4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
September 26, 2016, 10:51:07 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Follow 4images on twitter: Click here to follow!
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  4images Modifications / Modifikationen
| |-+  Mods & Plugins (Requests & Discussions) (Moderators: mawenzi, Rembrandt)
| | |-+  Print button in Popup Window.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Print button in Popup Window.  (Read 5281 times)
kief24
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 267

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« on: May 08, 2003, 01:57:21 PM »

Hello,

At my site : if people click the thumbnail pic, a popup window shows up with the big size picture in it.
header.thml generates the popup.
details.html contain the html where the image is put in.

I want people only to be able to print he picture, not to save it or to link to it.
So i would like to make a print button in the popup, so the picture could be printed out.
i can find a way to make a print button, with java script, but always the whole page ( popup ) is printed out,  so even the print button is printed out ....
(and aff course the printed figure has to match an A4-format.)

so : anyone has an idea how to manage this ?

Some guys managed it already at www.kleurplaten.nl
i'm still trying at www.schoolplaten.com

Thx !
Logged
Apollo13
Addicted member
******
Offline Offline

Posts: 1325

Thank You
-Given: 0
-Receive: 3


View Profile
« Reply #1 on: May 08, 2003, 02:56:05 PM »

do u mean something like i have on my site under each pic?
Logged
kief24
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 267

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #2 on: May 08, 2003, 05:02:42 PM »

i had something else in mind, but i think the system you use could work also, yes,

only problem, when i try to print something from your site, even when logged in, the printer doesn't print out the pic, only the comment above and under the pic.
"Crazy Pics Community presents: "
and
" Dieses pic wurde von http://..... " ?

there must be a bug somewhere i think......

but if it works, i would like to know how you did this, yes....
 Smile
Logged
kief24
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 267

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #3 on: May 08, 2003, 06:11:10 PM »

found a code myself at :

http://www.mikenew.net/download/scripts/phprintCodeDisplay.php

but when i do all they say, i always get the message :
"Page printed from:
http://schoolplaten.com/details.php?image_id=53 "  (or 54,55,... )

and nothing happens, no printing starts... ?  Sad
Logged
Apollo13
Addicted member
******
Offline Offline

Posts: 1325

Thank You
-Given: 0
-Receive: 3


View Profile
« Reply #4 on: May 08, 2003, 06:50:12 PM »

Quote from: kief24   [Expand]
i had something else in mind, but i think the system you use could work also, yes,

only problem, when i try to print something from your site, even when logged in, the printer doesn't print out the pic, only the comment above and under the pic.
"Crazy Pics Community presents: "
and
" Dieses pic wurde von http://..... " ?

there must be a bug somewhere i think......

but if it works, i would like to know how you did this, yes....
 Smile


Well i check my code again but there is now msitake... Maybe in your Browser which Browser do u sue? IE 6.0?
Logged
kief24
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 267

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #5 on: May 09, 2003, 10:49:23 AM »

yes, IE 6.0
Logged
Apollo13
Addicted member
******
Offline Offline

Posts: 1325

Thank You
-Given: 0
-Receive: 3


View Profile
« Reply #6 on: May 09, 2003, 02:10:15 PM »

strange  4 me it's working... But did u have the print function includeted into your site?
Logged
kief24
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 267

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #7 on: May 10, 2003, 02:53:11 AM »

What i did is written here :
http://www.4homepages.de/forum/viewtopic.php?t=5551

and what exactly do you mean by "the print function included in your site" ?
do you mean if i have put the phprint.php in the root folder ?
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.08 seconds with 19 queries.
Post your comments here