4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 17, 2018, 11:19:16 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
4images is now on facebook. Click here and become a fan!
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  4images Issues / Ausgaben
| |-+  Installation, Update & Configuration (Moderators: Acidgod, ivan, Rembrandt)
| | |-+  ein Problem mit Fotos
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: ein Problem mit Fotos  (Read 570 times)
Pawel_el
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 30

Thank You
-Given: 1
-Receive: 0


View Profile
« on: February 03, 2018, 09:00:13 PM »

Hallo. Ich habe ein Problem, was zu tun ist

Es gibt immer noch ein Problem beim Hochladen von Fotos:
Quote  [Expand]
Warning: move_uploaded_file(./data/media/31/image596.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /profiles/p/ph/pho/photo-komunikacja/photo-komunikacja.cba.pl/includes/upload.php on line 113

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpQaEQiC' to './data/media/31/image596.jpg' in /profiles/p/ph/pho/photo-komunikacja/photo-komunikacja.cba.pl/includes/upload.php on line 113

* Bez tytu?u.jpg (230.81 KB - downloaded 2 times.)
« Last Edit: February 03, 2018, 09:10:42 PM by Pawel_el » Logged
Jan-Lukas
Addicted member
******
Offline Offline

Posts: 1280

Thank You
-Given: 153
-Receive: 52


View Profile WWW
« Reply #1 on: February 04, 2018, 11:02:18 PM »

versuche mal das
http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=28382.0
Logged

Danke Harald



Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.122 seconds with 19 queries.
Post your comments here