4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 21, 2018, 11:09:14 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
You're looking for some 4images templates and styles? Then visit this thread to show websites with 4images templates to download.
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  International
| |-+  Bosnian/Croatian/Serbian & Slovenian (Moderator: Nicky)
| | |-+  Pitanje po pitanje... bruka pitanja... :)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: «« « 1 [2] 3 » »» Print
Author Topic: Pitanje po pitanje... bruka pitanja... :)  (Read 52996 times)
Nicky
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 3195

Thank You
-Given: 26
-Receive: 57


View Profile
« Reply #15 on: June 15, 2008, 12:35:27 AM »

e jebxxx..

to će stvarno da te košta....  Mr. Green

nepiše ti ni ovde (na normalno email kontaktu)
/member.php?action=mailform&user_id=1

Logged

cheers
Nicky
Your first three "must do" before you ask a question ! (© by V@no)
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

nicky.net 4 4images
Signature stolen from mawenzi
komsho25
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 37

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #16 on: June 19, 2008, 12:03:41 AM »

Ovako... nicky kako da napravim nesto na fol details2.php ... ovako..

Kada korisnik klikne na download button, zelim da se prvo otvori mali prozorcic, znaci kao details.php na kojem ce pisati download file-a... znaci ne zelim da mi download ide direktrno kao sto sad ide.. zelim mali prozorcic, na kome ce pisati download link... !? znaci nesto kao details2.php da se napravi... tj. da bude mali prozorcic na kome ce biti jedan banner i ispod pisati DOWNLOAD koji vodi na direktan download...


Znaci pored imena filea treba da bude...

1. {download_button} - koji vodi na details2.php tj. na mali prozorcic i
2. U malom prozorcicu cu ja staviti neki banner ili slicno, ali da ispod ima direktan link za download.. znaci link ne dowload_button vec link...


Thx man... na pomoci !
« Last Edit: June 19, 2008, 01:10:17 AM by komsho25 » Logged
Nicky
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 3195

Thank You
-Given: 26
-Receive: 57


View Profile
« Reply #17 on: June 19, 2008, 08:06:42 AM »

kao oni tvoji vragovi, prvo banner pa onda tek file download?

cao,

pogledaj u includes/funktions.php
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
  if (!check_permission("auth_download", $image_row['cat_id'])) {
    $download_button = "<img src=\"".get_gallery_image("download_off.gif")."\" border=\"0\" alt=\"\" />";
    $download_zip_button = (function_exists("gzcompress") && function_exists("crc32")) ? "<img src=\"".get_gallery_image("download_zip_off.gif")."\" border=\"0\" alt=\"\" />" : "";
    $allow_download = 0;
    clear_download_token($image_row['image_id']);
  }
  else {
    $target = (!empty($image_row['image_download_url']) && !is_remote_file($image_row['image_download_url']) && !is_local_file($image_row['image_download_url'])) ? "target=\"_blank\"" : "";
    $download_button = "<a href=\"".$site_sess->url(ROOT_PATH."download.php?".URL_IMAGE_ID."=".$image_row['image_id'])."\"".$target."><img src=\"".get_gallery_image("download.gif")."\" border=\"0\" alt=\"\" /></a>";
    $download_zip_button = ($target == "" && function_exists("gzcompress") && function_exists("crc32")) ? "<a href=\"".$site_sess->url(ROOT_PATH."download.php?action=zip&amp;".URL_IMAGE_ID."=".$image_row['image_id'])."\"".$target."><img src=\"".get_gallery_image("download_zip.gif")."\" border=\"0\" alt=\"\" /></a>" : "";
    $allow_download = 1;
    set_download_token($image_row['image_id']);
  }

tj.
Quote  [Expand]
function show_image(
to ce ti sigurno pomoci dalje i mozda mozes da izmenjas sto ti je potrebno..
Logged

cheers
Nicky
Your first three "must do" before you ask a question ! (© by V@no)
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

nicky.net 4 4images
Signature stolen from mawenzi
komsho25
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 37

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #18 on: June 19, 2008, 01:26:22 PM »

Druze...

kao oni tvoji vragovi, prvo banner pa onda tek file download?

Da da, sta ima u tome lose.. nisu to vragovi.. vec to koliko toliko moze pomoci da se barem domena kupi... to svi danas rade... a druga stvar je da sam ja to probao.. napraviti download_link bez one slicice.. ali mi nije radilo...

