4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 17, 2018, 02:45:31 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Check the new Tutorial subforum with helpfull guides and tutorials for modifications and tweaks.
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  International
| |-+  Turkish / Türkçe (Moderator: DilnüvaZ)
| | |-+  Güncel Sorular--
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] 2 3 4 » »» Print
Author Topic: Güncel Sorular--  (Read 87500 times)
abdullah
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 108

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« on: April 09, 2008, 07:36:25 PM »

Merhaba arkadaslar bu topicde kisa olan sorularimizi soralarim bilen arkadaslar yanitlasin insAllah
Logged
abdullah
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 108

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #1 on: April 09, 2008, 07:37:36 PM »

ilk soru benden Smile)

http://siteadi.com/medya/r-resimadi.html

bu resim yukledikden sonra görüntülüyoruz ya orayi düzenlemek nereden oluyor acaba yani sayfayi genisletmek amaciyla soruyorum...
Logged
pi24
Guest
« Reply #2 on: April 10, 2008, 10:14:31 PM »

hangi temayı kullanıyorsan detailes.html dosyasınıistediğin gibi düzenle.
Logged
abdullah
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 108

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #3 on: April 11, 2008, 10:02:12 AM »

tşkler kardeş..

yeni sorum..

resime yorum yazarken türkçe karekter kabul etmiyor main.php deki ayarda 9 olarakda yapmışım ama hala düzelmedi sizce sebep nedir?

yeni anladım..

Resim eklerken imaj başlığı ve açıklama keywordunda herhangibi birinde türkçe karektlerler ç ş ö ü ğ gibi benzer harfler oldugunda yüklemiyor
nasil düzeltirim
« Last Edit: April 11, 2008, 11:18:15 AM by abdullah » Logged
abdullah
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 108

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #4 on: April 12, 2008, 01:25:58 PM »

kendim sordum kendim yanıt verim..

arkadaşlar sadece 1.7.4 için geçerlidir.

global.php dosyasında 145. satırda bulunan şu kodu silin işlem tamamdır inşAllah

 
1
   '#(<[^>]+)style[\x00-\x20]*=[\x00-\x20]*([\`\'\"]*).*s[\x00-\x20]*c[\x00-\x20]*r[\x00-\x20]*i[\x00-\x20]*p[\x00-\x20]*t[\x00-\x20]*:*[^>]*>#iUu'
Logged
DilnüvaZ
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 527

Thank You
-Given: 1
-Receive: 2

Gönül Okşayıcı


View Profile WWW
« Reply #5 on: April 15, 2008, 07:36:37 AM »

Arkadaşlar firefox ile iexplorer arasında temabim fark edıyor bıraz. Nasıl düzeltebilirim. www.nuvanda.net

iki resim arasındaki farka bakın Sad

diğeri firefoxdaki :

« Last Edit: April 15, 2008, 12:37:35 PM by DilnüvaZ » Logged

pi24
Guest
« Reply #6 on: April 15, 2008, 11:56:54 AM »

dilnuvaz sadece firefoxta değilki.. ben maxton kullanıyorum aynı sorun görünüyor. avant ta kontrol ettim yine aynı sorun görünüyor.

anladığım kadarı ile tableleri acan şu an online kullanıcılar menüsü. o menuyu orta kısımda bir yere tası. yani geniş blok kısmına. sorun cözümlenecektir.
Logged
DilnüvaZ
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 527

Thank You
-Given: 1
-Receive: 2

Gönül Okşayıcı


View Profile WWW
« Reply #7 on: April 15, 2008, 12:41:42 PM »

dilnuvaz sadece firefoxta değilki.. ben maxton kullanıyorum aynı sorun görünüyor. avant ta kontrol ettim yine aynı sorun görünüyor.

anladığım kadarı ile tableleri acan şu an online kullanıcılar menüsü. o menuyu orta kısımda bir yere tası. yani geniş blok kısmına. sorun cözümlenecektir.
kardeş çok saol ancak hata yapmaman ıcın sana zahmet bıraz daha açıklamayapabılırmısın
Logged

sanko86
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 310

Thank You
-Given: 1
-Receive: 4


View Profile WWW
« Reply #8 on: April 15, 2008, 01:00:31 PM »

Bana sorarsan tepmlates içindeki home.html de online kullanıcılar kısmını geniş tutmuşsun.

Şöyle deneyebilirsin.
Frontpage veya dreamveawer ile home html yi açıp online kullanıcılar kısmındaki tabloyu mouse ile çekip biraz daraltabilirsin.

Eğer home.html yi paylaşırsan bende denerim.
Logged

Web site:http://www.anlatiyoruz.com
Hayat zorluklarla doludur.Ama en zoru insanın insana düşmanlığıdır.
DilnüvaZ
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 527

Thank You
-Given: 1
-Receive: 2

Gönül Okşayıcı


View Profile WWW
« Reply #9 on: April 15, 2008, 01:28:44 PM »

Bana sorarsan tepmlates içindeki home.html de online kullanıcılar kısmını geniş tutmuşsun.

Şöyle deneyebilirsin.
Frontpage veya dreamveawer ile home html yi açıp online kullanıcılar kısmındaki tabloyu mouse ile çekip biraz daraltabilirsin.

Eğer home.html yi paylaşırsan bende denerim.

Arkadaşlar saolun sorunu çozdum namaz vakıtlerı kısmıı kaldırınca sorun kalktı
Logged

sanko86
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 310

Thank You
-Given: 1
-Receive: 4


View Profile WWW
« Reply #10 on: April 15, 2008, 01:32:30 PM »

Hayırlı olsun sevindim;)
Logged

Web site:http://www.anlatiyoruz.com
Hayat zorluklarla doludur.Ama en zoru insanın insana düşmanlığıdır.
abdullah
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 108

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #11 on: April 15, 2008, 02:29:31 PM »

hasan kardes bu benim hitler neden calismiyor sence?
Logged
sanko86
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 310

Thank You
-Given: 1
-Receive: 4


View Profile WWW
« Reply #12 on: April 15, 2008, 03:36:43 PM »

Bence onu bu şekilde anlamak zor home.hmtl details.html bu dosyaları sıfırdan atarak üstüne yazdırıp deneyebilirsin.
Logged

Web site:http://www.anlatiyoruz.com
Hayat zorluklarla doludur.Ama en zoru insanın insana düşmanlığıdır.
DilnüvaZ
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 527

Thank You
-Given: 1
-Receive: 2

Gönül Okşayıcı


View Profile WWW
« Reply #13 on: April 16, 2008, 01:25:15 PM »

pi24 sitene uye olunasında sorun var.Sorun ıse temadan kodu kaldırışın register bolumunden kodu kaldırdığından uye olunamıyor sanırım bir bak istersen
Logged

abdullah
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 108

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #14 on: April 16, 2008, 04:33:42 PM »

Bence onu bu şekilde anlamak zor home.hmtl details.html bu dosyaları sıfırdan atarak üstüne yazdırıp deneyebilirsin.


sıfırdan dan kastın defaculttakinimi?
Logged
Pages: [1] 2 3 4 » »» Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.091 seconds with 20 queries.