4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 25, 2014, 03:24:24 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Check the new Tutorial subforum with helpfull guides and tutorials for modifications and tweaks.
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  4images Modifications / Modifikationen
| |-+  Mods & Plugins (Releases & Support) (Moderators: mawenzi, Rembrandt)
| | |-+  [Mod] Multiupload with jQuery
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: «« « 1 [2] 3 4 5 6 » »» Print
Current Topic Rating: *****
Author Topic: [Mod] Multiupload with jQuery  (Read 43513 times)
Rembrandt
Moderator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 4084

Thank You
-Given: 106
-Receive: 859

Vienna


View Profile WWW
« Reply #15 on: August 18, 2012, 02:09:03 PM »

i think not, it on the "member.php" lies..
maybe it's the 4images version, or your HTML Declaration, or because you have the most HTML code within the "head" section, what 100% wrong is.
or the js error on your page. ( IE see the left bottom corner).
Logged

Meine 4Images Modifikationen  Now over 100 Modification Online!    Meine 4images Demo Seite


Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
shadowhunter
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 114

Thank You
-Given: 0
-Receive: 4


View Profile WWW
« Reply #16 on: August 28, 2012, 05:15:16 PM »

Hi!

First of all, thanks for this great MOD!! Is is the best multi upload MOD!

I think, I've found two bugs (one important and one trivial) in member.php:

- Error occurs, if category ID '0' is selected:
search:
1
  $cat_id = ($cat_id) ? $cat_id : (isset($HTTP_POST_VARS['cat_id']) ?  intvall($HTTP_POST_VARS['cat_id']) : intvall($HTTP_GET_VARS['cat_id']));
and replace with:
1
  $cat_id = ($cat_id) ? $cat_id : (isset($HTTP_POST_VARS['cat_id']) ?  intval($HTTP_POST_VARS['cat_id']) : intval($HTTP_GET_VARS['cat_id']));

search:
1
2
3
4
5
6
7
$sql = "DELETE FROM ".IMAGES_TEMP_TABLE."
              WHERE image_id = $image_id
             ";
      $site_db->query($sql);
      @unlink($old_media_path);
      @unlink($old_thumb_path);
      $msg .=  "<br><b>".$i.".)</b>&nbsp;".$lang['image_delete_success'].":";
and insert above:
1
$image_name = un_htmlspecialchars(trim($HTTP_POST_VARS['image_name_'.$i]));

Finally, I've got two question:

Is it possible to sort the images like this (in the form before the button 'send' is pressed):
- First added/selected image is number 1.)
- Second added/selected image is number 2.)
and not vice versa?

Can you create an automatically generation of the image names of all added images like this:
imagename_001, imagename_002, imagename_003, ...
You should only enter the base name 'imagename' and the numbers are added. Maybe with a checkbox to select this option.

Thanks!
Greetings


PS: Email file 'email/multi_upload_notify.html' is missing...!
« Last Edit: August 28, 2012, 05:28:34 PM by shadowhunter » Logged

Rembrandt
Moderator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 4084

Thank You
-Given: 106
-Receive: 859

Vienna


View Profile WWW
« Reply #17 on: August 28, 2012, 08:06:20 PM »

Hi!
..
I think, I've found two bugs (one important and one trivial) in member.php:
...PS: Email file 'email/multi_upload_notify.html' is missing...!

Thank you for the hints, i have updated step 10.) and added step 12.)

mfg Andi
Logged

Meine 4Images Modifikationen  Now over 100 Modification Online!    Meine 4images Demo Seite


Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
ante226
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 24

Thank You
-Given: 15
-Receive: 0


View Profile
« Reply #18 on: September 23, 2012, 06:41:52 PM »

bei mir wird der select button nicht richtig angezeigt
Logged
Rembrandt
Moderator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 4084

Thank You
-Given: 106
-Receive: 859

Vienna


View Profile WWW
« Reply #19 on: September 23, 2012, 07:02:45 PM »

bei mir wird der select button nicht richtig angezeigt
und was soll ich jetzt machen deiner Meinung nach?
in deine Profil steht auch keine Webseite..
Logged

Meine 4Images Modifikationen  Now over 100 Modification Online!    Meine 4images Demo Seite


Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
ante226
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 24

Thank You
-Given: 15
-Receive: 0


View Profile
« Reply #20 on: September 24, 2012, 06:31:51 PM »

alles gut zeigt seit heute an
vielleicht lag es am cache
Logged
Rembrandt
Moderator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 4084