Prvo u includes/funktions.php ja dodam ovo:

$download_link = "<a href=\"".$site_sess->url(ROOT_PATH."download.php?".URL_IMAGE_ID."=".$image_row['image_id'])."\"".$target."></a>";

Znaci bez slicice.. samo download link

Ali kada dodam u kodu u html da prvo kliknes na banner pa onda na download...onda mi izbaci samo home stranicu... a javascript ide ovako:

A onmouseover="window.status='E sad mozete piciti weiter';return true" onmouseout="window.status='';return true" href="javascript:loadFileManager('{download_link}')">DOWNLOAD</a><br />

Znaci kompletan php code, odnosno ovaj link ne mogu da ubacim u html... ali kada napravim download_link ono mi ne radi.. kako da to izvedem ?

Javascript code je sasvim okej...

to je sto se tice tog "vraga" hehe

A sto se tice ovoga da mi otvori mali prozorcic kao details.php na kojem ce biti samo banner i link za download.. to mi nisi objasnio ? Jeli znas ili ?

Logged
Nicky
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 3195

Thank You
-Given: 26
-Receive: 57


View Profile
« Reply #19 on: June 19, 2008, 01:54:56 PM »

 Mr. Green

o tome smo vec pricali preko PM's...  Razz
al hajde...

sto se tice tog popup-a, stvarno trenutno nemam pojma kako bi to mogao uraditi a i nemam vremena da se bakcem sa/oko free moding Wink

pozdrav
Logged

cheers
Nicky
Your first three "must do" before you ask a question ! (© by V@no)
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

nicky.net 4 4images
Signature stolen from mawenzi
komsho25
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 37

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #20 on: June 19, 2008, 05:06:38 PM »

Dobro druze oprosti i zaboravi da sam pitao i onako mi nece to trebati.. pozz Smile
Logged
komsho24
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 24

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #21 on: March 22, 2009, 10:24:09 PM »

Nicky druze, kako si mi ?

Hey treba mi mala pomoc.. naime kako bih mogao zastititi url koji ja licno dodam.. dakle dali je to faq-pomoc, upload ili sta ja znam.. uglavnom da se ne moze pristupiti ukoliko clan nije ulogovan..

Evo primjer ako pise www.nekisite.com/member.php?action=uploadform ... ono se otvori iako clan nije ulogovan... jest da gost ne moze uraditi upload, ali kontam kako da se zastiti da se ne moze nikako ... jeli moram u codu u member.php sta dodati ili ?


Jer posto ja imam na isti fol dodata pravila stranice.. ona trebaju da se ucitaju bez obzira jeli clan ili gost na stranici... primjer: www.nekisite.com/member.php?action=pravila  ...

I jos nesto...

Kada fulam password otvori mi se .../login.php... i pise ono.. "unijeli ste pogresan password.." a iznad onoga gdje pisem username pise "Your Site's Name here ? ... eh mene interesuje kako da nadjem to i promijenim... ne znam koji je to html...


POzdrav



"
Logged
komsho24
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 24

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #22 on: March 29, 2009, 01:11:27 AM »

Druze, trazio sam malo po forumu i kontao.. pa sam sredio ovo sto sam pitao..


Puno pozdrava Smile
Logged
komsho24
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 24

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #23 on: March 29, 2009, 05:04:12 PM »

Nicky, nadam se da nije problem ako pitam jos nesto..

Ovako.. kada mi neko posalje mail prreko stranice, ono kontakt form furke.. ono meni izbaci web i pise hvala Vam .. bla bla bla.. okej to sam nasao i mail.php fajlu pod nazivom  "$lang['emailuser_success2']".. eh sad isto to tacnije ovo "$msg = $lang['emailuser_success2'];" sam nasao u member.php fajlu.. i kako da umjesto toga navedem da mi otvara "/member.php?action=hvala" ... ja sam to dodao u member.php kao i ostale dodatne linkove i kada kucam tako direktno adresu u browser, ono otvori..

Dakle treba mi da mi otvori "/member.php?action=hvala" kada mi neko preko kontakt forme posalje poruku..


Pozdrav
Logged
Nicky
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 3195

Thank You
-Given: 26
-Receive: 57


View Profile
« Reply #24 on: March 29, 2009, 05:33:27 PM »

cao komsho,

okay,reci mi prvo sta je razlog za takvo nesto.
da razumem.. sta se desava tacno na /member.php?action=hvala

ali mozes u members.php kod
1
2
3
        $site_email->set_body("mailform_message", $config['language_dir']);
        $site_email->send_email();
        $msg = $lang['emailuser_success'];

umesto
1
        $msg = $lang['emailuser_success'];

ubaciti ovo

1
    redirect("member.php?action=hvala");

emailuser_success2 nisam nasao kod mene Wink
Logged

cheers
Nicky
Your first three "must do" before you ask a question ! (© by V@no)
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

nicky.net 4 4images
Signature stolen from mawenzi
komsho24
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 24

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #25 on: March 29, 2009, 06:00:08 PM »

eee druze svaka cast..

