4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 17, 2017, 03:26:44 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  4images Help / Hilfe
| |-+  FAQ, Tips
| | |-+  How can I show more new images on home page?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: «« « 1 [2] 3 4 » »» Print
Author Topic: How can I show more new images on home page?  (Read 149077 times)
Lysander
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 13

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #15 on: August 10, 2006, 04:50:02 PM »

Hi,
I need this for new version too... Its not workin on new version  Crying or Very sad
Logged
V@no
If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 17849

Thank You
-Given: 47
-Receive: 565

mmm PHP...


View Profile WWW
« Reply #16 on: August 11, 2006, 01:10:11 AM »

yes, it does...
Logged

Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)
CharlieF.
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 9

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #17 on: August 12, 2006, 06:38:02 PM »

Hi,
i have a little problem when i want to display more than 3 images in a row.
The first 3 images get displayed normally, but the 4th, 5th etc. image gets "squeezed" into the table.

I cant explain it very well, so heres a link of how it looks like when i want to display 5 images in a row:
Link

Regards,
CharlieF.
Logged
mawenzi
4images Moderator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 4500

Thank You
-Given: 36
-Receive: 121


View Profile
« Reply #18 on: August 12, 2006, 06:52:47 PM »

@ CharlieF.
... du solltest maximal 4 Bilder po Zeile verwenden ...
... also im ACP ändern wie folgt ...

ACP -> Allgemein -> Einstellungen -> Bild Einstellungen -> Wieviele Zellen soll die Tabelle der Bilder haben -> 4
Logged

Your first three "must do" before you ask a question ! ( © by V@no )
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

You are on search for top 4images MOD's ?
- then please search here ... Mawenzi's Top 100+ MOD List (unsorted sorted) ...
CharlieF.
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 9

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #19 on: August 12, 2006, 11:32:50 PM »

Ah sehr cool, danke mawenzi.
Da schämt man sich richtig wenn die Antwort dann doch so einfach is  Embarassed

Ich hatte sowieso vor nur 4 Bilder pro Zeile zu nehmen. Die 5 hab ich nur reingemacht, um es etwas besser zu verdeutlichen.

Nochmals danke Smile
Logged
son_gokou
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 198

Thank You
-Given: 2
-Receive: 1


View Profile
« Reply #20 on: October 05, 2006, 05:58:31 PM »

How I Add border for more new images?
Logged
*handsome*
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 67

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #21 on: October 07, 2006, 10:28:47 AM »

If you would like to show more new images on your 4images homepage, you will need:
Open index.php
Find:
1
$num_new_images = $config['image_cells'];
Replace it with:
1
$num_new_images = XX;
Where XX is the number of images.

Its not working when i change the   $num_new_images = $config['image_cells'];   with $num_new_images = XX;   following error coming

Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/funny/public_html/funny_stuff/index.php on line 1

I am using  1.7.3   please help me in this matter replay me as sooooooooooon as possible!

Logged
V@no
If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 17849

Thank You
-Given: 47
-Receive: 565

mmm PHP...


View Profile WWW
« Reply #22 on: October 07, 2006, 08:25:29 PM »

error on line 1?
obviously you do something else to the file besides these changes...like uploading it in binary mod instead of ASCII or saving it in UNICODE/UTF8 encoding without using a special for PHP editor - which is wrong. who knows....
Logged

Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)
son_gokou
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 198

Thank You
-Given: 2
-Receive: 1


View Profile
« Reply #23 on: October 09, 2006, 12:44:17 AM »

Fodasse, ninguem me pode ajudar a colocar a puta da borda no caralho das imagens novas? Em duas ou três linhas e 5 minutos resolviam-me o problema. Puta que vos foda.
Logged
KimmyMarie
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 30

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #24 on: October 12, 2006, 04:33:48 PM »

This is a wonderful thing, thank you very much!





Best wishes,
Kimmy


Logged
__G__
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 286

Thank You
-Given: 8
-Receive: 0


View Profile
« Reply #25 on: November 07, 2006, 05:09:09 AM »

hi for me up to 06 images it works as soon i do 09 it says 371 images in 35 categories.

New images
Currently there are no new images. how can i fix this
Logged
mawenzi
4images Moderator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 4500

Thank You
-Given: 36
-Receive: 121


View Profile
« Reply #26 on: November 07, 2006, 09:49:42 AM »

New images
Currently there are no new images. how can i fix this

... upload new images ...  Wink
Logged

Your first three "must do" before you ask a question ! ( © by V@no )
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

You are on search for top 4images MOD's ?
- then please search here ... Mawenzi's Top 100+ MOD List (unsorted sorted) ...
__G__
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 286

Thank You
-Given: 8
-Receive: 0


View Profile
« Reply #27 on: November 07, 2006, 03:30:21 PM »

there r more than 40 new images
Logged
mawenzi
4images Moderator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 4500

Thank You
-Given: 36
-Receive: 121


View Profile
« Reply #28 on: November 07, 2006, 03:58:34 PM »

... remove the modification ... and test your "New Images " ... if all is ok ...
... install this smallest modification again ... Wink
Logged

Your first three "must do" before you ask a question ! ( © by V@no )
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

You are on search for top 4images MOD's ?
- then please search here ... Mawenzi's Top 100+ MOD List (unsorted sorted) ...
__G__
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 286

Thank You
-Given: 8
-Receive: 0


View Profile
« Reply #29 on: November 07, 2006, 05:39:36 PM »

i did try that it does show two rows and 6 images but as soon i do 09 it doesnt show anything Sad
Logged
Pages: «« « 1 [2] 3 4 » »» Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.216 seconds with 19 queries.