4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 25, 2018, 02:54:58 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  International
| |-+  Turkish / Türkçe
| | |-+  Modifikasyonlar (Moderator: DilnüvaZ)
| | | |-+  .html uzantısı şeklinde seo
0 Members and 2 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] 2 » »» Print
Author Topic: .html uzantısı şeklinde seo  (Read 41911 times)
pi24
Guest
« on: April 05, 2008, 12:18:56 AM »

ekteki dosyayı indirin. içinde nasıl kurulcanı anlatan bir text dosyası var. çok basit bir olay.

bu verdiğim dilnuvazın daha önce verdiği htm şeklinde seo olayının edit edilip html şeklinde yapılmasını sağlar hale getirilmişidir.

Nasıl görünüyor..


Örnek sitede görmek isterseniz..

http://galeri.horozz.net

dosya ektedir..

* seola.zip (6.44 KB - downloaded 401 times.)
Logged
DilnüvaZ
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 527

Thank You
-Given: 1
-Receive: 2

Gönül Okşayıcı


View Profile WWW
« Reply #1 on: April 05, 2008, 12:44:51 AM »

çok teşekkürler saol vaktım yoktu denedım ama .htacess dosyaını düzenlemeyi unutmuşum ama maşallah senın gözünden kaçmamaış saolasn... ....hemen. indiriyorum.. yalnız yenıden sitemap yapmak lazım yoksa google da hıç bişey çıkmaz...
« Last Edit: April 05, 2008, 12:56:53 AM by DilnüvaZ » Logged

strt
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 32

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #2 on: April 05, 2008, 02:47:07 AM »

linkin html olmasinin kazanimi nedir? onu izah ederseniz sevinirim
Logged
DilnüvaZ
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 527

Thank You
-Given: 1
-Receive: 2

Gönül Okşayıcı


View Profile WWW
« Reply #3 on: April 05, 2008, 07:05:55 AM »

linkin html olmasinin kazanimi nedir? onu izah ederseniz sevinirim
pi24 de sormuşsun ancak benım bıldiğim muhım hiç bir fark yok bazı hostlarda sorun çıktığında değiştiriliyor...
Logged

aretias
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 29

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile WWW
« Reply #4 on: April 05, 2008, 10:05:28 AM »

Arkadaşlar elinize emeğinize sağlıkta boş şeylerle uğraşılıyo gibi geliyo bana, bence daha etkili şeylerle uğraşmalıyız, ben hostumdan dolayı kullanamıyorum bu seo olayını ama yinede emeğinize sağlık..saygılar
Logged

www.gallerytuning.com
Türkiye'nin en seçkin tuning garajı..
DilnüvaZ
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 527

Thank You
-Given: 1
-Receive: 2

Gönül Okşayıcı


View Profile WWW
« Reply #5 on: April 05, 2008, 02:13:39 PM »

pi24 sıtende üst bolumde kayan  yazı yerine yaptığın yazı kodlarınıı bızımle paylaşır mısın
Logged

abdullah
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 108

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #6 on: April 05, 2008, 02:31:20 PM »

kardesler bun yarari html ile kaynakda sitenin kodlari gözükmüyor cok hos birsey tbrler pi24
Logged
pi24
Guest
« Reply #7 on: April 05, 2008, 04:11:48 PM »

.html olması googleda indexlemede öncelik verir. google örümceği için ilk okuma uzantısı html dir. daha sonra htm, asp, php şeklinde gider.

bazı hostlar index.htm yaptığınızda domainin ana sayfası olarak açmaz. çünkü html ayarlıdır. yeni sürümlerde bu düzeltildi gerçi ama google html ye hala öncelik veriyor..

areties bunlar boş dil kardescazım. site acmakla is bitmiyor. birde bunu tanıtmak var.

dilnuvaz kodları ayroı başlıkta verimki türkçe kısmında içerik görünsün. en az icerik bulunan kısımlardan biri cunku bu forumda türkçe kısmı.
Logged
aretias
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 29

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile WWW
« Reply #8 on: April 05, 2008, 07:53:09 PM »

DilnüvaZ
Quote  [Expand]
pi24 de sormuşsun ancak benım bıldiğim muhım hiç bir fark yok bazı hostlarda sorun çıktığında değiştiriliyor...
pi24     
Quote  [Expand]
areties bunlar boş dil kardescazım. site acmakla is bitmiyor. birde bunu tanıtmak var.

Amacını baştan anlatsaydın boş iş derken bir kez daha düşünürdüm, ama şurda haklısın site açmakla iş bitmiyor..
Logged

www.gallerytuning.com
Türkiye'nin en seçkin tuning garajı..
Ersen
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 79

Thank You
-Given: 6
-Receive: 1


View Profile
« Reply #9 on: May 09, 2008, 06:05:13 PM »

Eline sağlık arkadaşım ben 1.7.6 kullanıyorum belirttiğin 2 dosyayı attım çalıştı fakat bir hata var. Ana sayfada resimlerin altında çıkan alta açılan menüden seçim yapıldığında sayfa bulunamıyor.Bu da seo açısından kırık link demektir ve google'da sorun olacaktır. Bu sorunu düzeltebilir misin? Ayrıca. Linkleri şu şekilde yapabilir misin?

/k-kategori-adi.html
/r-resim-adi.html

Senin belirttiğinde resim adlarında da kategori adı mavcut şimdiden teşekkürler. Msnden görüşmek istersen pm at lütfen.
Logged
pi24
Guest
« Reply #10 on: May 10, 2008, 01:17:06 AM »

acılır menude sorun yarattını bende farlketmiştim. kaldırdım o menuyu. o sekilde çözdüm. çokta onemli olmadığını düşündüm acıkcası acılır menunun. ama bi elden gecirim senin icin cok istison madem. basit bikac değişimle düzelcektir cunku.

Logged
sanko86
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 310

Thank You
-Given: 1
-Receive: 4


View Profile WWW
« Reply #11 on: May 10, 2008, 07:44:44 AM »

Ben hiç fark etmemişim bu olayı açılır kapanır menü hata veriyor.Bunu düzeltelim lütfen bilen dostlar yardımcı olsun.
Logged

Web site:http://www.anlatiyoruz.com
Hayat zorluklarla doludur.Ama en zoru insanın insana düşmanlığıdır.
abdullah
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 108

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #12 on: May 12, 2008, 10:05:59 AM »

Arkadaşlar server değiştirdim.

Natro.com serverlerine geçtim..

Siteyi kurmakda hiç zorlanmadım.Ancak seloa olan seo modu kurdum.Kurmada sorun yok.ancak imagelere tıkladıgımda sayfa görüntülenmiyor.Yardımcı olurmusunuz
Logged
pi24
Guest
« Reply #13 on: May 12, 2008, 09:51:16 PM »

.httaccess dosyasını ekledinmi ana dizine?
Logged
DilnüvaZ
Moderator
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 527

Thank You
-Given: 1
-Receive: 2

Gönül Okşayıcı


View Profile WWW
« Reply #14 on: May 13, 2008, 10:46:00 AM »

.httaccess dosyasını ekledinmi ana dizine?
Eklemişti de yine sorun devam ediyordu.Kndısıne windows serverda çalışan bir seo dosyası verdim inş çalışmış. Eğer Abdullah çalıştıysa yaz buraya
Logged

Pages: [1] 2 » »» Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.181 seconds with 21 queries.