4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 17, 2018, 01:58:00 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
4images is now on facebook. Click here and become a fan!
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  4images Modifications / Modifikationen
| |-+  Templates & Styles (Releases & Support) (Moderator: Rembrandt)
| | |-+  [MOD] reCAPTCHA
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: «« « 1 [2] 3 » »» Print
This topic has not yet been rated!
Author Topic: [MOD] reCAPTCHA  (Read 50910 times)
bash-t
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 20

Thank You
-Given: 0
-Receive: 7


View Profile
« Reply #15 on: August 20, 2009, 05:08:24 PM »

@Sebas Bonito: Vielen Dank für die schnelle Antwort!

Ich ziehe meine Frage vorerst ein bisschen zurück!

Hab gar nicht gesehen, dass ich "nicht" eingelogged war, aber als Benutzer beim Kommentar meinen Namen angegeben hatte. Die "Fehlermeldung" über dem Bild (welche ich übersehen hatte) hieß: Es existiert bereits ein User mit dem Namen".

Als ich einen fiktiven Namen eingegeben hatte (und das Captcha korrekt) wurde der Kommentar gespeichert.

Nun also nur noch meine Frage ob es Erfahrungen gibt, ob dieses Mod zusammen mit dem Ajax Comment Mod ( http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=23866.0 ) zusammenarbeitet?

EDIT: @mawenzi: Du hast recht, das Captcha ist schon riesengroß. Ich hatte allerdings sowieso vor den gesamten Kommentar-Formular-Kram in ein YUI-Dialog zu packen (siehe z.B. hier http://developer.yahoo.com/yui/examples/container/dialog-quickstart.html ), somit wäre der Bereich solange für den User unsichtbar, bis er wirklich ein Kommentar posten möchte - daher wäre mir auch das riesen Captcha egal Wink

Deinen Link werde ich mir dennoch heute Abend mal anschauen - danke schon mal dafür! Smile

EDIT 2: @Sebas Bonito: Danke für den Hinweis mit dem Administrator. Bei einem normalen User wird die Challenge korrekt abgefragt und ausgewertet! Dieses Mod arbeitet also mit dem Ajax Comment Mod zusammen! Allerdings gibt es noch einen kleinen Tweak für diese Kombination, den ich bei dem Ajax Comment Mod hinterlegt habe: http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=23866.msg140156#msg140156

Viele Grüße,
Bash-T
« Last Edit: August 21, 2009, 01:09:46 PM by bash-t » Logged

4images Version: 1.7.7
impss
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 382

Thank You
-Given: 5
-Receive: 10


View Profile WWW
« Reply #16 on: September 18, 2009, 04:03:42 PM »

Thanks for posting this mod V@no!!

I made a change for this mod to work on all my subdomains.

no, www.mysite.com and mysite.com are two different domains. they might point to the same server, but they are different.
add both domains in you recaptcha account.

When you register a domain on Recaptcha, you can set it to global. This way it will work for any subdomain you may have, and not have to register them all.

With global set you can have this work for  http://www.test.com, http://test.com,  http://gallery.test.com,  http://gallery2.test.com, etc...

Setup like this
1
$recaptcha_domains['test.com'] = array("Enter your public key", "Enter your private key");

Then make this change to V@no's script

In global.php
Find:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
if ($captcha_enable && $captcha_recaptcha
    && (isset($recaptcha_domains[$captcha_recaptcha])
          || isset($recaptcha_domains[strtolower($_SERVER["HTTP_HOST"])])))
{
  $captcha_recaptcha = (isset($recaptcha_domains[$captcha_recaptcha]))
                          ? $recaptcha_domains[$captcha_recaptcha]
                          : $recaptcha_domains[strtolower($_SERVER["HTTP_HOST"])];
}
else
{
  $captcha_recaptcha = 0;
}

Replace With:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
preg_match('/(?P<domain>[a-z0-9][a-z0-9\-]{1,63}\.[a-z\.]{2,6})$/', $_SERVER['HTTP_HOST'],$domaincatch);
if ($captcha_enable && $captcha_recaptcha
    && (isset($recaptcha_domains[$captcha_recaptcha])
          || isset($recaptcha_domains[strtolower($domaincatch[0])])))
{
  $captcha_recaptcha = (isset($recaptcha_domains[$captcha_recaptcha]))
                          ? $recaptcha_domains[$captcha_recaptcha]
                          : $recaptcha_domains[strtolower($domaincatch[0])];
}
else
{
  $captcha_recaptcha = 0;
}
}
« Last Edit: September 21, 2009, 02:52:29 PM by impss » Logged

tramfahrer
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 108

Thank You
-Given: 14
-Receive: 3


View Profile WWW
« Reply #17 on: January 25, 2010, 11:22:38 PM »

Das Feld mit dem Bestätigungs-Code muss ausgefüllt werden.

Diese Fehlermeldung bekomme ich NUR im Firefox, habe mal versucht mit dem reCaptche testuser zu registrieren. im Internetexplorer OHNE Probleme, Firefox muckt mal wieder rum.... ;-( (blödes Viech)

Quote  [Expand]
Step 5
Solltest du Probleme mit dem hier drüber besagten Code haben, versuche diese beiden Codes zu verwenden. Frag mich nicht warum, aber es ist so
{recaptcha_public}
{recaptcha_private}

brachte auch kein Erfolg

brauch mal Rat und Hilfe,

Grüße

Tobias
Logged

V@no
If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 17849

Thank You
-Given: 47
-Receive: 577

mmm PHP...


