4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 23, 2018, 08:55:06 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  4images Help / Hilfe
| |-+  FAQ, Tips
| | |-+  How can I change max rating?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: How can I change max rating?  (Read 18795 times)
V@no
If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 17849

Thank You
-Given: 47
-Receive: 577

mmm PHP...


View Profile WWW
« on: March 12, 2005, 10:36:50 PM »

In includes/constants.php change:
Quote  [Expand]
define('MAX_RATING', 5);

Then edit templates/<your template>/rate_form.html
and add more options acording to your max rating value
1
2
3
4
5
                <option value="5">5</option>
                <option value="4">4</option>
                <option value="3">3</option>
                <option value="2">2</option>
                <option value="1">1</option>
Logged

Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)
colorssky
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 128

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile WWW
« Reply #1 on: February 08, 2006, 07:55:04 AM »

what if I want to change it for a picture?
Logged
V@no
If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 17849

Thank You
-Given: 47
-Receive: 577

mmm PHP...


View Profile WWW
« Reply #2 on: February 08, 2006, 08:45:59 AM »

Sorry, what picture?
maybe this?
Logged

Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)
Sir Sky-Walker
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 107

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #3 on: May 26, 2006, 02:29:17 PM »

I have now 1 - 10, but only 1 - 9 is selectablly. Why?

------------------------------

Habe jetzt von 1 - 10 angegeben, nur ist auf der Seite nur von 1 - 9 wählbar, wieso ?
Logged
ivan
4images Moderator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 2279

Thank You
-Given: 4
-Receive: 31


View Profile WWW
« Reply #4 on: May 26, 2006, 02:36:13 PM »

hallo, dies ist komisch. wenn du dich an die anleitung von vano haltest, kann nichts schiefgehen.

includes/constants wert abändern

und dies weiterführen bis 10 (rate_form.html)

                <option value="5">5</option>
                <option value="4">4</option>
                <option value="3">3</option>
                <option value="2">2</option>
                <option value="1">1</option>

gruss ivan
Logged

greetings / grüsse
ivan

Facebook Fan Page | Follow Twitter

Blog: Reisen Blog
Bilder Gallery: Bilder Gallery
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.056 seconds with 19 queries.
Post your comments here