4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 18, 2018, 12:06:41 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  4images Modifications / Modifikationen
| |-+  Mods & Plugins (Releases & Support) (Moderators: mawenzi, Rembrandt)
| | |-+  [Mod] Show original image in new window by clicking on image
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: «« « 1 [2] 3 4 5 6 ... 9 » »» Print
Current Topic Rating: *****
Author Topic: [Mod] Show original image in new window by clicking on image  (Read 189962 times)
geewhiz
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 10

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile WWW
« Reply #15 on: April 24, 2003, 01:54:05 PM »

Getting it all together!

It would be nice if we could have Chris and or V@no post an updated script changes required to get " Open Image" all nice and neat.

I am certain others have looked at this and scratched their heads.

Thanks guys
« Last Edit: March 09, 2005, 03:07:18 AM by Chris » Logged

- Snap -
Photography is not just a passion!
It has become an obsession!
geewhiz
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 10

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile WWW
« Reply #16 on: May 06, 2003, 03:47:20 PM »

Is it possible to:
1. make the pop-up window automatically resize to image?
2. have just the image name on the window and not the path?
3. place the image "name" below the image in a box?

Answers to these would be greatly appreciated.

Thanks![/b]
Logged

- Snap -
Photography is not just a passion!
It has become an obsession!
GrZeCh
Guest
« Reply #17 on: June 17, 2003, 06:41:13 PM »

Hello!
I have a question about this:

Quote  [Expand]
5. If u deleted picture from the site (as admin), "big/original" picture will stay there, u'll need delete it manualy.


Is there any possibility to change that script will do that?

Sorry for my english.
Logged
TIMT
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 505

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #18 on: May 02, 2005, 08:51:08 PM »

Great MOD!

How can I change the directory ./big?

In fact, I'd like to show the picture located in /data/media/nr, only in a new window without details information... just the picture.
So I don't need a the original picture or a copy of the original picurte. I want to show the same picture in details and in the new windows without details informations
I think, the only thing is, I have to modify the path.

Thank you for helping me.

Serge
Logged
TIMT
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 505

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #19 on: May 07, 2005, 03:44:31 PM »

I guess it wont be a big thing to change the directory... anybody who can help me???

Thank you...
Logged
TIMT
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 505

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #20 on: May 18, 2005, 12:14:31 PM »

...  Sad  nobody here who can help me???   Sad
Logged
TIMT
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 505

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #21 on: May 27, 2005, 09:15:45 AM »

Hi everybody

When I release a new image, the original image is copied to the folder "big".
The original image is shown by clicking on the image.

I'd like to show instead of the original image the same image again in a new windows by clicking the image. Just without all the details.

In my opinion, I have just to change a path of the location of the image... but how do I have to make that modifications?

Now I delete the original file and copy the image from ./data/media/nr/ to ./data/media/nr/big by hand. That is not very comfortable.

Thank you for helping me!!

Serge
Logged
TIMT
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 505

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #22 on: May 31, 2005, 01:05:32 PM »

Hi

I think I have the solutions:

I replace the following code
1
2
$path = (($image_type == "media") ? (($cat_id) ? MEDIA_PATH."/".$cat_id : MEDIA_TEMP_PATH) : (($image_type == "big") ? MEDIA_PATH."/".$cat_id."/big" : (($cat_id) ? THUMB_PATH."/".$cat_id : THUMB_TEMP_PATH)))."/".$file_name;
   return ($check_handle($file_name) && file_exists($path)) ? (($in_admin && !preg_match("#(gif|jpg|jpeg|png)$#is", $file_name)) ? ICON_PATH."/".get_file_extension($file_name).".gif" : $path) : (($image_type != "big") ? $return_code : "");

by

1
2
$path = (($image_type == "media") ? (($cat_id) ? MEDIA_PATH."/".$cat_id : MEDIA_TEMP_PATH) : (($image_type == "big") ? MEDIA_PATH."/".$cat_id."/" : (($cat_id) ? THUMB_PATH."/".$cat_id : THUMB_TEMP_PATH)))."/".$file_name;
   return ($check_handle($file_name) && file_exists($path)) ? (($in_admin && !preg_match("#(gif|jpg|jpeg|png)$#is", $file_name)) ? ICON_PATH."/".get_file_extension($file_name).".gif" : $path) : (($image_type != "big") ? $return_code : "");

I deleted the "big".

