4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
August 18, 2018, 07:42:35 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
Follow 4images on twitter: Click here to follow!
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  4images Modifications / Modifikationen
| |-+  Mods & Plugins (Releases & Support)
| | |-+  Plugins (Moderators: mawenzi, Rembrandt)
| | | |-+  [PLUGIN] Batch Import From ZIP Files
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: «« « 1 ... 4 5 6 7 [8] 9 » »» Print
Current Topic Rating: *****
Author Topic: [PLUGIN] Batch Import From ZIP Files  (Read 208442 times)
thunderstrike
4images Guru
*******
Offline Offline

Posts: 2327

Thank You
-Given: 0
-Receive: 10


View Profile
« Reply #105 on: November 12, 2007, 01:25:13 PM »

You no need upload two ZIP file for MOD work ...
Logged

8 steps need when ask question -

- PHP version (ACP - > phpinfo())
- mySQL version (ACP - > phpinfo())
- 4images version
- Post screenshot / URL
- Post code in BB Code (no need full file for code) or post attach file
- It doesn't work. What is say - what is do for no work
- Install MOD ? If so - please say (troubleshooting)
- Read FAQ ? Install Bug fixes ?
travel124
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 4

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #106 on: November 12, 2007, 03:46:44 PM »

So which folder do I place all of my zips?

The Batch zip folder? or my media/scrapbookingpapers/folder?

It will not recognize the zip in my Batch zip Import unless I have a zip in each of these folders.

Thanks!
Logged
thunderstrike
4images Guru
*******
Offline Offline

Posts: 2327

Thank You
-Given: 0
-Receive: 10


View Profile
« Reply #107 on: November 12, 2007, 09:17:49 PM »

Quote  [Expand]
It will not recognize the zip in my Batch zip Import unless I have a zip in each of these folders.

Set CHMOD 777 for the ZIP upload folder after admin/plugins/batch_zip_import/zip folder.
Logged

8 steps need when ask question -

- PHP version (ACP - > phpinfo())
- mySQL version (ACP - > phpinfo())
- 4images version
- Post screenshot / URL
- Post code in BB Code (no need full file for code) or post attach file
- It doesn't work. What is say - what is do for no work
- Install MOD ? If so - please say (troubleshooting)
- Read FAQ ? Install Bug fixes ?
xor83
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 2

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #108 on: December 24, 2007, 09:39:33 PM »

works ALMOST 100%. But it puts the subcategorys in the Root/Main folder no matter what i choose in the Batch ZIP Import menu for "Subcategory under".

I use 1.7.4
.
help please
Logged
thunderstrike
4images Guru
*******
Offline Offline

Posts: 2327

Thank You
-Given: 0
-Receive: 10


View Profile
« Reply #109 on: December 25, 2007, 09:43:48 PM »

Before upload, select category name so sub-categories is go inside. If no select, is go in root. Wink
Logged

8 steps need when ask question -

- PHP version (ACP - > phpinfo())
- mySQL version (ACP - > phpinfo())
- 4images version
- Post screenshot / URL
- Post code in BB Code (no need full file for code) or post attach file
- It doesn't work. What is say - what is do for no work
- Install MOD ? If so - please say (troubleshooting)
- Read FAQ ? Install Bug fixes ?
xor83
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 2

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #110 on: December 26, 2007, 05:57:23 AM »

thanx for rpl thunderstrike

I do select "Subcategory under" option to create category under specific existing category but it create new separate category rather than using the selected category. Even tried using different category names.
Logged
thunderstrike
4images Guru
*******
Offline Offline

Posts: 2327

Thank You
-Given: 0
-Receive: 10


View Profile
« Reply #111 on: December 26, 2007, 05:08:08 PM »

thanx for rpl thunderstrike

I do select "Subcategory under" option to create category under specific existing category but it create new separate category rather than using the selected category. Even tried using different category names.

Oh ... if so ... this is bug ... is no my MOD so I just add this to my list for check later.
Logged

8 steps need when ask question -

- PHP version (ACP - > phpinfo())
- mySQL version (ACP - > phpinfo())
- 4images version
- Post screenshot / URL
- Post code in BB Code (no need full file for code) or post attach file
- It doesn't work. What is say - what is do for no work
- Install MOD ? If so - please say (troubleshooting)
- Read FAQ ? Install Bug fixes ?
Radical3
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 4

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #112 on: May 09, 2008, 01:14:56 PM »

nice mod but theres a slight problem  Confused; it wont work on .zip larger than 1 gigabyte  Surprised since i have about 28 gigs Twisted Evil of images to upload i need to do a lot of cutting up Crying or Very sad and then i need to move all the categories around to get it normal.

still a great mod.
thanks Very Happy
Logged
tamil2006
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 2