Thank You
-Given: 106
-Receive: 859

Vienna


View Profile WWW
« Reply #21 on: September 24, 2012, 06:37:20 PM »

Good
Logged

Meine 4Images Modifikationen  Now over 100 Modification Online!    Meine 4images Demo Seite


Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
ante226
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 24

Thank You
-Given: 15
-Receive: 0


View Profile
« Reply #22 on: September 27, 2012, 07:29:02 PM »

ich bekomnme wenn ich auf Mutiupload klicke und bilder hochladen möchte ein Http Error 401 fehler
habe ich was vergessen an rechte

m-f-g
ante
Logged
clubbu
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 47

Thank You
-Given: 14
-Receive: 0


View Profile
« Reply #23 on: October 28, 2012, 07:07:16 PM »

Hello Rembrandt,
i have a problem with your component.

When i upload an image or images with extension PNG i have a problem, this page was charging without giving the possibility to insert descriptions or save the photo.

Have a solution?
Logged
Rembrandt
Moderator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 4084

Thank You
-Given: 106
-Receive: 859

Vienna


View Profile WWW
« Reply #24 on: October 28, 2012, 07:25:49 PM »

I have just tested, it works without problems
Is in ACP / General / Settings / upload settings / Valid file extensions: "png" ?

Edit: Search in upload_definitions.php:
1
$mime_type_match['png'] = array("image/png""image/x-png");
and replace:
1
$mime_type_match['png'] = array("image/png""image/x-png","application/octet-stream");

mfg Andi
Logged

Meine 4Images Modifikationen  Now over 100 Modification Online!    Meine 4images Demo Seite


Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
de_jeans
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 1

Thank You
-Given: 0
-Receive: 1


View Profile
« Reply #25 on: December 18, 2012, 06:21:01 PM »

Hallo Ante,

wenn Du einen 407 (401 nicht) bekommst, tirtt das auf, weil Du Dich wahrscheinlich hinter einem Proxy befindest.
Gleiches Problem hatte ich auch gerade.
Ohne Proxy gehts sofort!

@Rembrand DANKE für dieses geniale MOD!

J.
Logged
Rembrandt
Moderator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 4084

Thank You
-Given: 106
-Receive: 859

Vienna


View Profile WWW
« Reply #26 on: December 18, 2012, 06:59:49 PM »

Willkommen im Forum!
...
wenn Du einen 407 (401 nicht) bekommst, tirtt das auf, weil Du Dich wahrscheinlich hinter einem Proxy befindest.
Gleiches Problem hatte ich auch gerade.
Ohne Proxy gehts sofort!
..

Das wusste ich ehrlich gesagt auch nicht, Danke für die Info.

mfg Andi
Logged

Meine 4Images Modifikationen  Now over 100 Modification Online!    Meine 4images Demo Seite


Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
malwin23
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 10

Thank You
-Given: 1
-Receive: 0


View Profile
« Reply #27 on: December 19, 2012, 07:08:10 PM »

Hello to all Smile

That's mod is really great but i can't use him Sad

Can You please help ??

First error what i get is:

Call to undefined function csrf_token() in .../member.php on line 1011

I have deleted that line:
1
"token" => (string)csrf_token(),

After i try upload pictures and save them i have another errors:

Warning: array_walk() expects parameter 2 to be a valid callback, function 'trim_value' not found or invalid function name in .../member.php on line 876

Fatal error: Call to undefined function filterFileName() in .../functions.php on line 2788

My version of 4images is 1.7.7

Please help Friends Smile
Logged
Rembrandt
Moderator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 4084

Thank You
-Given: 106
-Receive: 859

Vienna


View Profile WWW
« Reply #28 on: December 19, 2012, 07:26:47 PM »

Hi!

@malvin23, your 4images version is too old, you found all the new functions  in the current 4images Version.
csrf_token() -> csrf_utlis.php
trim_value, - filterFileName -> functions.php

mfg Andi
Logged

Meine 4Images Modifikationen  Now over 100 Modification Online!    Meine 4images Demo Seite


Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
malwin23
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 10

Thank You
-Given: 1
-Receive: 0


View Profile
« Reply #29 on: December 19, 2012, 07:35:29 PM »

I see Andi Smile

I will try to download new version and copy missing functions to my old function.php file

I have to many modifcations to replace files Sad

But thank You much for explain:)
Logged
Pages: «« « 1 [2] 3 4 5 6 » »» Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.141 seconds with 21 queries.
Post your comments here