4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 26, 2016, 07:23:30 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Follow 4images on twitter: Click here to follow!
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  4images Modifications / Modifikationen
| |-+  Mods & Plugins (Releases & Support) (Moderators: mawenzi, Rembrandt)
| | |-+  [Mod] Letze aktive User / Last active users
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: «« « 1 ... 6 7 8 9 [10] 11 » »» Print
This topic has not yet been rated!
Author Topic: [Mod] Letze aktive User / Last active users  (Read 140429 times)
Fastian
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 199

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #135 on: October 24, 2006, 04:36:27 PM »

Some of the things in this thread are not in English so I might have missed it.

The default "Last Active user list" is in a vertical way. Like
User 1
date 1
User 2
date 2
....

How can I change it to be show horizontally with max. 4 users in one row like
User 1     User 2       User 3      user 4
date 1     date 2      date 3      date 5

User 5
Date 5

I know the question seems stupid but I can’t get it working like this.  Embarassed
Logged

I m not a  Programmer.
          But
I m a Good Learner.
Darkness2001
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 151

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile WWW
« Reply #136 on: October 31, 2006, 09:44:21 PM »

Hallo,

habe den Mod eingebaut, klappt auch alles prima, aber..

warum bekomme ich jetzt wenn ich auf suchen gehe --> [edit] auf die suchseite [/edit] folgende Fehlermeldung:


Notice: Undefined variable: last_action_user_list in /homepages/35/d85936339/htdocs/1images/includes/page_header.php on line 682

681    while ($row = $site_db->fetch_array($result)) {
682    $last_action_user_list .= '<a href ="'.$site_sess->url(ROOT_PATH.'member.php?action=showprofile&user_id='.$row['user_id']).'"><b>'.$row['user_name'].'</b></a> <span class="smalltext">'.$row['user_comments'].'</span><br>';
}

$site_template->register_vars(array(
"user_comments_list" => $last_action_user_list,

WEr weiss Rat?

Grüße Darkness  Mr. Green
« Last Edit: October 31, 2006, 09:58:25 PM by Darkness2001 » Logged

Zyga
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 87

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #137 on: November 01, 2006, 03:53:55 PM »

I wasn't here long time and I miss 2 updates.
Now with winmerge I updated my gallery to 1.7.4 and I vgot little problem with this mod.

Read - I f-up something and after 4h with winmerge I cant find it please help Embarassed
When I paste in to my main template tags {lang_user_last_action}, {user_last_action_list} it works
but with {user_last_action_box} it shows nothing.
« Last Edit: November 01, 2006, 04:35:48 PM by Zyga » Logged
sooner1
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 48

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #138 on: March 28, 2007, 10:52:05 PM »

Without having enough english I have had a hard time getting this to work. I have done everything, however nothing shows on the main page except a blank bar where I would assume last active users should be, nothing else. What have I done wrong?
Logged
vipersgarden
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 69

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #139 on: September 01, 2007, 03:00:43 PM »

Was mich gewundert hat! Erst hier auf der letzten Seite wurde danach gefragt!
Wo muss man was umändern, um die Ausgabe nicht in Tabellenform, sondern in "einer Wurst", wie:

user1 dd.mm.yyyy hh.mm; user2 dd.mm.yyyy hh.mm; user3 dd.mm.yyyy hh.mm;, usw.

angezeigt zu bekommen.
Das würde a) weniger Platz benötigen und b) glaub ich auch ansprechender aussehen (wenn man es, so wie ich unter den "Derzeit online" stehen hat.

Danke
Logged

Mario Schweiger

vipersgarden
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 69

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #140 on: September 01, 2007, 03:13:23 PM »

OK, ich hab´s!

In der page_header.php (original Script von Seite 1) (innerhalb von "last active user")

suche nach:

1
    $last_action_user_list .= "<a href =\"".$site_sess->url(ROOT_PATH.

