Author Topic: Bug Report 1.6 - Paging does not work for 'New Images'  (Read 10598 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Chris

  • 4images Moderator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 4.487
  • Did u ever stop to think and then forget to start?
    • View Profile
Bug Report 1.6 - Paging does not work for 'New Images'
« on: June 28, 2002, 06:23:00 AM »
From index.php, I clicked on "New Images".  This is
Code: [Select]
<a href="{url_new_images}"><b>{lang_new_images}</b></a> in the home.html template.

I was presented with 4 pages of search results from /4images/search.php?search_new_images=1  

When I clicked on "2", or any of the other page numbers, I was dumped to the search_form.html template with this message "Your search resulted in no matching records."

This bug is reproducible.

Offline Vienix

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 142
    • View Profile
    • com.municate.nl
Bug Report 1.6 - Paging does not work for 'New Images'
« Reply #1 on: June 28, 2002, 10:39:43 AM »
Quote
This bug is reproducable.


Yes same here...
Thats It !

Offline Jan

  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 5.024
    • View Profile
    • 4images - Image Gallery Management System
Bug Report 1.6 - Paging does not work for 'New Images'
« Reply #2 on: June 28, 2002, 10:40:46 AM »
Hi,

i'm fixing it at the moment....

Thanks for report.


Greets Jan
Your first three "must do" before you ask a question:
1. Forum rules
2. FAQ
3. Search

Offline Jan

  • Administrator
  • 4images Guru
  • *****
  • Posts: 5.024
    • View Profile
    • 4images - Image Gallery Management System
Your first three "must do" before you ask a question:
1. Forum rules
2. FAQ
3. Search