I have no idea about php, I just tried.  Wink

Serge

PS: I'm wondering, that nobody could gave me a hint...
Logged
Lain
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 3

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #23 on: June 02, 2005, 11:47:27 AM »

Guten Tag zusammen ^^

zwar hat schon mal vor einiger Zeit jemand nach diesem nachtrag gefragt, leider konnte es bis heute keiner beantworten ^^; wobei ich sehen muss das es bei  V@no wunderbar klapt. Probiere schon ein weilchen rum das aufgerufene fenster an die grösse des Bildes anzupassen.

Ich dachte schon gestern abend hatt es mit .... height={height},width={width}, als nachtrag in der <script type=.... Zeile geklapt, bis ich feststellen musste das er bei {height} und {width} nicht das bild in ./big/ als mass hernimmt sondern das das sich im ordner ./Nr./ befindet. ^^;

1
2
3
4
{if media_src_big}
<script type="text/javascript">function openpopupbig(big){var popurl="details.php?image_id={image_id2}&big=1";settings='fullscreen,location=no,directories=no,menubar=no,toolbar=no,status=no,scrollbars=yes,resizable=yes,dependent=no';winpopsbigWindow=window.open(popurl,big,settings);winpopsbigWindow.focus();}</script>                 
                 <a class="big" href="javascript:openpopupbig('big')">{endif media_src_big}
               {image}{if media_src_big}</a>{endif media_src_big}

ist jemand so nett und könnte die betreffende zeile passend ändern, wenn ich überhaupt bei diesem teil richtig bin ^^;


Mfg Lain
Logged
~Maren~
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 7

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #24 on: July 11, 2005, 11:20:37 PM »

Kommt hier noch jemand mit dem Mod klar?

Funktioniert bei mir leider hinten und vorne nicht, auch wenn ich diese (chaotische Wink) Reihenfolge beibehalten hab wie es hier alles beschrieben war.

Quote  [Expand]
Parse error: parse error, unexpected ':' [...]httpd.www/4imagestest/includes/functions.php on line 119

bekomme ich als Fehlermeldung, mit der ich ehrlich gesagt nichts anfangen kann.

Diese Zeile 119/functions.php selbst sieht folgendermaßen aus:

Quote  [Expand]
function check_remote_thumb($remote_thumb_file) {




Kann mir jemand helfen, wenn ich die komplette Datei hier poste? Oder ist der Fehler möglicherweise so weitläufig, dass ich´s ganz vergessen kann?
Logged
jaimecb
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 58

Thank You
-Given: 0
-Receive: 1


View Profile
« Reply #25 on: August 01, 2005, 06:40:42 AM »

ok the mod work´s .. but... if i click on download icon... the image downloaded is the small image... and not the big image...
who can i modify on functions.php the download link for donwload the big image...  Confused Confused Confused

 Embarassed sorry for my very poor english

thanks
Logged
Washi
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 21

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #26 on: August 15, 2005, 07:37:41 PM »

Could V@no or Chris post the actual script for this mod? The stuff before is kinda confusing.
Thanks guys!
Logged
Matthias70
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 199

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile WWW
« Reply #27 on: August 17, 2005, 11:08:22 AM »

Hi V@no and Chris,
Im interested in the actual script for this mod, too
At the moment it's a little bit confusing Wink

And can you tell me how I can change the download-button-link from rezized-image to the image in the big folder?
Just something like
1
if big image then image_download_url is ../big
Wink
thank you
Matthias
Logged

Washi
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 21

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #28 on: August 17, 2005, 12:38:50 PM »

I think you'd need to use a {if image_big kind of thing for that. I made the script work, tried doing the download button thing, but it's too complex for me to work that by myself.
Logged
Matthias70
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 199

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile WWW
« Reply #29 on: August 17, 2005, 02:54:37 PM »

I think you'd need to use a {if image_big kind of thing for that. I made the script work, tried doing the download button thing, but it's too complex for me to work that by myself.


I found a mod for this under
http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=7499.0

but unfortunatley it's not working on my site  Rolling Eyes
Logged

Pages: «« « 1 [2] 3 4 5 6 ... 9 » »» Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.048 seconds with 19 queries.