4images Forum & Community
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
February 18, 2018, 12:24:03 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
You're looking for some 4images templates and styles? Then visit this thread to show websites with 4images templates to download.
Togle to toolbar
Translate this page with =>
Translate this page >
* Home Help Search Login Register
 
+  4images Forum & Community
|-+  4images Issues / Ausgaben
| |-+  Discussion & Troubleshooting (Moderators: Acidgod, ivan, Rembrandt)
| | |-+  issue with uploading after a backup re-install
0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] 2 » »» Print
Author Topic: issue with uploading after a backup re-install  (Read 14540 times)
techmob
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 40

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« on: July 23, 2006, 09:56:18 PM »

i have had to reinstall an old backup, but i seem to have a problem when uploading a large file

i upload an 18 mb file

and after it uploads the page changes to

Quote  [Expand]
Control Panel
--------------------------------------------------------------------------------

In case you forgot your password, enter the email address you have used for registration
?

and also the file is not uploaded or viewable from within the gallery
i have allowed upto 20mb file size by editing the .htaccess file and within the admin upload section and that worked fine before i had to re-install

has anyone got any ideas please
, all the data/media are chmodded to 777

small files work - even upto 5mb it works fine
« Last Edit: July 23, 2006, 10:50:53 PM by techmob » Logged
BartAfterDark
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 520

Thank You
-Given: 0
-Receive: 2


View Profile
« Reply #1 on: July 24, 2006, 04:57:11 PM »

did you try with a diffrent browser?
Logged
techmob
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 40

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #2 on: July 25, 2006, 12:36:01 AM »


no i havn't but i can upload files at around 5mb+, but it does the above if i do a 18mb file!

i will try with a different browser to see, but the problem would still remain for users with internet explorer atleast!

i think it is un underlying problem, but i do not know what

cheers for the reply
Logged
V@no
If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 17849

Thank You
-Given: 47
-Receive: 565

mmm PHP...


View Profile WWW
« Reply #3 on: July 25, 2006, 12:51:00 AM »

look in phpinfo and make sure that upload limit is higher then the largest file you upload.
Even though you set something in htaccess, it doesnt mean the server will use your settings.
Logged

Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)
techmob
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 40

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #4 on: July 25, 2006, 02:15:39 AM »

look in phpinfo and make sure that upload limit is higher then the largest file you upload.
Even though you set something in htaccess, it doesnt mean the server will use your settings.

ok i will thanks!

but wouldn't it give me a message about the file being to big, other than it prompting me for a password?

p.s found out the phpinfo is 2mb max, which means my .htaccess file is working as i can upload 5mb

it is as if it is timing me out, although i am still remaining logged in and it gives me the message about a password!
« Last Edit: July 25, 2006, 02:35:16 AM by techmob » Logged
techmob
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 40

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #5 on: July 25, 2006, 11:23:02 AM »

p.s also, i have uploaded the file via ftp and its there, it downloads properly

but as soon as i make a file upload in 4images and point it to the url, it shows the file as 976 bytes, when the file that is uploaded is 18mb

something is wrong but i do not know what

hope someone can help

i will continue searching in the meantime, seems a few have had the same problem but with no fix

i hope that changes with me

cheers
Logged
techmob
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 40

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #6 on: July 28, 2006, 08:11:22 PM »

can anyone help
Logged
techmob
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 40

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #7 on: August 19, 2006, 10:29:26 AM »

bumping this thread as the problem still remains!  Crying or Very sad
Logged
techmob
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 40

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #8 on: August 24, 2006, 10:25:47 PM »

can you not even help me V@no ?

search the forum and there is quite a few who have had this problem without a fix  Crying or Very sad
Logged
V@no
If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 17849

Thank You
-Given: 47
-Receive: 565

mmm PHP...


View Profile WWW
« Reply #9 on: August 25, 2006, 02:01:16 AM »

I need see your phpinfo (PM me with a link to) (refer FAQ for more info about what this is if you dont know yet Wink)
Logged

Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)
techmob
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 40

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #10 on: August 28, 2006, 11:08:07 AM »

thanks pm sent
Logged
techmob
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 40

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #11 on: August 30, 2006, 09:16:55 PM »

V@no did u get my pm

cheers
Logged
V@no
If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 17849

Thank You
-Given: 47
-Receive: 565

mmm PHP...


View Profile WWW
« Reply #12 on: August 31, 2006, 12:51:12 AM »

Ok, can I test it myself?
Logged

Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)
techmob
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 40

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


View Profile
« Reply #13 on: August 31, 2006, 10:23:49 AM »

sure!

check your pm

thnks
Logged
V@no
If you don't tell me what to do, I won't tell you where you should go :)
Administrator
4images Guru
*****
Offline Offline

Posts: 17849

Thank You
-Given: 47
-Receive: 565

mmm PHP...


View Profile WWW
« Reply #14 on: August 31, 2006, 03:04:17 PM »

The only reason I could think of is the max_input_time setting in php.ini it set to only 60 seconds. Try increase it to more then what it takes for you upload 7mb file.
Logged

Your first three "must do" before you ask a question:
Please do not PM me asking for help unless you've been specifically asked to do so. Such PMs will be deleted without answer. (forum rule #6)
Extension for Firefox/Thunderbird: Master Password+    Back/Forward History Tweaks (restartless)    Cookies Manager+    Fit Images (restartless for Thunderbird)
Pages: [1] 2 » »» Print 
« previous next »
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.098 seconds with 19 queries.