Ersetze die folgenden Zeilen (vor dem closing tag "}" durch diesen Code:

1
"member.php?action=showprofile&user_id=".$row['user_id'])."\"><b>".$row['user_name']."</b>&nbsp;</a><span class=\"smalltext\">".format_date($config['date_format']." ".$config['time_format'], $row['user_lastaction']).";&nbsp;";

Dann siehts so wie bei mir aus: VipersGarden Bildergalerie

Mario
« Last Edit: September 01, 2007, 03:33:49 PM by vipersgarden » Logged

Mario Schweiger

merox
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 25

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #141 on: December 02, 2007, 06:08:01 PM »

Bei mir funktioniert es nicht.Kann es sein das es an phpbb liegt.Da ich 4homepages in phpbb intergriert habe?Hilf mir bitte...
Logged
merox
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 25

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #142 on: December 02, 2007, 07:04:56 PM »

Kann es jemand dem hier da in englisch sagen bitte.
Logged
merox
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 25

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #143 on: December 03, 2007, 01:32:06 PM »

hats bei jemandenm geklappt der auch phpbb intergriert hat?
Logged
skiemor
Guest
« Reply #144 on: December 30, 2007, 01:07:56 AM »

Nice MOD, thank you!  Very Happy

Chris.
Logged
masterred
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 494

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #145 on: February 15, 2008, 12:29:13 AM »

hi

how cant modfy this MOD for work on 1.7.6 4images gallery

thanks
Logged

Apache/2.2.21 (Win32)
PHP/5.3.5
Mysql Version: 5.5.19
4images Version: 1.7.?


thunderstrike
4images Guru
*******
Offline Offline

Posts: 2327

Thank You
-Given: 0
-Receive: 10


View Profile
« Reply #146 on: February 15, 2008, 12:54:24 AM »

Quote  [Expand]
how cant modfy this MOD for work on 1.7.6 4images gallery

Is no work for v1.76 ?
Logged

8 steps need when ask question -

- PHP version (ACP - > phpinfo())
- mySQL version (ACP - > phpinfo())
- 4images version
- Post screenshot / URL
- Post code in BB Code (no need full file for code) or post attach file
- It doesn't work. What is say - what is do for no work
- Install MOD ? If so - please say (troubleshooting)
- Read FAQ ? Install Bug fixes ?
masterred
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 494

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #147 on: February 15, 2008, 06:58:38 AM »

hi

work fine on 1.7.6



i see
Logged

Apache/2.2.21 (Win32)
PHP/5.3.5
Mysql Version: 5.5.19
4images Version: 1.7.?


masterred
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 494

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #148 on: February 15, 2008, 08:05:33 AM »

@ Toso,

... make two lists ... in page_header.php ... for example ...
1. woman-list
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$last_action_user_list_woman = "";
$sql = "SELECT user_name, user_id, user_gender, user_lastaction FROM ".USERS_TABLE."
        WHERE user_level >= '".GUEST."' AND user_gender == 'w'
        ORDER BY user_lastaction DESC
        LIMIT 5";
...
$last_action_user_list_woman = ...
...
unset($last_action_user_list_woman);

2. man-list
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$last_action_user_list_man = "";
$sql = "SELECT user_name, user_id, user_gender, user_lastaction FROM ".USERS_TABLE."
        WHERE user_level >= '".GUEST."' AND user_gender == 'm'
        ORDER BY user_lastaction DESC
        LIMIT 5";
...
$last_action_user_list_man = ...
...
unset($last_action_user_list_man);

3. in user_last_action_box.html use for the two lists ..
1
2
{last_action_user_list_woman}
{last_action_user_list_man}





where add this line in MOD code

thanks
Logged

Apache/2.2.21 (Win32)
PHP/5.3.5
Mysql Version: 5.5.19
4images Version: 1.7.?


Jan-Lukas
Addicted member
******
Offline Offline

Posts: 1263

Thank You
-Given: 148
-Receive: 47


View Profile WWW
« Reply #149 on: April 28, 2008, 10:36:58 PM »

Hi,
Hab da ein Problem
Und zwar habe ich ein seperates Menü gebaut, und wenn ich da {user_last_action_box} einbaue, wird nichts angezeigt
und zwar wird das Menü so aufgerufen
<?php
 require "{template_url}/incl/menu.php";
 ?>
wenn ich es direkt in die home.html etc. einbaue klappt es, nur soll es in die menu.php rein.


Testseite (rechte Seite)
http://ue-ei-portal-sammlerkatalog.de/katupdate/

Linke Seite kommt später eine dynamisches Kategorie Menü rein

OK, hab es anders gelöst
Habe mein Menü in Menü und Werbung unterteilt, und dazwischen in der home.html dann die online User gepackt
geh alles Wink

einfügen in die home.html (und anderen templates)
<?php
 require "{template_url}/incl/menu.php";
 ?>
{user_last_action_box}
<?php
 require "{template_url}/incl/werbung.php";
 ?>
« Last Edit: April 29, 2008, 08:14:50 PM by Jan-Lukas » Logged

Danke Harald



Pages: «« « 1 ... 6 7 8 9 [10] 11 » »» Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.337 seconds with 19 queries.
Post your comments here