4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 04, 2016, 03:13:20 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
4images is now on facebook. Click here and become a fan!
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  4images Issues / Ausgaben
| |-+  Installation, Update & Configuration (Moderators: Acidgod, ivan, Rembrandt)
| | |-+  Upload button in header>>>>> New question here
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] 2 » »» Print
Author Topic: Upload button in header>>>>> New question here  (Read 10589 times)
knsin0
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 76

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« on: January 03, 2007, 04:17:59 PM »

I want to insert the upload button in the header, i want it to appear in all pages, including in the index page, i have added an image and linked to
1
http://www.mysite.com/member.php?action=uploadform

But it doesnt work because is needed to include the category id in the url, how can i fix this for showing the upload button in the index?

Here is my site:
1
www.fondos10.net

*Upload button at the right top.

Thanks!  Very Happy

pd:using 1.7.3
« Last Edit: January 04, 2007, 08:29:01 AM by knsin0 » Logged
Acidgod
Moderator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 2420

Thank You
-Given: 0
-Receive: 1

It's me?


View Profile WWW
« Reply #1 on: January 03, 2007, 04:24:08 PM »

without the cat_id it doesn't work... no way...
Logged

knsin0
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 76

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #2 on: January 03, 2007, 10:26:38 PM »

i have "solved" it by adding an expandable menu in javascript (created with dreamweaver), now when you place the mouse over the "upload image" appear a menu with a link for uploading in each category (cat_id) but it dont work once is uploaded to the site, the menu doesnt appear...why?  Sad
Logged
knsin0
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 76

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #3 on: January 07, 2007, 12:52:48 AM »

nobody know something?
Logged
CeJay
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 425

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #4 on: January 07, 2007, 03:21:08 AM »


When I go to your site I went right to: and was able to choose the category for where I would want the image to go to.

Don't understand where the problem is since you can choose what category you want the image to go to.  Question
Logged
knsin0
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 76

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #5 on: January 07, 2007, 10:33:25 PM »

the problem is that i made a javascript expandable menu (with dreamweaver) for insert it in header for chose in what category you want to upload an image, but when i upload header.html the expandable menu dont work... look like 4image block the javascript code  Neutral
Logged
CeJay
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 425

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #6 on: January 08, 2007, 06:45:31 AM »

You should not need the javascript menu if you can choose it in the form.
Have you tried that lately?
I can't help with javascript, but have added the button to the top and linked to the up load form before and never had an issue.
Logged
knsin0
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 76

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #7 on: January 08, 2007, 07:51:52 PM »

You should not need the javascript menu if you can choose it in the form.
Have you tried that lately?
I can't help with javascript, but have added the button to the top and linked to the up load form before and never had an issue.

there is a problem with the "http://www.YOURSITE.net/member.php?action=uploadform" link, with that link you can choose the category but when you have completed the upload form and press the send button it says that you dont have selected the category. Is a 4image bug... just try by youtself:  Confused
1
http://www.fondos10.net/member.php?action=uploadform
Logged
CeJay
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 425

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #8 on: January 08, 2007, 08:58:40 PM »

Did you modify the entire uploadform?
What version are you using? I can't find that in the copyright.

I don't think it is a bug as I have used versions 1.7 -1.7.4 (numerous sites for friends and family) and have used the uploadform on all of them like this and never had an issue.


Well anyway I did look at the code which looks completely different then I thought it would.
I did find:
1
<input type="hidden" name="cat_id" value="0" />

Shouldn't that have to be set to one of the numbers for it to tell what category it needs? I thought by leaving it as a "0" it would select
1
<option value="0">Seleccionar Categoría</option>
.
I may be wrong, but just trying to help as I have never had this issue with the 4images galleries I have installed.
Logged
knsin0
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 76

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #9 on: January 10, 2007, 01:53:52 AM »


1
<input type="hidden" name="cat_id" value="0" />

Shouldn't that have to be set to one of the numbers for it to tell what category it needs? I thought by leaving it as a "0" it would select
1
<option value="0">Seleccionar Categoría</option>
.
I may be wrong, but just trying to help as I have never had this issue with the 4images galleries I have installed.

thats the problem, 4images needs de cat id in the link, read the first answer for this post (http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=16037.msg85711#msg85711)

For that reason im trying to add a javascript menu in the header with one link to each upload form for each category, but look loke javascript dont work
Logged
CeJay
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 425

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #10 on: January 10, 2007, 05:36:59 AM »

I have never had that problem starting as early as version 1.7. - 1.7.4

By looking at your code you have
1
2
  <input type="hidden" name="action" value="uploadimage" />
  <input type="hidden" name="cat_id" value="0" />
above the submit button on the uploadform.

Now when I look at the ones I have installed they do not have that.
If anything try removing that.

Or at the very least put the original upload form in there again and try again. Maybe something went haywire with the code modification.
Logged
knsin0
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 76

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #11 on: January 11, 2007, 12:17:59 AM »

thanks for your help cejay, wich file do i have to edit? i have been lookin for that code in the 4image files but i havent found it... Confused
Logged
CeJay
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 425

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #12 on: January 11, 2007, 12:35:44 AM »

in templates (what ever one you are using) find member_uploadform.html

The code for the submit button is close to the bottom of that code.

Do you have a back up of the original member_uploadform.html?
If so try using that before any modifications.
Logged
knsin0
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 76

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #13 on: January 11, 2007, 01:41:57 AM »

i have uploaded the original html file and dont work,
after trying that i have elimitated the code you said, this one:
1
2
3

<input type="hidden" name="action" value="uploadimage" />
 <input type="hidden" name="cat_id" value="{cat_id}" />
and still not working...  Sad
1
http://www.fondos10.net/member.php?action=uploadform

i have read in this forum that without the cat_id included in the link the upload form doesnt work... for that reason i wanted to add the javascript menu...
Logged
CeJay
Sr. Member
****
Offline Offline

Posts: 425

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #14 on: January 11, 2007, 06:05:54 AM »

what error message do you get when you use the uploadform?  Not the javascript.
Logged
Pages: [1] 2 » »» Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.067 seconds with 21 queries.
Post your comments here