Pa ovako, ako ostane po standardu, onda mi ono otvori site i pri vrhu pise ono sto sam zadao u mail.php .. ono hvala bla bla bla..

A za ovo "member.php?action=hvala", mi je trebalo jer sam taj hvala.html doradio da izgleda kao svaka stranica unutar moje stranice, dakle da ima okvir i da lici na nesto..


Pozz druze moj !

Hvala velika !
Logged
Nicky
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 3195

Thank You
-Given: 26
-Receive: 57


View Profile
« Reply #26 on: March 29, 2009, 06:29:34 PM »

 Smile

superiska da funkcionise!
pozdrav za BiH!
Logged

cheers
Nicky
Your first three "must do" before you ask a question ! (© by V@no)
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

nicky.net 4 4images
Signature stolen from mawenzi
komsho24
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 24

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #27 on: March 29, 2009, 07:39:58 PM »

e druze, ja se malo sad igram jos.. pa sam zapeo..

ovako.. sve sam ja dobro postavio osim ovoga.. dakle, stimam upload.. da se za svaku gresku otvori poseban html sa dizajnom koji sam napravio..dakle fajlovi su:

fajlnijepostavljen1.html (OVO TREBA DA SE PRIKAZE KADA KATEGORIJA NIJE IZABRANA) - NE RADI - PRIKAZE MI (fajlnijepostavljen3.html)
fajlnijepostavljen2.html (OVO SE PRIKAZE KADA FAJL NIJE SELEKTOVAN) - RADI
fajlnijepostavljen3.html (OVO SE PRIKAZE KADA KATEGORIJA NIJE IZABRANA i FAJL NIJE SELEKTOVAN) - RADI


Eh ovo je code koji sam modifikovao u member.php .. dakle sve je ok osim ovoga sto kad treba da mi se prikaze "fajlnijepostavljen1.html", a ono mi prikaze "fajlnijepostavljen3.html"


  if ($cat_id == 0)  {
    $error = 1;
    $field_error = preg_replace("/".$site_template->start."field_name".$site_template->end."/siU", str_replace(":", "", $lang['category']), $lang['field_required']);
    redirect("member.php?action=fajlnijepostavljen3");
  }
  if ((empty($HTTP_POST_FILES['media_file']['tmp_name']) || $HTTP_POST_FILES['media_file']['tmp_name'] == "none") && ($remote_media_file == "" || !check_remote_media($remote_media_file))) {
    $error = 1;
    redirect("member.php?action=fajlnijepostavljen2");
  }

  if (!empty($additional_image_fields)) {
    foreach ($additional_image_fields as $key => $val) {
      if (isset($HTTP_POST_VARS[$key]) && intval($val[2]) == 1 && trim($HTTP_POST_VARS[$key]) == "") {
        $error = 1;
        $field_error = preg_replace("/".$site_template->start."field_name".$site_template->end."/siU", str_replace(":", "", $val[0]), $lang['field_required']);
        redirect("member.php?action=fajlnijepostavljen1");
      }
    }
  }


Nadam se da ces mi uspjeti rijesiti ovu misteriju...


Pozdrav
Logged
komsho24
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 24

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #28 on: March 29, 2009, 08:46:24 PM »

Nicky usput mi reci.. sta bi mogao biti problem pri mjenjanju passworda.. jer kada stavim trenutni password a dole dvije kolone gdje kucam novi password ostavi prazne, ono mi kaze password je promjenjen... i onda ja to vratim u control panelu...


Logged
Nicky
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 3195

Thank You
-Given: 26
-Receive: 57


View Profile
« Reply #29 on: March 29, 2009, 09:21:25 PM »

1
  if (!empty($additional_image_fields)) {
fajlnijepostavljen1.html

nema nikakve veze sa kategorijama ili fajlovima..

nego sa dodatnim poljima (fields) koje si ti ekstra dodao pored originalne 4images verzije.

sto se tice passworda, uradio sam isto sto i ti... pa sam se izlogovao
1
You have specified an invalid username or password.
password je promenjen na NISTA...

PAZI nemoj da se IZLOGUJES.. INACE neces moci da se ulogujes.. jer je NOVI PASSWORD prazan!
ovo je BUG!

komsho,
evo ispravki za lozinke http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=24503.0
« Last Edit: March 29, 2009, 10:02:46 PM by Nicky » Logged

cheers
Nicky
Your first three "must do" before you ask a question ! (© by V@no)
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

nicky.net 4 4images
Signature stolen from mawenzi
Pages: «« « 1 [2] 3 » »» Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.101 seconds with 20 queries.
Post your comments here