looking for?

I've searched this board and ran Rebuild Search Index to no avail.

Terry
« Last Edit: December 17, 2010, 07:29:32 AM by comicart »

Offline mawenzi

  • 4images Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 4.500
    • View Profile
Re: Search All Categories Doesn't Work.
« Reply #1 on: December 15, 2010, 10:12:00 AM »
... try to search like ... *spell* ... and you will find it ...

http://alrioart.com/search.php?search_keywords=*spell*
Your first three "must do" before you ask a question ! ( © by V@no )
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

You are on search for top 4images MOD's ?
- then please search here ... Mawenzi's Top 100+ MOD List (unsorted sorted) ...

Offline henary

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 73
    • View Profile
Re: Search All Categories Doesn't Work.
« Reply #2 on: December 15, 2010, 12:43:20 PM »
Hello,

but what about searching only '*' - it dosn't work, but i think, this is not right.

@Terry: did you change some code or may the config from server (host) was changed?

Regards,
Henry

Offline x23piracy

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 420
    • View Profile
    • FHG
Re: Search All Categories Doesn't Work.
« Reply #3 on: December 15, 2010, 01:22:33 PM »
Hi,

what should be the sense of searching for "*" only (everything) thats no search
thats just all... no need for results for just a single "*" wildcard.


Greetz X23

Don't trust in md5 it's unsafe change your 4i galerys password hash algorythm! second pw db field, create new hashes over some time, deny old hash. Help members that cry, send informationen mail to the rest. Camouflage new pw hash in cookie. Done!

--(◔̯◔)--

Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Global Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: Search All Categories Doesn't Work.
« Reply #4 on: December 15, 2010, 02:16:52 PM »
but what about searching only '*' - it dosn't work, but i think, this is not right.

It works if you add as many * as the MIN_SEARCH_KEYWORD_LENGTH in constants.php
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline comicart

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
    • View Profile
Re: Search All Categories Doesn't Work.
« Reply #5 on: December 15, 2010, 08:45:48 PM »
@Terry: did you change some code or may the config from server (host) was changed?

This is the only thing I can think of. The Hosting Provider may have changed something that is causing this. I did nothing to the files/code to make this happen.


Offline V@no

  • If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
  • Global Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 17.849
  • mmm PHP...
    • View Profile
    • 4images MODs Demo
Re: Search All Categories Doesn't Work.
« Reply #6 on: December 16, 2010, 01:00:22 AM »
Try rebuild search index plugin and make sure you've applied every single bug fix for your 4images version.
Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)

Offline comicart

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 150
    • View Profile
Re: Search All Categories Doesn't Work.
« Reply #7 on: December 16, 2010, 01:14:37 AM »
Try rebuild search index plugin and make sure you've applied every single bug fix for your 4images version.

I already tried the rebuild plugin and it did not work. I ran it again after making new bug fixes. I *think* I have them all V@no

NEW - I'm suspecting permissions issues. I'm having some trouble setting permissions for an unrelated file. I have emailed the Hosting Provider about this.

NEW - Nothing has changed on the IHP's end. They are kind enough now to be helping me troubleshoot the issue.

NEW FOR TODAY - The IHP tech guy is nice enough to be looking at this for me. Does anyone else want to chime in on what may be happening and how to fix it?

NEW FOR TODAY - Upgrading to 1.7.9 fixed it. Not sure what was happening but it's good now. Should have upgraded to begin with. Huge thanks to the support at GNAX data center.
Terry

« Last Edit: December 18, 2010, 08:46:08 PM by comicart »