4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 18, 2018, 01:38:12 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Check the new Tutorial subforum with helpfull guides and tutorials for modifications and tweaks.
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  4images Issues / Ausgaben
| |-+  Discussion & Troubleshooting (Moderators: Acidgod, ivan, Rembrandt)
| | |-+  How to add my own variable to all url's
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: How to add my own variable to all url's  (Read 2631 times)
Maikels
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 2

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« on: October 10, 2006, 05:51:12 PM »

Hello, I am thinking about buying the 4images script for my web project. "Unfortunately" my project is available in 5 languages, the user can always - on every site - change the language from german to spanish, french, a.s.o. ... without losing the site where he or she is on at the moment.

Is it possible to add a variable "language=[eng|deu|fra|esp|ita]" to every link that is clickable on 4images, and as soon as the user changes the language the whole 4images site is changing the language as well incl. the categories, ...?

If you have a look at the project: www.gogoritas.com maybe you understand better what I am writing about Wink

Thanks in advance for any information to my request.

Best regards
Michael
Logged
honda2000
4images Guru
*******
Offline Offline

Posts: 3263

Thank You
-Given: 5
-Receive: 20


View Profile WWW
« Reply #1 on: October 10, 2006, 06:01:50 PM »

guckmal hier, da gings!

Sprachen hast du ja in 4images genug zur Verfügung

http://www.4homepages.de/forum/index.php?topic=1502.0
Logged

Maikels
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 2

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #2 on: October 10, 2006, 07:42:19 PM »

Hallo honda2000, vielen Dank für die schnelle Antwort. Ich werde das mit der Sprache vielleicht nun hinbekommen, wie aber gebe ich eine "eigene" Variable in jedem link weiter, der bei 4images anklickbar ist?

also anstatt z.B. index.php möchte ich index.php?language=eng, oder anstelle von categories.php?cat_id=2 möchte ich categories.php?cat_id=2&language=eng, usw. Gibt es in der Datei global.php oder irgendeiner anderen Datei von 4images, die bei jeder Seite aufgerufen wird, eine bestimmte stelle an der ich eine eigene Variable weitergeben kann?

Vielen Dank schon mal Wink

Gruß
Michael
Logged
honda2000
4images Guru
*******
Offline Offline

Posts: 3263

Thank You
-Given: 5
-Receive: 20


View Profile WWW
« Reply #3 on: October 10, 2006, 08:07:08 PM »

versteh nur nicht recht, warum die Variable der language weitergegeben werden soll???!!

wenn du per select (drop-down) oder wie auch immer angewählt hast, wird bis zur neuen Wahl der Sprache doch immer die ausgewählte weitergegeben, denn du wechselst ja in lang/... in der dortigen main.php wird einfach die Sprache ausgegeben und per Klick (egal auf was) immer weiter übergeben
Logged

Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.041 seconds with 19 queries.