4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 20, 2018, 02:26:07 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Check the new Tutorial subforum with helpfull guides and tutorials for modifications and tweaks.
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  4images Modifications / Modifikationen
| |-+  Templates & Styles (Releases & Support) (Moderator: Rembrandt)
| | |-+  [Template] Blue - 4images templates by Rustynet
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: «« « 1 2 3 4 [5] 6 » »» Print
Current Topic Rating: *****
Author Topic: [Template] Blue - 4images templates by Rustynet  (Read 122316 times)
tomerl
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 40

Thank You
-Given: 3
-Receive: 0


View Profile
« Reply #60 on: May 04, 2007, 08:19:31 AM »

Habe das selbe Problem. -  I have the same problem

Template Error: Couldn't open Template ./templates/blue/whos_online.html

Datei ist vorhanden am Server. - File exists in the server

 Question

edit: Has loaded template/blue on server - is not correct
template/blue/blue on server -  is correct. Smile
« Last Edit: May 04, 2007, 08:40:37 AM by tomerl » Logged
KurtW
4images Guru
*******
Offline Offline

Posts: 2778

Thank You
-Given: 0
-Receive: 8


View Profile WWW
« Reply #61 on: May 04, 2007, 05:58:34 PM »

Hallo,

es gibt nur 3 Gründe, warum eine solche Fehlermeldung geschrieben wird:

1. Die Datei ist nicht auf dem Server
2. Die Datei ist am falschen Platz auf dem Server
3. Der Dateiinhalt der whos_online.html ist leer, alos kein einziges Zeichen im Code

Mehr nicht....

Quote  [Expand]
edit: Has loaded template/blue on server - is not correct
template/blue/blue on server -  is correct.

Warum sollte template/blue/blue richtig sein  Question Question Question Question Question
Ein link zur page und alles ist mit einem Posting erledigt.
Aber hier muss man erst immer 10 mal nachfragen und um einen Link betteln, damit man helfen kann...
Versteh ich absolut nicht


gruß
Kurt
Logged

KurtW
4images Guru
*******
Offline Offline

Posts: 2778

Thank You
-Given: 0
-Receive: 8


View Profile WWW
« Reply #62 on: May 05, 2007, 08:14:45 PM »

Hallo rustynet


kurz ne Frage:
haste eventuell im Zip von einem style einen Fehler mit den Folders?
Nun schon öfters,
(http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=17378.msg92841#new)
daß unterschiedliche User das Style unter:
Quote  [Expand]
template/blue/blue
hochladen.

Bitte überprüfen und ev. neu hochladen.

Danke

Gruß
Kurt
Logged

rustynet
Addicted member
******
Offline Offline

Posts: 1031

Thank You
-Given: 0
-Receive: 3

{if msg}{msg}{endif msg}


View Profile WWW
« Reply #63 on: May 06, 2007, 03:41:49 AM »

Ich habe es überpruft, also ich kann keinen Fehler mit den Folders finden Confused

Vielleicht sie wissen noch nicht, wie man ein Template installiert?
Oder sie sind so in eilig, dass solche Fehler passiert?

Für die installation, habe ich eine Anleitung wie readme.txt und sogar ein gif datei erstellt.
Logged

ICactioN
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 1

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #64 on: May 21, 2007, 11:50:49 AM »

look the pic,
the table is stretched?
how to solve it?

thx!!!

* 1.jpg (43.46 KB - downloaded 509 times.)
Logged
dunst
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 4

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #65 on: July 10, 2007, 01:24:18 AM »

kann es sein das bei den lightbox grafiken ein fehler vorliegt?
wenn das bild nicht in der lightbox ist wird ein minus beim botton angezeigt
wenn es drinne liegt ein plus das müsste doch eigentlich andersrum sein oder?
Logged
rustynet
Addicted member
******
Offline Offline

Posts: 1031

Thank You
-Given: 0
-Receive: 3

{if msg}{msg}{endif msg}


View Profile WWW
« Reply #66 on: July 10, 2007, 10:29:04 AM »

kann es sein das bei den lightbox grafiken ein fehler vorliegt?
wenn das bild nicht in der lightbox ist wird ein minus beim botton angezeigt
wenn es drinne liegt ein plus das müsste doch eigentlich andersrum sein oder?
Ja stimmt Du hast recht, so sollte es ja auch ursprunglich sein. Ich habe bestimmt bei dem Update die Namen vertauscht.
Ich werde es gleich ändern.
Also so soll es sein: nicht in Lightbox = + und in Lightbox = -

Vielen Dank!
Logged

dunst
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 4

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #67 on: July 10, 2007, 07:04:47 PM »

hehe hab ich mir schon gedacht
hab einfach bei mir die bilder namen geändert um nicht selbst im code zu wühlen
war einfach zu faul, auch wenn ich selbst ändern könnte
Logged
andyman
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 4

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #68 on: September 02, 2007, 11:40:40 AM »

When someone posts a comment and refresh page it keeps posting the same comment.
The screen shot in the first posts of this thread even shows the same comment posted 4 times. ?? Question
Logged
rustynet
Addicted member
******
Offline Offline

Posts: 1031

Thank You
-Given: 0
-Receive: 3

{if msg}{msg}{endif msg}


View Profile WWW
« Reply #69 on: February 08, 2008, 12:15:09 PM »

8 Februar 2008: 1.7.6 Update
Logged

wacki56
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 5

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile WWW
« Reply #70 on: March 08, 2008, 02:23:02 AM »

Hello,

I downloaded and installed your template (THANKS). How do I get the photo's to 'center' in their frame?
View page Here

Thanks,
Bill
Logged

Husband-Father-Veteran
TheUser
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 5

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #71 on: April 21, 2008, 12:00:09 AM »

Does anybody have the file?
I've visited the link and saw no download links whatsoever...maybe it is just me?
Logged
mawenzi
4images Moderator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 4500

Thank You
-Given: 36
-Receive: 121


View Profile
« Reply #72 on: April 21, 2008, 10:22:40 AM »

@TheUser

... then please open your eyes ... and try it again ... Wink
Logged

Your first three "must do" before you ask a question ! ( © by V@no )
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

You are on search for top 4images MOD's ?
- then please search here ... Mawenzi's Top 100+ MOD List (unsorted sorted) ...
TheUser
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 5

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #73 on: April 21, 2008, 06:19:09 PM »

Omg..why the heck would he put the download link all the way at the bottom of the pictures?
I thought those links only had pictures in them...haha.
Logged
msufan
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 1

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #74 on: August 06, 2008, 10:53:32 PM »

I just installed this on my site. When I go to the edit template part of the controll panel and select it from the list and then click load theme, then when i go to view the gallery the template is the same (which is default). Can anyone help me out here?
Logged
Pages: «« « 1 2 3 4 [5] 6 » »» Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.449 seconds with 19 queries.