View Profile WWW
« Reply #18 on: January 26, 2010, 01:09:14 AM »

can I test it?
Logged

Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)
tramfahrer
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 108

Thank You
-Given: 14
-Receive: 3


View Profile WWW
« Reply #19 on: January 26, 2010, 11:31:55 PM »

yes you can,
http://www.tram-und-bahnbilder.de/register.php

can you tell me if you had finish??

but the recaptcha for registrations isn't so important,because in two years aren t some spam registrations, but many spam comments .... comments are allowed to guests

the recaptcha in  comments is working with all browsers, aks me why, but i can't give some answer what the reason ...
Logged

zakaria666
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 211

Thank You
-Given: 55
-Receive: 2


View Profile
« Reply #20 on: August 03, 2010, 04:25:17 PM »

Vano this is amazing, ive been searching for this, ive integrated this,

But i have tested it so what i did was entered in the comments section the subject title and then the body and then click post comment, without putting any repatcha inside the reCaptcha but it succesfully saved the comment,

I did everything right, but i think it was the domain name, when u said entere domain name , did u mean www.mysite.com or www.mysite.com/4images.

Thanks I LOVE THIS MOD
Logged
V@no
If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 17849

Thank You
-Given: 47
-Receive: 577

mmm PHP...


View Profile WWW
« Reply #21 on: August 03, 2010, 07:09:59 PM »

Make sure you test it as regular member or guest, not as administrator.
Logged

Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)
b.o.fan
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 314

Thank You
-Given: 4
-Receive: 2


View Profile WWW
« Reply #22 on: October 12, 2010, 08:48:46 PM »

hallo

habe ReCaptcha eingebaut. Nur Zeigt er mir nur die "alten" Captcha's an, wieso?

wie baue ich {recaptcha} ein?

z.B. in register_form.html?
english.
hello
i bulid in ReCaptcha (in 1.78). But on my Site i Only shows the "old" Captcha, why?

Where i have to bulid in {recaptcha} in register_form.html?
Logged

www.wartenaufden15.de
i m using 1.78
V@no
If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 17849

Thank You
-Given: 47
-Receive: 577

mmm PHP...


View Profile WWW
« Reply #23 on: October 13, 2010, 01:27:03 AM »

First make sure that recaptcha is enabled in step 2.
Second make sure that recaptcha is properly setup in step 2
Your domain that you put in step 2 must match to what $_SERVER["HTTP_HOST"] has, to make sure that they match search for HTTP_HOST in ACP -> phpinfo()

the {recaptcha} tag must be placed anywhere inside the templates mentioned in step 5. (or replace {captcha} tag)
Logged

Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)
Sumale.my
Addicted member
******
Offline Offline

Posts: 1773

Thank You
-Given: 168
-Receive: 85

Neverdie


View Profile
« Reply #24 on: November 27, 2010, 06:21:54 PM »

Kann man auch eine Funktion einbauen die es ermöglicht, wenn das originale captcha ausgeschaltet ist, dass das recaptcha angezeigt wird?

Original Cpatcha AUS = reCaptcha AN
reCaptcha AUS = Original Captcha AN
---

Can I use a function that allows the original if captcha is off, that the recaptcha is displayed?

Original Cpatcha OFF = reCaptcha ON
reCaptcha OFF = Original Captcha ON
Logged
V@no
If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 17849

Thank You
-Given: 47
-Receive: 577

mmm PHP...


View Profile WWW
« Reply #25 on: November 27, 2010, 08:18:15 PM »

What's the point? you can use both of them at the same time...which means you can use either.
Logged

Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)
Sumale.my
Addicted member
******
Offline Offline

Posts: 1773

Thank You
-Given: 168
-Receive: 85

Neverdie


View Profile
« Reply #26 on: November 28, 2010, 01:38:44 PM »

Yes, that I am aware.
But it is really not possible? Would like to include this feature, but I know not only how to link it.
Logged
V@no
If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 17849

Thank You
-Given: 47
-Receive: 577

mmm PHP...


View Profile WWW
« Reply #27 on: November 28, 2010, 06:37:37 PM »

In templates uses conditional tags:
{ifno recaptcha}....code for regular captcha....{endifno recaptcha}
{if recaptcha}....code for re-captcha....{endif recaptcha}

After that you can control it via $captcha_recaptcha variable
Logged

Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)
MrAndrew
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 302

Thank You
-Given: 9
-Receive: 13


View Profile WWW
« Reply #28 on: March 16, 2011, 09:24:32 PM »

This mod not work with this http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=8987.0

When i send a message with blank {recaptcha} field, it send message without problems... In my global.php have this line $captcha_enable_contact    = 1;

What is the prob?
Logged

MrAndrew
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 302

Thank You
-Given: 9
-Receive: 13


View Profile WWW
« Reply #29 on: March 16, 2011, 09:35:57 PM »

resolved with default captha!!!  Very Happy
Logged

Pages: «« « 1 [2] 3 » »» Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.055 seconds with 19 queries.