4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 16, 2018, 11:45:09 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  General / Allgemeines
| |-+  Chit Chat
| | |-+  Am I missing something?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Am I missing something?  (Read 1708 times)
kitty999
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 17

Thank You
-Given: 1
-Receive: 0


View Profile WWW
« on: March 25, 2017, 06:39:54 PM »

I've been using 4images for a few years now with various sites and I have been posting questions in the forum for years.

No one ever responds to any of my posts, I even bought a bundle license thinking that might help me get more attention, but still nothing.

Am I missing something or doing something wrong to not get any feedback for help I need?

Thanks to anyone listening out there
Logged

nobby
4images Guru
*******
Offline Offline

Posts: 2838

Thank You
-Given: 9
-Receive: 73


View Profile
« Reply #1 on: March 26, 2017, 08:45:52 AM »

Hello @kitty999

Here in the forum get only few help to problems.
It also looks so the 4images is not further developed.
The moderators and makers had withdrawn very strongly.

I also bought the bundle license at that time.
I have however the situation recognized and use 4images since 2005 no more.

There is a better photo database which is continuously developed and completely free (also professional).

I have sent you a PN

nobby
Logged
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.084 seconds with 19 queries.
Post your comments here