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #113 on: May 18, 2008, 08:32:39 PM »

im getting the following error

2 images in . Importing image 1 to 2
Import category ...
DB Error: Bad SQL Query: SELECT cat_order FROM 4images_categories WHERE cat_parent_id = ORDER BY cat_order DESC LIMIT 1
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY cat_order DESC LIMIT 1' at line 4

DB Error: Bad SQL Query: INSERT INTO 4images_categories (cat_id, cat_name, cat_description, cat_parent_id, cat_order, auth_viewcat, auth_viewimage, auth_download, auth_upload, auth_directupload, auth_vote, auth_sendpostcard, auth_readcomment, auth_postcomment) VALUES (151, '', '', , 10, 0, 0, 2, 2, 9, 0, 0, 0, 0)
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' 10, 0, 0, 2, 2, 9, 0, 0, 0, 0)' at line 4
FAILED

1. Importing image .autofsck
Copy Image: Error while copying image /.autofsck
Skipping.....

2. Importing image .autorelabel
Copy Image: Error while copying image /.autorelabel
Skipping.....

Import finished!
Logged
budduke
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 506

Thank You
-Given: 10
-Receive: 124


View Profile WWW
« Reply #114 on: September 01, 2008, 10:10:47 PM »

Quote  [Expand]
I do select "Subcategory under" option to create category under specific existing category but it create new separate category rather than using the selected category. Even tried using different category names.

I had the same problem but had to fix it myself because I really really needed this mod to save time...

in the batch_zip_import.php file

look for
1
$get_options['autoredirect'] = $autoredirect;

insert after
1
2
3
//sub category fix
$get_options['cat_parent_id'] = $parentcat;
//end sub category fix

look for
1
2
if (isset($HTTP_GET_VARS['cat_id']) || isset($HTTP_POST_VARS['cat_id'])) {
    $parentcat = (isset($HTTP_GET_VARS['parentcat'])) ? intval($HTTP_GET_VARS['cat_id']) : intval($HTTP_POST_VARS['cat_id']);

Replace with
1
2
3
4
5
6
// sub-category fix
  if (isset($HTTP_GET_VARS['cat_parent_id']) || isset($HTTP_POST_VARS['cat_parent_id'])) {
    $parentcat = (isset($HTTP_GET_VARS['cat_parent_id'])) ? intval($HTTP_GET_VARS['cat_parent_id']) : intval($HTTP_POST_VARS['cat_parent_id']);
// if (isset($HTTP_GET_VARS['cat_id']) || isset($HTTP_POST_VARS['cat_id'])) {
//     $parentcat = (isset($HTTP_GET_VARS['parentcat'])) ? intval($HTTP_GET_VARS['cat_id']) : intval($HTTP_POST_VARS['cat_id']);
// end sub-category fix

this should put your files in whatever sub-category that you choose on the selection.

the only thing that I saw is that this fix removed the nice little directory list that comes up on the right with the sflashing scanning message but it still works correctly.
I looked over the script but could not find what to do to get that to come back up again. it is still there when you choose the main category so I know it has to be simple to fix.
Logged

Buddy Duke
www.budduke.com
subaru
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 2

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #115 on: November 02, 2008, 09:17:26 PM »

Ah, sorry but, i can't download the file fore installing it.  Sad
could you please upload it somewhere else? ^^

thanks in advance!
Logged
Nicky
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 3195

Thank You
-Given: 26
-Receive: 56


View Profile
« Reply #116 on: November 02, 2008, 11:17:51 PM »

hi subaru & welcome to the 4images forum.

it's attached in the end of the 1st post.
Logged

cheers
Nicky
Your first three "must do" before you ask a question ! (© by V@no)
- please read the Forum Rules ...
- please study the FAQ ...
- please try to Search for your answer ...

nicky.net 4 4images
Signature stolen from mawenzi
subaru
Pre-Newbie

Offline Offline

Posts: 2

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #117 on: November 03, 2008, 02:17:36 AM »

ooh, im sorry. Thankyou very much! ^^
Logged
5degrees
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 24

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #118 on: November 15, 2008, 09:16:08 PM »

plugin is superb

resolved the issue I had as it was taking too long to upload images and they were timing out.

simply ftp a zip file and away you go
Logged
ripejuice
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 11

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile WWW
« Reply #119 on: December 08, 2008, 10:34:53 PM »

please help me...
i uploaded a 350mb zip file into my server and its after that only i realised that my zip folder was like this
hollywood>hollywood1>a>angelina>angelina1.jpg
hollywood>hollywood1>b>britney>britney1.jpg


can i unzip this....


please help
Logged

Pages: «« « 1 ... 4 5 6 7 [8] 9 » »» Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.079 seconds with 20 queries.
Post your comments here