4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 14, 2018, 05:15:06 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
4images is now on facebook. Click here and become a fan!
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  4images Issues / Ausgaben
| |-+  Discussion & Troubleshooting (Moderators: Acidgod, ivan, Rembrandt)
| | |-+  UTF-8 encoding - problem with searching for keywords (Polish characters)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: UTF-8 encoding - problem with searching for keywords (Polish characters)  (Read 222 times)
Szooguun
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 46

Thank You
-Given: 4
-Receive: 1


View Profile
« on: October 08, 2018, 08:39:06 PM »

UTF-8 encoding problem with searching for keywords (Polish characters)

Hello. I changed the page coding to utf-8 - everything on the page is displayed correctly. However, the problem arises when searching for keywords with Polish characters (ą, ę, ś, ć, etc.). Nothing is found then, although the keywords under the wallpaper are displayed correctly.

In the file includes / db_mysql.php I added:
1
2
mysql_query("SET CHARSET utf8");
mysql_query("SET NAMES `utf8` COLLATE `utf8_polish_ci`");

in the file lang / polish / main.php I changed the coding:
1
$lang['charset'] = "charset=UTF-8";

Html files encoded in UTF-8 (without BOM)

Please help.
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.042 seconds with 19 queries.
Post your comments here