4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 14, 2018, 03:32:47 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  4images Help / Hilfe
| |-+  FAQ, Tips
| | |-+  4images Installation
| | | |-+  Message #70044
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] 2 3 4 » »» Print
Author Topic: 4images Installation  (Read 171809 times)
Em_Ber
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 2

Thank You
-Given: 0
-Receive: 2

... 'Tis not in our stars, but our selves


View Profile
« on: May 19, 2006, 06:25:52 PM »

Thanks for your expediant reply. I'll double check the files, but I
unzipped the update for 1.7.2 I got and I think I got them all. I didn't
post until I had tried to install and download/unzip about 6 times. I
had the previous liscensed version 4im1.7.1 already running. I was
trying to just do a complete new install because I wanted to clean out
the gallery anyway and thoguht this would take less time. The
previous version was running well and installed without problem on
the server a year ago. One more note, when I uploading w/ftp client,
I got a lot of consecutive virus allerts for a TransScout / SubSeven.
This has only happened three times when I've tried to upload the
unzipped files. I've never seen anything like it. I wish I were more
knowledgeable about this but I'm on a learning curve here. Please,
what are my options? Again, your help appreciated.
Logged

Sincere Thanks. - Em
Pages: [1] 2 3 4 » »» Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.033 seconds with 20 queries.
Post your comments here